Cuber Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 20:51_________________________________________________Greg, Jak tam MMI 3g ? Daje rade
grzeg Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Greg, Jak tam MMI 3g ? Daje rade Daje rade :> Jedynie zawiedziony jestem ze nie odtwarza divxow Myslalem ze jak audi taka kase bierze za ten system, to taka podstawowa rzecz jak odtwarzanie filmow w innym formacie niz dvd bedzie dzialac. Dobrze, ze Marcin dal gotowa plytke z teledyskami, to mam co ogladac :> W sumie nie probowalem jeszcze wyswietlac zdjec, ale pewnie tez jest lipa. MMI bedzie do ogladania i testowania w niedziele na spocie Wygladowo jest o niebo lepiej niz wczesniej.
david_n Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Kerczi dotarles? ja wlasnie wrocilem.. na drogach masakra, szklaneczka konkretna
PABLO Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Nieźle Akon dokończył kawałek Michael'a..
gruszka Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Kerczi dotarles? ja wlasnie wrocilem.. na drogach masakra, szklaneczka konkretna ja jestem w zakopcu i droga raczej biała
Cuber Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 MMI bedzie do ogladania i testowania w niedziele na spocie Wygladowo jest o niebo lepiej niz wczesniej. :kox:
maciejas002 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 w okolicach Brzeska droga czarna ale ślisko pzdro i miłego dnia
Krzysztof Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Orientuje się ktoś ile kosztuje jakaś lepsza plecionka do AJM'a i ile wymiana?
Cuber Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 http://sport.onet.pl/tylko-w-onet-pl/najbardziej-absurdalne-sedziowskie-wpadki,1,4079373,wiadomosc.html :polew:
KERCZI Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 No dotarlem ale byla masakra Greg wyslij mi numer na PW, mam sprawe, moze cos podzialamy
gucio07 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 jeden dzień bez hamulca aż lepiej się teraz jedzie
KERCZI Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 co za ciec.... IV bieg, hamulec i po zawodach[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 18:37_________________________________________________jakies slizganko dzisiaj???
FANTOMAS Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 :wallbash: :wallbash: No Karol zdziwiłbyś się silnik dostał samozapłonu nie wiem czy widziałeś ale gość to robił przy takich obrotach na 1 odszedłbyś z pichami a na 4 spaliłbyś sprzęgło a motor dalej by wył. Z tego co widać (biały dym z rury) gościom puściło turbo olej do ssącego i sie zrobiło "perpetum mobile" w takiej sytuacji ratuje tylko uduszenie turbiny najlepiej zacisnąć z całej siły wąż od filtra a jak nie pomaga to zapchać go szmatą lub czymś innym bo turbo i tak jest już do kosza a może się uratuje silnik przed przekręceniem chłopaki trochę spanikowały a wyrwanie węża paliwowego nic by nie dało może tyle że by się jeszcze cały zapalił
rex Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Pany, słyszał ktoś o Staniątkach ? Ponoć tam jest nieoddany jeszcze do ruchu odcinek A4. 1.5 km cudownego asfaltu (w tym momencie zaśnieżonego ) Co najciekawsze - nie ma tam podobno zakazu wjazdu Info z forum Subaru, bo niektórzy już tam upalali. Zastanawiam się właśnie czy tam dziś nie skoczyć i nie sprawdzić. Ewentualnie Maxi Szrot? \edit Ja lecę z Żoną na te Staniątki Jeśli ktoś chce meldunek/dołączyć się - kom.
Korzeń Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 http://lew-rycerskosci.wprost.pl/ Głosujcie proszę na ekipę z R2 ratującą życie mieszkańców Krakowa
FANTOMAS Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ja lecę z Żoną na te Staniątki Jeśli ktoś chce meldunek/dołączyć się - kom. Gdzie to dokładnie jest ? z którego miejsca się tam wjeżdża ?
rex Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Właśnie ku... nie wiem... Byłem w tamtych okolicach, pojechałem obwodnicą i tak: Są tam zupełnie osobne pasy (a właściwie jeden plac na długość ok. 1 km i dobre 100-200 metrów szerokości), nieodśnieżone toto - więc idealne. Problem w tym, że od strony obwodnicy tam się nie da wjechać. Jedyne co mi przychodzi do głowy to idea, że wjazd zapewne jest od strony drogi 964 w miejscowości Podłęże. Natomiast jazda drogą 964 to podróż maxymalnie dookoła, m.in. przez Wieliczkę. Także i tak źle i tak do d*py...
Rekomendowane odpowiedzi