Cuber Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 Jak zauważyliście ja zawsze mówię to co myślę i jakie mam zdanie. Nigdy się nie spouchwalam jak myślę inaczej!!! Większość z was tu to koledzy z podwórka i trzymacie się razem więc i macie wychowane wspólne poglądy. Logiczne NEX rece opadają , skąd Ty wymylasz takie rzeczy ??? :wallbash: ludzie którzy sa na forum znają sie max 3 lata i to tylko z spotów
nex Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Cuber ale Ty się na mnie złościsz? Bo ja nic do Ciebie ani nikogo nie mam. Lubię mówić to co myślę, nie boję się i tyle
Gość mmcv Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 nigdy nie napisałem że godny jest pochówku na wawelu więc co Ty piszesz Przeczytal jeszcze raz to co napisalem (ze to Godny maz stan). tyle na ten temat, nie ma co dyskutowac Kazdy robi jak czuje i jak mysli , Ja niechcialbym zeby mnie ktos taki reprezentowal
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 jutro trzeba posłuchać porannego WF
Cuber Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 jutro trzeba posłuchać porannego WF
PABLO Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Nex a rozmawiałeś może z politykami że tak dużo wiesz o nich czy tylko wszystko wiesz z mediów??? Ja miałem okazje rozmawiać ponad godzinę z Ziobro i przed tą rozmową uważałem go za pajaca i za takiego którego wszyscy krytykują itd. A tu gość normalny i do pogadania na różne tematy. Ale i tak mu sprzedałem nawigacje "półkola" A jak rozmawiałem z Ś.P Wassermanem to straszny z niego ważniak ale w końcu podkurwił mnie to włączyłem gadkę to stał i słuchał mnie z pół godziny
mega13 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 PABLO a mi się wydaje że ch*ja wiesz o polityce. nex a mi się wydaje że ch*ja wiesz o polityce, Masz jakieś tam swoje poglądy i próbujesz na siłę zainteresować tym innych, PABLO napisał co myśli to o co masz do niego pretensje MA DO TEGO PRAWO, równie dobrze Tobie od początku ktoś mógł napisać że chu.a wiesz i wogóle z Tobą niedyskutować więc siedź na czterech literach i nie naskakuj na kogoś kto pisze jakie ma zdanie, zwłaszcza że żadko pisze coś co ma sens :decayed:
siemian Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Nex a rozmawiałeś może z politykami że tak dużo wiesz o nich czy tylko wszystko wiesz z mediów??? Ja miałem okazje rozmawiać ponad godzinę z Ziobro i przed tą rozmową uważałem go za pajaca i za takiego którego wszyscy krytykują itd. A tu gość normalny i do pogadania na różne tematy. Ale i tak mu sprzedałem nawigacje "półkola" A jak rozmawiałem z Ś.P Wassermanem to straszny z niego ważniak ale w końcu podkurwił mnie to włączyłem gadkę to stał i słuchał mnie z pół godziny Pablowi znajomi opowiadają co się dzieje w wielkim świecie
PABLO Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Nex a rozmawiałeś może z politykami że tak dużo wiesz o nich czy tylko wszystko wiesz z mediów??? Ja miałem okazje rozmawiać ponad godzinę z Ziobro i przed tą rozmową uważałem go za pajaca i za takiego którego wszyscy krytykują itd. A tu gość normalny i do pogadania na różne tematy. Ale i tak mu sprzedałem nawigacje "półkola" A jak rozmawiałem z Ś.P Wassermanem to straszny z niego ważniak ale w końcu podkurwił mnie to włączyłem gadkę to stał i słuchał mnie z pół godziny Pablowi znajomi opowiadają co się dzieje w wielkim świecie A co ty masz do tych znajomych
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ja miałem okazje rozmawiać ponad godzinę z Ziobro i przed tą rozmową uważałem go za pajaca i za takiego którego wszyscy krytykują itd. A tu gość normalny i do pogadania na różne tematy. Pablo , a o czym Ty z nim rozmawiałeś? [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 23:30_________________________________________________ A jak rozmawiałem z Ś.P Wassermanem to straszny z niego ważniak ale w końcu podkurwił mnie to włączyłem gadkę to stał i słuchał mnie z pół godziny no , sprzedałeś lipną navi i nie trafili na pas
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 no jak o czym o GPS-ach :decayed: no tak .... pewnie mu Pablo wgrywał mape na BP
PABLO Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ja miałem okazje rozmawiać ponad godzinę z Ziobro i przed tą rozmową uważałem go za pajaca i za takiego którego wszyscy krytykują itd. A tu gość normalny i do pogadania na różne tematy. Pablo , a o czym Ty z nim rozmawiałeś? Pytałem się czy przyjedzie na spota Kuźwa lepiej nie pytaj, mogłem to nagrać była beka wielka
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 no to napisz o czym gadaliście :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 no jak o czym o GPS-ach :decayed: no tak .... pewnie mu Pablo wgrywał mape na BP Eee no co ty ja nie z tych
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 zaczyna się nie można sobie PO PIS ać?
PABLO Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 no to napisz o czym gadaliście :gwizdanie: O nawigacjach i o tym jak lubi Wałęse
jarko Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Lubię mówić to co myślę, nie boję się i tyle Czasami warto też posłuchać co inni mają do powiedzenia, a nie na siłę wpajać własne poglądy
Rekomendowane odpowiedzi