zlota1977 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Październik 2010, 14:04_________________________________________________apropos fotek. Widzieliście Zielucha wywijającego na Zlocie? Aż się prosi żeby go gdzieś wstawić :decayed: Biedaczysko już ledwo kontaktował. To było zaraz przed tym jak musiał go Miron wynosić :naughty: ten obok to Bartek z ekipy z Łodzi ale masz racje troche podobny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 No no złociutka, widzę że sie nie nudziłaś na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 w piątek poszłam spać o chyba 19 także mogę tylko tyle powiedzieć że sie wyspałam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Spać czy do pokoju Co tak wcześnie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 SPAĆ!!!!!!!!! pamiętam piwo, potem była śliwowica do obiadu, następnie wiśniówka na plaży, znowu piwo i się zrobiła 19 a jak ostatnio ogladałam zdjęcia to pewnych fragmentów już nie pamiętam :gwizdanie: ale ogólnie było chyba fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Z tymi plażami to tak właśnie bywa na letnich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 będe wiedziała na przyszłosć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Karooooool, załatwiłeś coś :?: david_n jak będziesz w KR to daj znać bo mi już się gadżety w domu kończą i potrzebuję te co Ci zostały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witam Panowie I na dzień dobry http://www.wykop.pl/link/484935/prawnik-w-uwaga-pirat/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 żeś się kiurwa obudził... Wczoraj pół dnia była dyskusja o tym... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 żeś się kiurwa obudził... Wczoraj pół dnia była dyskusja o tym... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: [br]Dopisany: 05 Październik 2010, 10:43_________________________________________________http://www.liveleak.com/view?i=9aa_1286126727 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 apropo uwaga pirat, nie wiem czy zwróciliście uwage że kierujący policjant to młody posterunkowy bez pagonów i nie bardzo sie umiał odezwać, jakie zarzuty ? widać Ze jeszcze nie ma obeznania w temacie, typ wyczuł że nie za bardzo są w stanie go przegadać to sie upierał, ale nagranie faktycznie nie musiało go być przy tym wykroczeniu, sąd wymierzy sprawiedliwość i tyle. Zieluch widze że powinieneś wystąpić w Tańcu z Gwiazdami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Siema Wkońcu wróciłem juz na dłużej :gwizdanie:, widzę że cały czas żyjecie zlotem Może dzisiaj spocik pod halą ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Siema Wkońcu wróciłem juz na dłużej :gwizdanie:, widzę że cały czas żyjecie zlotem Może dzisiaj spocik pod halą ?? jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Pany nie ma może ktoś wyżynarki bo potrzebuje przyciąć blat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 To co? jest ktoś jeszcze dzisiaj o 22 pod halą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Jeszcze by sie przydalo zeby ktos ruszyl dupsko :gwizdanie: Ja sie postaram byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Srednio mi się chce ruszyć cztery litery pod Halę no ale zobaczę co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi