Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no przecież Ci mówiłem... Tam nie ma żarówki. Są diody Led które czasem szlag trafia przez skoki napięcia. JA kiedyś wymieniałem tą listwe. Koszt w ASO 160zł.

Opublikowano

Ludzie to mają pomysły :gwizdanie:

:shocked::polew:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siema cyce :decayed:

Szukam kogoś kto ma dojście do amorków KYB albo bilków. Jak coś to dajcie znać na pw albo na gg 5838166.

Blisko mam do Was więc podjadę do Kraka.

Opublikowano

Panowie robimy dzisiaj spontana na Bora Komorowskiego a później można by było pojechać na kiełbaski pod Hale :naughty:

Opublikowano

Wszyscy milczą albo piją :decayed:

Opublikowano

Wszyscy piją z żalu bo zobaczyli nowe sondaże :kox::naughty: :naughty: :cicho:

Opublikowano

Wszyscy piją z żalu bo zobaczyli nowe sondaże :kox::naughty: :naughty: :cicho:

I jak ma się sprawa :gwizdanie:

Opublikowano

byłem na bora o 21 na bp bardzo dużo motocykli chyba ze 100 , ale byłem przejazdem bo jechałem do parku wodnego....

siemian mówiłeś ale od tego jest forum zeby sie upewnić, ty tego sam nie zmieniałeś a moze ktos inny to robił własnymi rękami i coś podpowie czy z tym jest dużo roboty :wink4:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 00:31_________________________________________________Wąski turbinka już śmiga aż miło :good: był Ojciec u Ciebie ?

Opublikowano

nie no Boseron przecież się śmieje :) :)

Opublikowano

Szału nie było, ogólnie dużo motocyklistów ale furmanek średnio, zaraz będę tam przejeżdżać to może jeszcze ktoś został :decayed:

Opublikowano

byłem na bora o 21 na bp bardzo dużo motocykli chyba ze 100 , ale byłem przejazdem bo jechałem do parku wodnego....

siemian mówiłeś ale od tego jest forum zeby sie upewnić, ty tego sam nie zmieniałeś a moze ktos inny to robił własnymi rękami i coś podpowie czy z tym jest dużo roboty :wink4:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 00:31_________________________________________________Wąski turbinka już śmiga aż miło :good: był Ojciec u Ciebie ?

tak wczoraj po południu :wink4:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 08:09_________________________________________________szukam kogoś od projektowania wnętrz ?

Opublikowano

nie no Boseron przecież się śmieje :) :)

a TY umiesz sie jeszcze śmiać po tym jak Cie los urządził i takim Cie stworzył :decayed:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 11:07_________________________________________________nauczyłem się śmiać jak zobaczyłem Twoją lufe... To było coś naprawde śmiesznego :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

nie przejmuj sie czasem ludzie dostaja ataku śmiechu jak się przerażą widząc coś bardzo dużego :decayed: