PABLO Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 ale masakrycznie zimno śnieg pada, ale tym razem się nie ciesze bo od jutra przesiadka na bmw Strasznie kurzy na polu i to nie miłosiernie Trzeba było kupić wersję X
jarko Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 B5 nie jest na taksówkę a szczególnie na nasze drogi I to jeszcze na 19-nastkach :polew:
sokolnh Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 ale masakrycznie zimno śnieg pada, ale tym razem się nie ciesze bo od jutra przesiadka na bmw Strasznie kurzy na polu i to nie miłosiernie Trzeba było kupić wersję X no niestety następne auto będzie z X-em
PABLO Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 B5 nie jest na taksówkę a szczególnie na nasze drogi I to jeszcze na 19-nastkach :polew: Miały być 20ki
rex Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Pany, robimy coś dziś?? Jest pięknie!!!! :kox:
Cuber Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 Pany, robimy coś dziś?? Jest pięknie!!!! :kox: wiem ze jest pięknie ale ja chyba odpuszczam dzisiaj ,
rex Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Szkoda Cuberos A reszta? Pany, jeśli gdzieś się bawimy, to decyzja musi zapaść dość szybko bo o 21.05 gra Lech
Cuber Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 Rexio ale wiesz że lepiej się umówić ok 23-ciej , bo tak to za wcześnie i dużo ludzików jest jeszcze
rex Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Pytanie tylko czy koło 23 będzie jeszcze prószyć? Jeśli nie to obawiam się, że większość białego zostanie rozjeżdżona. Ale... jeśli 23 będzie pasować to czemu nie ?
Tukan Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Pytanie tylko czy koło 23 będzie jeszcze prószyć? Jeśli nie to obawiam się, że większość białego zostanie rozjeżdżona. Ale... jeśli 23 będzie pasować to czemu nie ? k**wa do rana bedzie :kox:
Tukan Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Siemano ptoku Przyleciałbyś na tą 23 ? Ja do krk mam za daleko ja upalam u siebie na miejscu mam tu duzo za***istych dróg zakretów itp Zapraszam w moje strony
boseron Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Panowie cały Kraków stoi, na zakopiance tiry zablokowały przejazd, huta stoi, centrum stoi, na skawine stoi, masakra jakaś moje hasło " przyszła zima a piaskarek jak nie było tak nima " radze teraz sie nie poruszać kto nie musi
Cuber Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 upsi a Ja wychodze z Firmy i musze z Zakopianki dojechac na Czyżyny
siemian Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Panowie cały Kraków stoi, na zakopiance tiry zablokowały przejazd, huta stoi, centrum stoi, na skawine stoi, masakra jakaś moje hasło " przyszła zima a piaskarek jak nie było tak nima " radze teraz sie nie poruszać kto nie musi Boseron typowo polskie gadanie... Przy tym jak teraz sypie to choćby jezdziła piaskarka za piskarką to i tak będzie biało...
boseron Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Siemian siedze w pracy i mam info z pierwszej ręki tak jeszcze w tym roku nie było , wszystko k**wa stoi i nic nie drgnie ,zablokowało sie miasto nie tylko przez pogode, Tiry nie mogą wyjechac na wzniesienia, Cuber życze powodzenia
PABLO Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ja bym mógł dziś być o 23:00 jesli ktoś jeszcze by podbił na ślizganko
siemian Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Siemian siedze w pracy i mam info z pierwszej ręki tak jeszcze w tym roku nie było , wszystko ku***a stoi i nic nie drgnie ,zablokowało sie miasto nie tylko przez pogode, Tiry nie mogą wyjechac na wzniesienia, Cuber życze powodzenia no tak. Ale w taką pogode nic się nie zrobi niestety. I tutaj akurat uważam że nie można za to winić drogowców..
PABLO Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Boseron w którą stronę jest zablokowana zakopianka bo kumpel będzie jechał do myślenic?
Rekomendowane odpowiedzi