LukaszD Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Gdzie w Krakowie mogę to sprawdzić/naprawić w rozsądnej cenie? Tylko jak dojść do tego który z czujników padł? (tył czy przód) - boję się żeby lampy nie przestawiły się w najbardziej skrajne pozycję gdy zacznę tam dłubać :/ Witam, Szybkie pytanie apropos kseononów:) Wczoraj wracałem z trasy i na fisie wyświetliła się ikonka awarii regulacji poziomowania (mam ori ksenony) , później ten błąd już się nie pojawił a światła wg mnie świecą jak powinny... tak czy owak niepokoi mnie to;) - można zdiagnozować VAGiem czy wszystko jest z ksenonami ok? Jeżeli tak to czy ktoś w zamian za dobrego bronka byłby skłonny do sprawdzenia tegoż podczas najbliższego spotu? zapewne uszkodzony czujnik wysokości
KERCZI Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 LukaszD nie panikuj to nic strasznego, mozliwe ze wszystko jest ok a tylko przez te upaly zglupial czujnik na chwile. Mecz sredni bardzo ale liczy sie efektywnosc a nie efektownosc ;p Jesli zostawiasz relingi i okucia okien to nie maluj felg,
david_n Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Jesli zostawiasz relingi i okucia okien to nie maluj felg, Tak czy siak musze je pomalowac bo sa srednio polakierowane. I chyba zostane przy tym kolorze...
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 [br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 17:38_________________________________________________ David nie dzwoniłeś po głowicę czasem do kolesia z miejscowości Jegłowy? prawdopodobnie tak, gdzies spod Wroclawia. Czemu pytasz? :> mówił mi o tobie sławny już jesteś nie dziw się bo on tylko żyje z 2.0TDI mówi że ile by miał to by ich tyle sprzedał tak to ludziom pada. Mówił że się coraz bardziej to kręci bo ludzie nawieźli tego i się zaczynają problemy. Pokazywał mi hale stało jeszcze 6 szt a przywiózł miesiąc temu 24 szt. Mówi że najlepiej idą doły zespoły wałków ale praktycznie sprzedaje wszystko bo wszystko leci. Nie które rozbiera i sprzedaje na części (te co nie jest pewny przebiegu i woli nie dawać gwarancji na całość) ale jak ma z małymi przebiegami to tylko w całości coś się ponoć za bardzo mądrzyłeś ale nie chciał mi powiedzeć dokładnie pewnie zakończyłeś w stylu Siemiana (to spier.....). jak w stylu Siemiana to pewnie zakończył : Jestem lodowy lodowy pingwin :decayed:
david_n Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 [br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 17:38_________________________________________________ David nie dzwoniłeś po głowicę czasem do kolesia z miejscowości Jegłowy? prawdopodobnie tak, gdzies spod Wroclawia. Czemu pytasz? :> mówił mi o tobie sławny już jesteś nie dziw się bo on tylko żyje z 2.0TDI mówi że ile by miał to by ich tyle sprzedał tak to ludziom pada. Mówił że się coraz bardziej to kręci bo ludzie nawieźli tego i się zaczynają problemy. Pokazywał mi hale stało jeszcze 6 szt a przywiózł miesiąc temu 24 szt. Mówi że najlepiej idą doły zespoły wałków ale praktycznie sprzedaje wszystko bo wszystko leci. Nie które rozbiera i sprzedaje na części (te co nie jest pewny przebiegu i woli nie dawać gwarancji na całość) ale jak ma z małymi przebiegami to tylko w całości coś się ponoć za bardzo mądrzyłeś ale nie chciał mi powiedzeć dokładnie pewnie zakończyłeś w stylu Siemiana (to spier.....). jak w stylu Siemiana to pewnie zakończył : Jestem lodowy lodowy pingwin :decayed: Dobra przyznaje sie.. :gwizdanie: Znam tego kolesia, ale Trzeniu nie mow nikomu
KERCZI Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 http://moto.onet.pl/181261,7111842,1,zdjecie.html?node=27#id7111842
ykk Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Pablo Miłej podróży Czyzbys znowu pchnal nawigacje..?
jarko Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 ta co Jarko zwrocil na reklamacji ;p po 6 tygodniach w serwisie
Wąski Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Potrzebuje dojazdówkę pożyczyć na dwa tygodnie :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Ja Ci moge pozyczyc dojazdówke Przemiana
Cuber Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 siemka, niech ktoś weźmie VAG-a na dzisiejszego spota
PABLO Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 ta co Jarko zwrocil na reklamacji ;p jarko miał nie powiem.. No peszka :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi