Gość TrueOgre Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 dzieki za podpowiedz Pany kolejna a4 b6 zmieniła właściciela bez umowy kupna-sprzedaży i bez jego wiedzy dziś w nocy w kraku.... i nie mówie o swojej mam looknąć na parking ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Nie ma jak siedzieć w robocie w niedziele na akcji :decayed: aaaaaa Akcja taka abys dał Piataka Cuber wytrzeżwiałeś po nocce hehe dzieki za podpowiedz Pany kolejna a4 b6 zmieniła właściciela bez umowy kupna-sprzedaży i bez jego wiedzy dziś w nocy w kraku.... i nie mówie o swojej za***iście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 :hi: Siema pasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Dzieki Pablo za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 w końcu kolega :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Dzieki Pablo za pomoc No problem Myślę że dobrze wyszło Pozdro z MM ludzi od c**ja w końcu kolega :naughty: No a jak :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 PABLO bo Cię zwolnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 PABLO bo Cię zwolnią Na forum mogę siedzieć, co innego na dziewczynkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Nie mozesz siedziec na dziewczynkach..? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Nie mozesz siedziec na dziewczynkach..? :polew: Idze idze na kukurydze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Nie mozesz siedziec na dziewczynkach..? :polew: Na chłopczykach mu tylko wolno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Nie mozesz siedziec na dziewczynkach..? :polew: Na chłopczykach mu tylko wolno :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam koleżanki i kolegów z Małopolski.Przepraszam ze to nie ten temat,ale chyba jestescie na miejscu i wiecie o swoim regionie sporo(nie chcialem zakladac nowego watku)Od 3 sierpnia mam urlop i mam zamiar z rodzinką(razem 4 osoby) odwiedzić Kraków,Wieliczkę,Czestochowe i Oświęcim(albo Berlin-aquapark) .Poszukuję jakiś namiarów na hotele(ceny),jakieś podpowiedzi gdzie warto jechać,co zobaczyć.Teraz musze wybrac,albo Malopolska albo Berlin.Prosze o wszelkie sugestie i namiary.Jezeli bede w Waszych okolicach i bedzie spot to wpraszam sie Pozdrawiam i dziekuje za wszelkie podpowiedzi [mod]Info na pw dla kolegi podsyłajcie Panowie [/mod][br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 20:08_________________________________________________Przepraszam zapomnialem dopisac o pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 jedz do Berlina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 jedz do Berlina Powiem ze wolalbym jechac do Was :gwizdanie: Prosze o wszelkie info na pw,bo inaczej bym musial sledzic Wasze forum.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 własnie wróciła moja siostra ze szwagrem z Berlina i widziałem fotki i filmiki z tego parku wstęp 30 Euro- bilet ważny 24H mozna tam spać pod palmą , temperatura 26-28 stopni cały czas i mówią ze zajefajnie, taki wypad weekendowy fajna sprawa. Pany duża bedzie różńica 225/45/17 a 215/50/17 szwagier ma te drugie i mi poleca ten rozmiar ze niby komfort jazdy lepszy niż na tych pierwszych ale to chyba zadna różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Pany duża bedzie różńica 225/45/17 a 215/50/17 szwagier ma te drugie i mi poleca ten rozmiar ze niby komfort jazdy lepszy niż na tych pierwszych ale to chyba zadna różnica Różnica średnicy podanych kół 12mm, różnica wskazań prędkościomierza minus 1,9% Nowe koła maja większą średnicę i obracają się wolniej :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi