Cuber Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 jutro tyrkne do niej jak nie zapomne i zobaczymy co mi powie
nex Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Sory, ale wkleję wam fotkę auta na które najechałem i Ci Policjanci za to dostali po 7 % stałego uszczerbku na zdrowiu. Inni przy kasacji auta tyle nie dostają.
Tukan Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 No kurka niezle pokombinowali :gwizdanie:
nex Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Tukan ja wiem że śmieją się z JArka jak i Lecha się śmiali że mały itd, że nie zna ang, ale tu akurat nie o to chodzi tylko o dobro narodu, ale żeby to wiedzieć trzeba trochę się temu poświęcić :naughty: mniejsza o to
Cuber Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 Tukan ja wiem że śmieją się z JArka jak i Lecha się śmiali że mały itd, że nie zna ang, ale tu akurat nie o to chodzi tylko o dobro narodu, ale żeby to wiedzieć trzeba trochę się temu poświęcić :naughty: mniejsza o to
nex Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Cuber możesz tyrknąć. Ja mam się skontaktować z Woźniakową, jej koleżanką, Ona też dostała materiały. Monika ma bodajże jakieś szkolenia i może nie mieć czasu . Mam nadzieje że jutro się coś więcej dowiem.
Gość PrZeMiAn Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Jest prze gorąco...ale lepsze to niz te jeba** powodzie.... Cuber jeszcze raz dzieki bardzo, mata daje rade No tak teraz jak człowiek będziesz mógł w bagażniku A nie na ławce i krzakach
KERCZI Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Przemian cos Ci sie za bardzo dowcip wyostrzyl...
mega13 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ma ktoś pomysł gdzie znaleźć wkładkę podłokietnika do Passata o numerze: 3B1 858 337 A nie udało mi się znaleźć tego nigdzie poza ASO. To takie małe plastikowe pudełeczko a oni chcą za to 100zł.
KERCZI Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 a podlokiecie taniej nie kupisz??? [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 22:52_________________________________________________ jest SE promocja Krakowa
mega13 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 a podlokiecie taniej nie kupisz??? Sęk w tym Karolu że ja podłokietnik mam tylko z dużą wkładką, w passacie B5 FL zmieniarkę można zamontować w podłokietniku i po montażu zostaje mała dziura bo wkładka jest jak gdyby w kształcie L, sęk w tym że przekopałem allegro i nie ma tego nigdzie.
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 jest SE promocja Krakowa za***iste!!! [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 23:16_________________________________________________ Tukan ja wiem że śmieją się z JArka jak i Lecha się śmiali że mały itd, że nie zna ang, ale tu akurat nie o to chodzi tylko o dobro narodu, ale żeby to wiedzieć trzeba trochę się temu poświęcić :naughty: mniejsza o to filmik miazga :kox:
Wąski Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Sory, ale wkleję wam fotkę auta na które najechałem i Ci Policjanci za to dostali po 7 % stałego uszczerbku na zdrowiu. Inni przy kasacji auta tyle nie dostają. a wiesz co ja bym zrobił ,zgłosił to do wydziału wewnętrznego i do innej prokuratury [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 08:43_________________________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=s-51rKwcQ34 :polew: cały K..... fałszywy Kaczyński
jarko Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 nex daj juz spokój z tymi wyborami... Mnie tam debata ani trochę nie była potrzebna żeby podjąć decyzję... Wystarczył sms od Kercziego
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 no , sms był za***isty Panowie , macie jakieś dojście do tanich opon?
jarko Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Panowie , macie jakieś dojście do tanich opon? Jak mają być nowe to tak EDIT Dopisany: 01 Lipiec 2010, 11:47 nex tak wiem, sędziowe też są za PO :gwizdanie: http://www.polityka.pl/kraj/1506822,1,precedensowy-wyrok-w-sprawie-tzw-inwigilacji-prawicy.read Taki wyrok i to w tym akurat momencie...
boseron Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 czesc Panowie..... apropo debaty to troche łyso sie zrobiło Komorowskiemu jak mu Jarek zaczął wyliczać przeciwko czemu głosował...... jakby z tego zrobić filmik Komorowski-Komorowiski to byłby więszy polew niz z filmiku Kaczora, nie ma wątpliwości ze Kaczyński był lepiej przygotowany do tej debaty, pierwszą uważam ze przegrał ale drugą zdecydowanie wygrał, tyle w temacie. btw jak zmienić żarówke w trzecim światle stopu tym na górze na szybie w B7 , bo albo bezpiecznik padł albo spaliła sie ta listwa
Rekomendowane odpowiedzi