Nosb Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Musze rozbic wasze kolko wzajemnej adoracji nie jest to kiera z s4 o jakim myslicie W latach w ktorych ona szla nie bylo s4 b5. Pochodzi z S4 C4 i ewentualnie A8 a w A4 szla jako opcja ( sline czy jak to zwal )
moskal Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Musze rozbic wasze kolko wzajemnej adoracji nie jest to kiera z s4 o jakim myslicie W latach w ktorych ona szla nie bylo s4 b5. Pochodzi z S4 C4 i ewentualnie A8 a w A4 szla jako opcja ( sline czy jak to zwal ) nie chodzi mi o model auta , chodzi mi o Sssss :naughty:
Inkognito Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Nosb mam takie pytanie bo studiuję ten temat ale chce się upewnić... czyli zwrotnice od b6 podejdą bez wiekszych problemów na to mógł bym wrzucić zaciski od b6 np 320 lub 345 ?? dobrze kumam? czy coś będzie kolidować??
lookhash Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Nosb widze wtym temacie już zamontowałeś zwrotnice z b6 do b5 jak z tymi przegubami z czego zaadoptowałeś i jak z abs-em?? Ja chcę to do b5 1996 z 1.8T quattro. A hamulce juz mam zwrotnice też tylko nie wiem jakie przeguby lub półosie mam załatwiać
Krycha Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 wyżej masz to samo pytanie do zmiany zwrotnice, czujnik abs i przeguby
lookhash Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 moze zle napisalem Nosb mi pisał że przeguby trzeba zmienic na prawdopodobnie z 1.9tdi i ze nie wie jak abs bedze dzialal bo nie wiadomo czy koszyczki z zebami na abs maja po tyle samo zebow wiec dokladnie pytam tylko o przeguby i czy abs dziala bez problemow po przerobce wtyczek z b6 do b5, a koles wyzej pisze czy mu zwrotnice wejda ja wiem ze pasuja i wogole to jeszcze trzeba wymienic dolny wachacz bo jest inny w b6
Inkognito Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 moze zle napisalem Nosb mi pisał że przeguby trzeba zmienic na prawdopodobnie z 1.9tdi i ze nie wie jak abs bedze dzialal bo nie wiadomo czy koszyczki z zebami na abs maja po tyle samo zebow wiec dokladnie pytam tylko o przeguby i czy abs dziala bez problemow po przerobce wtyczek z b6 do b5, a koles wyzej pisze czy mu zwrotnice wejda ja wiem ze pasuja i wogole to jeszcze trzeba wymienic dolny wahacz bo jest inny w b6 ale słszałem ze po takiej zmianie koła są bardzo rozbierzne czy ten problem jest do rozwiązania?? lookhash jeśli wiesz wiecej na ten temat to napisz mi na PW dokładnie co i jak jeśli mogę prosić z góry dzięki...
lookhash Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Nie wiem ja nic na temat rozbieznosci nie slyszalem niechaj mistrz przeróbek Nosb się wypowie bo jak narazie tylko on chyba takie cos zrobil ( wrzucil zwrotnice zb6 do b5) na tym i nietylko forum, bo na forum sr pytalem i tez do Nosba mnie kierowali
abdul81 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 To jest kiera od przedlifta? S4 Każde dziecko wie, że to kiera od S4... S4 przedlift http://moto.allegro.pl/oryginalne-audi-s4-a4-kierownica-poduszka-airbag-i1758632472.html S4 polift http://moto.allegro.pl/audi-s4-b5-1998-2000-kierownica-tez-dla-a4-i1736775006.html moskal mam rację? to kiera z przedlifta jest droższa niż polif fajnie mam rą droższą
Nosb Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zawsze byla . Przy zmianie zwrotnicy na te z b6 do wymiany wachacze glowne , kostka od czujnika ABS do uciecia i przelutowania. Kola faktycznie sa rozbiezne , czy starczy koncowek na regulacje sie okaze . Poki co autem nie bylo jezdzone wiec sie nie wypowiadam czy wszczep sie udal.
Inkognito Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zawsze byla . Przy zmianie zwrotnicy na te z b6 do wymiany wahacze glowne , kostka od czujnika ABS do uciecia i przelutowania. Kola faktycznie sa rozbiezne , czy starczy koncowek na regulacje sie okaze . Poki co autem nie bylo jezdzone wiec sie nie wypowiadam czy wszczep sie udal. dzięki za odpowiedź czyli niecierpliwie czekamy na jazdę próbną i dalsze spostrzeżenia
Nosb Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Troche jeszcze zejdzie. Auto pewnie najpierw odwiedzi blacharza/lakiernika ale zobacze jak sie uwine.
MARCIN607 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 powiedzcie mi - jaki bedzie zderzak rs4 sedanie- z avanta??? jak to b ędzie z klapą się składało?? ma ktoś jakieś foty???
Buba Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 powiedzcie mi - jaki bedzie zderzak rs4 sedanie- z avanta a z czego innego jak nie było w sedanie RSów
Flyer Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 tylko trzeba bo jakos rzezbic podobno... w ogole jak tam auto? co sie z nim dzieje?
Nelson Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Była czarna a'la RS4 w sedanie na sprzedaż, fotek nie posiadam. Ogłoszenia nie mogę znalezć.
Buba Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 tylko trzeba bo jakos rzezbic podobno... co rzeźbić? mocowania?
MARCIN607 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 przecież zderzak z sedana jest inny niżw avancie dlatetgo pytam :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2011, 18:50_________________________________________________ powiedzcie mi - jaki bedzie zderzak rs4 sedanie- z avanta nie było w sedanie RSów Buba nie dobijaj mnie nawet- przecież q..wa wiem. chodzi mi jak zderzak z avanta do sedana ma pasować?
slepy Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 przecież zderzak z sedana jest inny niżw avancie dlatetgo pytam :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2011, 18:50_________________________________________________ powiedzcie mi - jaki bedzie zderzak rs4 sedanie- z avanta nie było w sedanie RSów Buba nie dobijaj mnie nawet- przecież q..wa wiem. chodzi mi jak zderzak z avanta do sedana ma pasować? trzeba całą górę przerabiać
Rekomendowane odpowiedzi