Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowe 3.0TDI Twin Turbo 313KM 650NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cieka we jaka będzie cena takiego cuda? :gwizdanie:

Opublikowano

Dziennikarze motoryzacyjni chwalą, że jest dość szybki i komfortowy.

Cena pewnie niewiele mniejsza niż S6...

Opublikowano

Super wózek. Słowo "klekot" nabiera nowego znaczenia :) Czadowe jest otwieranie bagażnika stopą :kox:

Mój (najprawdopodobniej) przyszły teść będzie zmieniał obecną A6 na tę nową jakoś w marcu. Był na jeździe próbnej już i mówi, że w porównaniu z tą obecną jest kosmos. Ciekawe czy z tym motorkiem już będzie. Skurczybyk ma dobrze BTW - pracuje w zagranicznej firmie na wysokim stanowisku i co dwa/trzy lata zmieniają mu auto na nówkę. Marka i model wedle jego uznania.

Ciekawi mnie bardzo jedna rzecz w odniesieniu do tych nowych aut. W większości jest już montowany system Start/Stop, który gasi silnik na światłach, prawda? I jak to się ma do chłodzenia turbiny?

Opublikowano

Wszystko super na papierze, ale pewnie z żywotnością lipa ;/ pewnie 200-300 tys. km i po silniku...

Nie co to stary poczciwy 1.9 TDI na pompie....

Opublikowano

Wszystko super na papierze, ale pewnie z żywotnością lipa ;/ pewnie 200-300 tys. km i po silniku...

:facepalm: :facepalm:
Opublikowano

Panowie nikt tego nie wie ile te nowe silniki wytrzymają i jakie będę kosztowne w eksploatacji.

Tak więc nie kłócić mi się tu :evil:

Opublikowano

:good: :good: :good: , Marcenao ... prosze Cie :polew:

Opublikowano

Siedzialem ostatnio w nowym A6 i zwrocilm uwage na dziwna rzecz.Przetloczenie idace z drzwi na deske pod szybe daje jakies dziwne wrazenie.Deska jak by ginie i nie ma w niej masywnosci , zamiast otulac czlowiek czuje sie jakis odlaczony od tego wszystkiego.Dziwnie sie to odbiera :mysli:

Opublikowano

:bag: o ja....
Opublikowano

Siedzialem ostatnio w nowym A6 i zwrocilm uwage na dziwna rzecz.Przetloczenie idace z drzwi na deske pod szybe daje jakies dziwne wrazenie.Deska jak by ginie i nie ma w niej masywnosci , zamiast otulac czlowiek czuje sie jakis odlaczony od tego wszystkiego.Dziwnie sie to odbiera :mysli:

W poprzednim jest fajnie , ale w porownaniu do F10 to jest slabo ...

W nowym A6 nie siedzialem ciekawe jak ma sie na tle nowej 5er . Bo ta jest naprawde :kox: :kox: , wnetrze wkoncu jest takie jak lubie w BMW , konsola otacza i pieknie sie wnia idzie wpasowac. Materialy :good: (w dotyku jak i wizualnie).

Musze sie udac obadac nowe 6 , jak jest tak jak mowisz Turdzi to nie fajnie , bo ja akurat lubie jak mnie auto otula :naughty: :naughty:

Opublikowano

Mi się spodobała multikiera w nowym A6 :kox: To samo wrażenie odniosłem przez to przetłoczenie :hi:

Opublikowano

mnie własnie ciekawi awaryjność - w piątek jechałem Q7 na A2 i padł silnik, przyjechał assistance i Pan był zdziwiony bo pierwszy raz wiózł na lawecie w miarę nowe audi i mówił że w ich firmie jest kilkanaście aut i z nowych aut najwięcej wożą francuzów, bmw i mercedesów a audi w ogóle. problem wszedzie z elektroniką.auto stop i nie da się jechać dalej. w sumie ciekawe bo koleś nie miał powodów by faworyzować markę audi a jechać po innych.

Opublikowano

mi sie wydaje ze bedzie tylko gorzej a nie lepiej , auta sa w tej chwili tak napakowane elektronika , ze pewnie maja je wiecej niz mysliwce w latach 80 tych :rolleyes: .We wmiare nowych autach masz gwarancje i assistance ale az strach jak to sie bedzie sypac w 10 cio i 15 latkach

Opublikowano

mi sie wydaje ze bedzie tylko gorzej a nie lepiej , auta sa w tej chwili tak napakowane elektronika , ze pewnie maja je wiecej niz mysliwce w latach 80 tych :rolleyes: .We wmiare nowych autach masz gwarancje i assistance ale az strach jak to sie bedzie sypac w 10 cio i 15 latkach

Tak więc wyobraź sobie taką A7 C7 3.0TDI 313KM na wypasie jak dziś po latach Audi 100 C4 od którego pochodzi A6 :kox: :kox: :kox:

A dodam że jeżdżą i mają się bardzo dobrze :lol1: :lol1: :lol1:

Opublikowano

dlatego ja uzywam aut z lat 90 i nie zamierzam miec nic nowszego :gwizdanie:

model C4 jest chyba najwytrzymalszy i podciwe 80B4 tak samo chociaz jak dbasz tak masz

Opublikowano

model C4 jest chyba najwytrzymalszy i podciwe 80B4 tak samo chociaz jak dbasz tak masz

Mój brat zrobił nim ponad 400 tys i tylko jeden wahacz wymienił :evil:

Opublikowano

ciekawe co kupisz za 10 lat... 30 latka?

niestety jesteśmy skazani na te cudaki... i na chudsze portfele...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...