_Makki_ Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ostatnio nic nowego nie ma. W poniedzialek za to beda LEDy na tyl Dzisiaj jechalem z zakopca do bukowiny bocznymi drogami przez lasy i gory. Krete zasniezone drogi, ESP i ASR wylaczone - mniam, a miny wyprzedzanych BMW bezcenne. Szczegolnie jednego klienta z najnowszej 530 ktory za nic nie mogl mnie dogonic jak go wyprzedzilem Quattro + Nokiany rulez! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Tak to jest z tymi z BMW [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 15:33_________________________________________________http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8888538,Rok_w_policji__Najglupszy_napad__absurdalna_kara___.html goście na rowerach mieli jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ten to ma dobre granie w domu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159253.new#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Bawcie się dobrze ,Najlepszego na nowy rok ,żeby nasze furki jeździły bez usterek. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vertus69 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 :)HAPPY NEW YEAR :> Happy ale to jutro Jutro to będzie kac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 :)HAPPY NEW YEAR :> Happy ale to jutro Jutro to będzie kac Do niedzielnego spota chyba zdążymy wytrzeźwieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Wszystkim wszystkiego najlepszego ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Osz kużwa moja głowa :wallbash: Właśnie przyjechałem z "imprezki" Dawidek 3masz się jakoś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imelvis Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Osz kużwa moja głowa :wallbash: Właśnie przyjechałem z "imprezki" Dawidek 3masz się jakoś :?: Skoro napisałeś bez błędów to co chciałeś napisać to znaczy, ze nie było z Tobą aż tak źle PS. głowa bolała Cię tuż po piciu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoksk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 witam czy jutro tzn w niedziele 02.01.2011 robicie spota bo chętnie bym wpadł przywitać się i posłuchać rad fachowców na temat mojego zakupu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Osz kużwa moja głowa :wallbash: Właśnie przyjechałem z "imprezki" Dawidek 3masz się jakoś :?: Skoro napisałeś bez błędów to co chciałeś napisać to znaczy, ze nie było z Tobą aż tak źle PS. głowa bolała Cię tuż po piciu?? Na błędy to ja zawsze patrzę nawet po pijaku, a głowa nie bolała tylko była najebana witam czy jutro tzn w niedziele 02.01.2011 robicie spota bo chętnie bym wpadł przywitać się i posłuchać rad fachowców na temat mojego zakupu Pozdrawiam Oczywiście że jest także zapraszamy godz. 18:00 Galeria Kazimierz - parking poziom niebieski [br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 15:59_________________________________________________A co tu taka cisza Wszyscy skacowani czy powtarzają dzisiaj sylwester w sobote :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 after party : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 W d*upie mam takie after party Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszD Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Może mi się uda pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Może mi się uda pojawić Spot :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 właśnie dotarłem do domu .Może uda mi się jutro dotrzeć na spota, a jak nie to za tydz. będę na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 właśnie dotarłem do domu .Może uda mi się jutro dotrzeć na spota, a jak nie to za tydz. będę na pewno Nie gadaj tylko pojawiaj się jutro Pany weźcie vaga bo mi też się pojawiła inspekcja 1n1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 właśnie dotarłem do domu .Może uda mi się jutro dotrzeć na spota, a jak nie to za tydz. będę na pewno Nie gadaj tylko pojawiaj się jutro Pany weźcie vaga bo mi też się pojawiła inspekcja 1n1 Jutro jestem w robocie nie wiem do której będę siedział ,postaram się pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi