PABLO Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 witam wszystkich nie zależnie od wieku auta jaki ma obecnie i w jakim jest stanie można szybko zrobić z niego wraka. Wystarczy tylko pojeździć po naszych drogach Jeżdżę trasę Kraków - Nysa przynajmniej raz w tygodniu i co przejazd przybywa nowych dziur a stare powiększają się w zastraszającym tempie Kraków tez nie lepszy Ja jeżdżę tylko w Krakowie i Zielonkach także wszystkie dziury znam na pamięć
Wąski Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 witam wszystkich nie zależnie od wieku auta jaki ma obecnie i w jakim jest stanie można szybko zrobić z niego wraka. Wystarczy tylko pojeździć po naszych drogach Jeżdżę trasę Kraków - Nysa przynajmniej raz w tygodniu i co przejazd przybywa nowych dziur a stare powiększają się w zastraszającym tempie Kraków tez nie lepszy Ja jeżdżę tylko w Krakowie i Zielonkach także wszystkie dziury znam na pamięć no ja też swoje znam na pamięć
PABLO Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Bo jak bym nie znał to 19tki poszły by na złom [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 22:14_________________________________________________sokolnh jakie są zaciski w 2.6 żeliwne czy aluminiowe?? Podobno od 97r były już aluminiowe a w tym już są inne przewody, jarzma oraz klocki??
Cuber Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 mózg zmień. kto zostawia w zimie auto na ręcznym... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: oj Siemian to żeś się popisał :wallbash:
jarko Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 mózg zmień. kto zostawia w zimie auto na ręcznym... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: buahahaha co za gośc :polew:
boseron Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 fakt ze nie zalecają na bardzo niskich temperaturach zostawiać na ręcznym bo linka może zamarznąć ale jak jest górka to chyba bym nie ryzykował na samym biegu, zdarzało sie ze bieg wyskoczył i poleciało , mało to mam takich przypadków w robocie :gwizdanie: Siemian i Kerczi bo Wy zmienialiście lampy na bixenon co oprócz kompletnych lamp musze jeszcze dokupić mozecie wymienić wsio ?
Cuber Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 Boseronek, jest temat na forum o zmianie lamp w B7
OGr Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 mózg zmień. kto zostawia w zimie auto na ręcznym... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja też zostawiam ;-) jak się nie używa to się psuje.
boseron Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Boseronek, jest temat na forum o zmianie lamp w B7 szukam szukam i nie moge znaleźć
KERCZI Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ja tez zostawiam na recznym...mojej 3 znajomych auto zjechalo a bylo na biegu... Siemian pewnie co innego robi na recznym :polew: a tak powaznie to Boseron Oczywiscie komplet lampek czyli LAMPY+PRZETWORNICE+PALNIKI do tego przejsciowke KUFATEC (http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p467_c118_Adapter-Xenon-Scheinwerfer-Audi-A4-B7.html) oraz kilka kabelkow dodatkowych jesli chcesz miec DRL i sam wlacznik (w ASO kolo 40zł) i oczywiscie Twoj modul centrealnej elektryki musi miec mozliwosc zakodowania xenonu. To wszyustko co potrzebujesz...
Wąski Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 fajne zdjęcia http://www.tokfm.pl/Tokfm/5,103169,8844083,Swiat_w_roku_2010_na_zdjeciach_fotoreporterow_agencji.html?i=0
boseron Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witajcie Panowie Kerczi dzieki za odpowiedz bardzo mi pomogłeś
Wąski Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witajcie Panowie Kerczi dzieki za odpowiedz bardzo mi pomogłeś On się zna
boseron Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Pewnie nie tylko na lampkach Helo Robson
PABLO Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 mózg zmień. kto zostawia w zimie auto na ręcznym... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja też zostawiam ;-) jak się nie używa to się psuje. I tak mi właśnie mechanik powiedział. Czekam na info co z autem... A tak po za tym to
siemian Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 mózg zmień. kto zostawia w zimie auto na ręcznym... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja też zostawiam ;-) jak się nie używa to się psuje. I tak mi właśnie mechanik powiedział. Czekam na info co z autem... A tak po za tym to ten sam który ustawiał Ci tylne zawieszenie? :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 mózg zmień. kto zostawia w zimie auto na ręcznym... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja też zostawiam ;-) jak się nie używa to się psuje. I tak mi właśnie mechanik powiedział. Czekam na info co z autem... A tak po za tym to ten sam który ustawiał Ci tylne zawieszenie? :gwizdanie: Siemian już dawno jeździ prosto Jakiś gość z Wrząsowic bo nie było w pobliżu innego mechanika i u niego zostawiłem audike, a co miałem lawete do krk zamawiać? pierd^le
Wąski Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Pany potrzebuje kupic skórę z krowy :gwizdanie:
zlota1977 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 będzie problem, chwilowo pastwiska zaśnieżone, nie mogłeś pisac na wiosne a poważnie to ja kupowałam w Bieszczadach
Rekomendowane odpowiedzi