pawelwarsze Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 z tego co wiem to poszla do malowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 szkoda że brak foto.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 tak wygladala w pon wieczorem przed odjzdem do blacharzo/malarza cos pieknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 a choooj wie napewno ulep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 a choooj wie napewno ulep tylni zderzak bedziecie kroić od RS4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 pewnie ze tak co to za rs bez zderzaka od rsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 pewnie ze tak co to za rs bez zderzaka od rsa no to elegancko , a jak ogarniacie górę zderzaka? spawany bedzie? czy jest jakaś inna metoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 za chwile sie okaze ze z allegro beda znikac wszystki Q z 1995 roku... i do Nosba tirami bedzie sie to wozic na Body i Swapy 2,7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 tym juz sie zajmie blacharz ale z tego co wiem to musi byc zywica zrobione[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 23:33_________________________________________________nie wiem czy tirami wiem ze jedno jeszcze napewno sie takie u niego zjawi bo mam je pod domem i prawie wszystkie graty do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 tym juz sie zajmie blacharz ale z tego co wiem to musi byc zywica zrobione no napewno musi coś polepic, ale bedzie kolejna piekna sztuka , kolor wybrany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 tym juz sie zajmie blacharz ale z tego co wiem to musi byc zywica zrobione no napewno musi coś polepic, ale bedzie kolejna piekna sztuka , kolor wybrany? wybrany wybrany Sepangblau Perleffekt z RS6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 tym juz sie zajmie blacharz ale z tego co wiem to musi byc zywica zrobione no napewno musi coś polepic, ale bedzie kolejna piekna sztuka , kolor wybrany? wybrany wybrany Sepangblau Perleffekt z RS6 , bedzie za***iście, czekam na foto po odbiorze od czarodzieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 no mam nadzieje ze za mniej wiecej 1.5-2tyg juz wyjedzie.troche sie biedna nastala w krzakach na swoja kolej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 sa zdjecia sa tylko nie ma kiedy zalaczyc nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 za chwile sie okaze ze z allegro beda znikac wszystki Q z 1995 roku... i do Nosba tirami bedzie sie to wozic na Body i Swapy 2,7 ja już o tym myślałem i jak czytałem wcześniej nie tylko ja- jeden W już nawet graty zbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Skąd wy bierzecie te blachy z rsów to mi nie daje spać po nocach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 blachy nie sa problemem oprocz tylnych cwiartek,reszta to pikus co wy macie z tymi rs przeciez to nie wyglada :polew: moj juz ogarniety tylko wolnego nie mam jak wczesniej wziasc na 9 jade juz odebrac :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 blachy nie sa problemem oprocz tylnych cwiartek,reszta to pikus co wy macie z tymi rs przeciez to nie wyglada :polew: moj juz ogarniety tylko wolnego nie mam jak wczesniej wziasc na 9 jade juz odebrac :naughty: nie sadze ze taki pikus wez znjdz progi i np przedni prawy blotnik :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 jak auto zostanie złożone i będzie już gotowe to wpadnij na spota kujawsko-pomorskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 progi moze tak ale pojawiaja sie na allegro co jakis czas,pojedyncze egzemplarze....raz byl nawet komplet....blotnik to przy tym to pikus chyba wlasnie blotnikow jest najwiecej.....zawsze myslalem ze drzwi tyl beda porazka zeby dostac ale jest widzialem juz kilka egzemplarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi