PABLO Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 PABLO zestaw zestroiłem i powiem Ci że przy skręconym SQ prawie na maxa żeby nie szumiało w ogóle w mieście to odbiór jest może krótki bo 2-3 km ale zgrzytu nie ma żadnego, tylko czyste głosy. HIDY jednak jakie by nie były sieją o 1/3 zsięg ;/ No to ok, wystarczające żeby na loozie jeździć
david_n Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 wybiera sie ktos dzis popatrzec jak sie rozpierdzielaja zajebiaszcze bryki? [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 19:17_________________________________________________btw Tomek mam cos dla Ciebie
jarko Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 HIDY jednak jakie by nie były sieją o 1/3 zsięg ;/ A mówili Ci Wszyscy żebyś presidenta kupił
nex Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 HIDY jednak jakie by nie były sieją o 1/3 zsięg ;/ A mówili Ci Wszyscy żebyś presidenta kupił A co wtedy przetwornice nie zakłócają? Ale to i tak mi wystarczy, bo ten zasięg który pisałem to jest w mieście wystarczający - oczywiście idealny odbiór, a na wioskach teraz byłem się przejechać to z Siedlca rozmawiam z gościem z Rudawy bardzo dobrze a to mniejwięcej 5km zabudowy i lasów . Oczywiście wszystko na światłach :naughty:. W trasie jeszcze nie próbowałem, pewno na wolnej przestrzeni jest lepszy . Wystarcza mi to w zupełności bo ja nie kupowałem radia żeby pogadać z kolegami którzy są 20km ode mnie. Nie mam takich kolegów jak PABLO :naughty:
jarko Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Nie mam takich kolegów jak PABLO :naughty: Za to kupujesz radio bo ma ładne niebieskie podświetlenie
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Nie mam takich kolegów jak PABLO :naughty: Za to kupujesz radio bo ma ładne niebieskie podświetlenie Jarko , Nex już do Ciebie jedzie [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 20:59_________________________________________________jedzie ktoś pod Carefoura? czy wszyscy się boją o dowody rejestracyjne
nex Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Nie mam takich kolegów jak PABLO :naughty: Za to kupujesz radio bo ma ładne niebieskie podświetlenie Super się komponuje :naughty: Skoro działa dobrze to po co przepłacać? Zwłaszcza że nie będzie mi służyć do pogaduszek z kolegami [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 21:11_________________________________________________ jedzie ktoś pod Carefoura? czy wszyscy się boją o dowody rejestracyjne Ja już jadę do Ciebie, nie musisz nigdzie jechać
Horas91 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 A ja pierdziele płacić za bilety, mam pod nosem i z balkonu wszystko słyszę, najwyżej lornetkę wezmę jak bym któregoś pajaca nie mógł dowidzieć Pablo przyjacielu To już wiem skąd jutro będę 30 second to mars oglądał [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 22:04_________________________________________________ Nie mam takich kolegów jak PABLO :naughty: Za to kupujesz radio bo ma ładne niebieskie podświetlenie Super się komponuje :naughty: Skoro działa dobrze to po co przepłacać? Zwłaszcza że nie będzie mi służyć do pogaduszek z kolegami [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 21:11_________________________________________________ jedzie ktoś pod Carefoura? czy wszyscy się boją o dowody rejestracyjne Ja już jadę do Ciebie, nie musisz nigdzie jechać Czemu ja o tym wcześniej nie wiedziałem? Pewnie bym się wybrał, u mnie by nic nie znaleźli w samochodzie, bo mam wsio Kurde ale cisza... Monolog prowadzę no ale cóż :decayed:
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Pod Carefourem znowu z 30 radiowozów i kontrola
gruszka Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a na miodowej kontroluja motory i wieksze skutery, czy są uprawnienia
KERCZI Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 na Bora bylo czysto i pusto.... pozdro dla Kolegi z B8 3.0 ktorego nicka nie pamitam
Rekomendowane odpowiedzi