ozi_wells Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 a kto płaci pan płaci...., pani płaci.... [br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 09:41_________________________________________________
LukaszD Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Jeżeli ktoś jeszcze nie wie która marka ma najlepsze reklamy to wrzucam dwie perełki z wczorajszej nocy reklamożerców:) : 2009 audi a4 commercial
KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 :hi:[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 14:46_________________________________________________Pablo ile kosztuje GT5 na PS3??
Horas91 Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 kto mi podpowie, jakie ET pasuje do b6? Gdyż mam dylemat pomiedzy 35, 45 i 50 które najładniej wygląda w b6?
PABLO Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 :hi:[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 14:46_________________________________________________Pablo ile kosztuje GT5 na PS3?? W M1 w MM 199zł u mnie 229zł ale też taką cenę mogę zrobić. A tak po za tym to
KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 ori et 43 - imho 35 bedzie najbardziej wystawalo wiec bedzie najlepsze
PABLO Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Ale nap***a ładnie sniegiem Gdziee :?: Chyba u Ciebie
KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Powitał \Zieluch pozyczyles mi auta w najlepszym momencie Akurat mi sie rozwalil wal, w poniedzialek juz bede mial dobry
PABLO Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Powitał Akurat mi sie rozwalil wal, w poniedzialek juz bede mial dobry A jak z tym silnikiem u Ciebie KERCZI bo mówiłeś że zapaliła Ci się kontrolka a wiemy co to oznacza w BLB???
KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Powitał Akurat mi sie rozwalil wal, w poniedzialek juz bede mial dobry A jak z tym silnikiem u Ciebie KERCZI bo mówiłeś że zapaliła Ci się kontrolka a wiemy co to oznacza w BLB??? no generalnie dzisiaj problem sie zakonczyl bo Zieluch pozyczyl mi auta na tydzien a to oznacza ze mam dawce ale nie mowcie Mu nic
jarko Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Powitał Akurat mi sie rozwalil wal, w poniedzialek juz bede mial dobry A jak z tym silnikiem u Ciebie KERCZI bo mówiłeś że zapaliła Ci się kontrolka a wiemy co to oznacza w BLB??? no generalnie dzisiaj problem sie zakonczyl bo Zieluch pozyczyl mi auta na tydzien a to oznacza ze mam dawce ale nie mowcie Mu nic No to teraz pojechałeś... Przecież zieluch sam to może przeczytać
KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Powitał Akurat mi sie rozwalil wal, w poniedzialek juz bede mial dobry A jak z tym silnikiem u Ciebie KERCZI bo mówiłeś że zapaliła Ci się kontrolka a wiemy co to oznacza w BLB??? no generalnie dzisiaj problem sie zakonczyl bo Zieluch pozyczyl mi auta na tydzien a to oznacza ze mam dawce ale nie mowcie Mu nic No to teraz pojechałeś... Przecież zieluch sam to może przeczytać nie bo ma bana od Cubra na dwa dni a potem jest szansa ze nie wroci kilka stron wczesniej....[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 18:29_________________________________________________ Powitał Akurat mi sie rozwalil wal, w poniedzialek juz bede mial dobry A jak z tym silnikiem u Ciebie KERCZI bo mówiłeś że zapaliła Ci się kontrolka a wiemy co to oznacza w BLB??? no generalnie dzisiaj problem sie zakonczyl bo Zieluch pozyczyl mi auta na tydzien a to oznacza ze mam dawce ale nie mowcie Mu nic No to teraz pojechałeś... Przecież zieluch sam to może przeczytać kupiles GT5??? skladamy sie??
PABLO Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Jak wy będziecie grać na jednym egzemplarzu :?:
KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 normalnie, przez pol roku ja potem przez kolejne pol roku Jarko i tak bedziemy sie zmieniac :polew:
Rekomendowane odpowiedzi