Wąski Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8746396,O_umowie_cicho_sza__Mieszkancy_Czyzyn_chca_protestowac.html Pablo będzie sypał gwoździe
OGr Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 w Krakowie to przydałyby się tor dla zwykłych aut aby niektórzy mogli się na nim wyżyć ;-)
PABLO Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8746396,O_umowie_cicho_sza__Mieszkancy_Czyzyn_chca_protestowac.html Pablo będzie sypał gwoździe Ten plac jest dokładnie obok mojego bloku (stara zajezdnia autobusowa, kiedyś tam trzymałem auto na parkingu strzeżonym) Pewnie sąsiadka o tych gwoćdziach mówiła bo wariatka konkretna i jak jeździli na tym placu (licencja KJS) to groziła im podobnymi "akcjami" Ja właśnie na tym placu kiedyś malczakiem zaliczyłem dzwona ale to było jakieś 8-9 lat temu A co do tej inwestycji to ciężko powiedzieć czy im wypali bo na działkach mają nowe bloki wybudować obok właśnie tego placyku.
miodzio Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Co by nie zrobili to i tak będzie źle mieszkańcą. Chcą wybudować tor to niby hałas, zostawić jak jest to narzekają ze ludzie wyprowadzają psy a one tam brudzą i śmierdzi etc. Wybudować przedszkole szkolę to tez źle bo dzieci i hałas nie zrobią nic to narzekają ze nic się nie dzieje i tak w kółko A co by nie zrobił to przecież inwestycja dla miasta i dodatkowe dochody. Ja tam jestem żeby chociaż gokartami pośmigać
PABLO Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zawsze będzie ktoś narzekał, ja bym tam zrobił wyścigi na 1/4 mili :decayed:
rex Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ja właśnie na tym placu kiedyś malczakiem zaliczyłem dzwona ale to było jakieś 8-9 lat temu Pablo, stare skille nie rdzewieja :decayed:
boseron Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Co by nie zrobili to i tak będzie źle mieszkańcą. Chcą wybudować tor to niby hałas, zostawić jak jest to narzekają ze ludzie wyprowadzają psy a one tam brudzą i śmierdzi etc. Wybudować przedszkole szkolę to tez źle bo dzieci i hałas nie zrobią nic to narzekają ze nic się nie dzieje i tak w kółko A co by nie zrobił to przecież inwestycja dla miasta i dodatkowe dochody. Ja tam jestem żeby chociaż gokartami pośmigać mieszkańcom Janie Miodku
Cuber Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 Sniezek pada , mroźno jednym slowem
boseron Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Sniezek pada , mroźno jednym slowem a ma byc jeszcze lepiej
Cuber Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wyszedłem na chwile na pecika, to stwierdziłem ze będę zdrowszy i wróciłem piździ niemiłosiernie
boseron Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 u mnie w pracy kącik palaczy jest przed budynkiem teraz , wiecie ile osób rzuciło palenie
Cuber Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 u mnie w pracy kącik palaczy jest przed budynkiem teraz , wiecie ile osób rzuciło palenie :kox:
jarko Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Dwumas ( luk ) wytrzymał 15tyś, amory ( bilstein ) 20tyś... To jest normalnie k**wa terror :wallbash: Mam bagażnik pełen części do reklamacji
Cuber Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 Bo kupujesz Jarko nie wiadomo gdzie to tak jest :kox: ps. odpal gg
boseron Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Dwumas ( luk ) wytrzymał 15tyś, amory ( bilstein ) 20tyś... To jest normalnie ku***a terror :wallbash: Mam bagażnik pełen części do reklamacji chyba czas najwyższy zmienić samochód [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 15:48_________________________________________________Jarko mój oddam w dobre ręce http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9-tdi-2003r-fotele-s-line-skora-okazja-i1348017552.html
PABLO Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Dwumas ( luk ) wytrzymał 15tyś, amory ( bilstein ) 20tyś... To jest normalnie ku***a terror :wallbash: Mam bagażnik pełen części do reklamacji B5 nie jest na taksówkę a szczególnie na nasze drogi Ostatnio widziałem B7ke w sedanie na taxi
sokolnh Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 ale masakrycznie zimno śnieg pada, ale tym razem się nie ciesze bo od jutra przesiadka na bmw
Rekomendowane odpowiedzi