gregfr Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 wezme na pewno tarcze OZ z ori klockami, tylko musze najpierw moje zaciski "odrestaurowac" ile u Ciebie piaskowanie + malowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 to zalezy od tego co trzeba z nimi zrobic jak wyslesz mi rozebrane do zera zaciski z jarzmami to 120zł/kpl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 zastanowie sie, mam juz rozebrane do zera tylko ciezko u mnie z czasem zeby je oczyscic i pomalowac.... poza tym zwykla farba tak nie pomaluje ladnie i trwale jak proszkowo i w piecu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 wyslij jutro kurierem, w poniedziałek masz je u siebie co za problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 taki, ze obecnie siedze w niemczech i bede w Polsce dopiero w czwartek na cale 4 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disem Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Koledzy czy felga stalowa o oznaczeniu 6,5 J 16 H2 ET 50 będzie pasowała do B5 pod 312-tki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 po zmianie na 312, na nierównościach słysze hałas klocków (po wciśnięci hamulca hałas ustaje) z lewej strony, co jest powodem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 po zmianie na 312, na nierównościach słysze hałas klocków (po wciśnięci hamulca hałas ustaje) z lewej strony, co jest powodem?a klocki jaki nr Kupiles i z jakiej firmy?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 klocki są firmy PPF, miałem nowy komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 klocki są firmy PPF, miałem nowy komplet Za pewne do b5 i już wiesz czemu tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 klocki są firmy PPF, miałem nowy komplet Za pewne do b5 i już wiesz czemu tak jest nie nie są z b5, cały zestaw z b6 1.8T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Zmieniałeś zaciski też? Wiesz to że był w b6 to nie znaczy że nie bhył jednak od b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erchi Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Z jakich Audi i wersji silnikowych szukać jarzm na tył pod tarcze 255? odpusc sobie, szukaj od razu 288/12mm Da się na tył przerzucić przednie 288mm wraz z jarzmami i zaciskami? (obecnie z tyłu 255+ osłony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Z jakich Audi i wersji silnikowych szukać jarzm na tył pod tarcze 255? odpusc sobie, szukaj od razu 288/12mm Da się na tył przerzucić przednie 288mm wraz z jarzmami i zaciskami? (obecnie z tyłu 255+ osłony) Dobrze się czujemy? A ręczny? Na tył są zaciski trw i pod tarcze nie wentylowaną 288. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erchi Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 teraz już tak Panowie, jedna ważna kwestia. Jest prawdopodobieństwo, że przy zacisku i tarczy 312mm nie wejdzie stalówka 16"? Obecnie mam takie i przy tarczach 288 zacisk dosłownie jest parę mm od wnętrza felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 1 cal 2.54cm a róznica w tarczy 2,4cm Więc raczej nie ma możliwości żeby nie weszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erchi Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) żeby nie było jaj po przeszczepie Bo alu 17" spokojnie wejdzie, a stalówki są raczej nieoryginalne. Wrzucić tu jutro fotę? edit: wrzucam foty na alu 17" i stali 16" (felga oryginalna o oznaczeniu 8e0 801 027D) Edytowane 12 Grudnia 2014 przez erchi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduro Grybów Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Na przód załóż 320mm a tył 288mm. Teraz 288mm masz na przodzie. Ja tez tak zrobiłem Edytowane 29 Stycznia 2015 przez lysy-wr400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacioracing Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam, mam pytanie jakie tarcze są fabrycznie montowanie w BEX ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 312/255 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi