Tytus Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 mi tempomat montuje już rok :gwizdanie: ja Ci mogę zamontować Kamil dawaj foty
Wąski Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 kupiłem no Co Ty !!!!!! jaka ładna o to jestem spokojny Gratulację :oklaski: poprzeczka coraz wyżej
PABLO Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Jak by ktoś był na kupnie nawigacji to polecam, sąsiad sprzedaje i ma najtaniej model w HD w Polsce :gwizdanie: http://allegro.pl/gps-goclever-5066-fmbt-hd-odblokowanie-full-fm-bt-i1362257392.html[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 22:47_________________________________________________ http://www.liveleak.com/view?i=c4a_1287538934 A co do filmiku to ściema, bo po 1. Krowa się rozgląda nawet momentami a powinna leżeć i kwiczeć :> a po 2. Filmik w takiej rozdzielczości że można to w paincie narysować
miodzio Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 wszystkim pięknie się dzień zakończył dziś 01546 - Sensor for Parking Aid; Rear Mid-Left (G204) prezent pod choinkę
boseron Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 wszystkiego czego dusza zapragnie................ale z umiarem
KERCZI Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 a ja dzisiaj pod choinke dostalem padniete turbo w moim pasciuchu. Dzo Dzo no problemo, milo bylo poznac
FANTOMAS Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Karol czarna seria Wreszczście kur......a uszka skończylem lepić
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 WESOŁYCH ŚWIĄT, ZAJEBISTEGO SYLWESTRA ORAZ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!! :>
siemian Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 a ja dzisiaj pod choinke dostalem padniete turbo w moim pasciuchu. napisałbym coś i wywołał burze przed Świętami... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ...a zresztą :evil: :evil: :evil: Sam sobie zrobiłeś ten prezent zawożąc auto do V-Techu :polew: :polew:
boseron Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Karol przykra sprawa, mi jak padło turbo to załatwiał mi Wąski i jestem zadowolony bo regenerowane w super stanie jak nowe
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Karol przykra sprawa, mi jak padło turbo to załatwiał mi Wąski i jestem zadowolony bo regenerowane w super stanie jak nowe Drogie takie generowanie
KERCZI Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 a ja dzisiaj pod choinke dostalem padniete turbo w moim pasciuchu. napisałbym coś i wywołał burze przed Świętami... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ...a zresztą :evil: :evil: :evil: Sam sobie zrobiłeś ten prezent zawożąc auto do V-Techu :polew: :polew: Jakos Tobie gwizdalo, Ojciec Boserona tez regenerowal a kolo V-TECHu nawet nie przejezdzaliscie, ale spoko teraz jak wymienie turbo to mysle ze Twoj COMPSPORT bede wciagał na wstecznym i wtedy Twoja mina bedzie dla mnie najlepszym prezentem swiatecznym :polew:
vertus69 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Z okazji świąt życzę wam koledzy wszystkiego dobrego oraz bezawaryjnej jazdy naszymi czterema kółkami! :) Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi