gruszka Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 a mi sie znowu auto jeb*e zaczynam juz miec dosc tego auta Popieram, B5 to padaka... Dobre jedynie na niedzielne wypady Ja mam b5 i nie narzekam
boseron Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 wracam do tematu żubr żubra cubr cubra cuber cubera a ze na drwala mówili Cubra to dla marketingu i bardziej umowne niz poprawne Wąski widziałem Twoją furmanke w Wieliczce dzisiaj..... fanie dawali
Radekst Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Panowie, a nie wiecie moze dlaczego tam sie leje ten olej? Co to za uszczelka mogla pójść? Jedni mowia ze od pokrywy zaworow, inni ze uszczelka pod glowica a ja sie nie znam
boseron Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 jak miałem b5 to też mi sie w tym miejscu lało, generalnie b5 tak mają zwłaszcza diesle , juz nie trzyma kompresji olej wywalała do góry taki urok.... co by nie mówić b5 to juz wiekowe samochody ---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:52 ---------- Grucha Twojego bolidu nie porównywałbym z dieslami 1.9 zupełnie inna bajka
Radekst Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 wiem, wiem, zdaje sobie z tego sprawe tylko ze chcialbym wiedziec co to moze byc bo nie wiem na jakie koszta sie nastawic
Cuber Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Opublikowano 11 Marca 2012 Panowie potrzebuje kupić Karcher-a ktoś coś ma co moze polecić ? Jakiej wydajnosci szukac najlepiej ? Oczywiscie myjka do mycia Audicy Czasem do rowerow heheh
PABLO Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?202976-ALL-B8-RS4-juz-jezdzi&p=2729935&viewfull=1#post2729935
lennox Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Panowie potrzebuje kupić Karcher-a ktoś coś ma co moze polecić ? Jakiej wydajnosci szukac najlepiej ? Oczywiscie myjka do mycia Audicy Czasem do rowerow heheh Najtańszą, bo do mycia, a raczej dobrego opłukania jest wystarczająca. Mój staruszek ma najniższy swego czasu model karchera już 10 lat i daje radę. Auto, rowery, kostka brukowa, narzędzia, itd... Tyle że minusem jest to że teraz te najtańsze karchery jakością są gorsze niż niefirmówki z chin :/ Jak już musi być karcher to kup z mosiężną (nie plastikową) dyszą. A ze swojej strony mogę Ci polecić Stihl-a Mam najtańszy ich odkurzacz i wszystkie karchery w tej klasie cenowej jakością, wykonaniem i trwałością mogą się schować.
Wąski Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 :hi:Miłego dnia ---------- Post added at 08:15 ---------- Previous post was at 08:12 ---------- wracam do tematu Wąski widziałem Twoją furmanke w Wieliczce dzisiaj..... fanie dawali wiem że dzwoniłeś ale nie miałem jak odwonić
Krzysztof Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Na letnich lecicie do BT? U mnie teraz pada deszcz ze śniegiem:whistling:
imelvis Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 siema, Zabieram sie do kupna samochodu i trafilem na takie ogłoszenie http://otomoto.pl/bmw-320-atrakcyjna-bmw-320-d-150-km-C23219621.html Myślicie, że warto??
Cuber Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Opublikowano 12 Marca 2012 Na letnich lecicie do BT? U mnie teraz pada deszcz ze śniegiem:whistling: Ja raczej tak patrząc ze od końca tygodnia temperatura ma byc pod 15 stopni, szkoda zimówek
Krzysztof Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Muszę wziąć poprawkę na to, że jak będzie temperatura poniżej 0*C to podjazd pod Stasindę będzie "śliski"
Cuber Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Opublikowano 12 Marca 2012 Muszę wziąć poprawkę na to, że jak będzie temperatura poniżej 0*C to podjazd pod Stasindę będzie "śliski" Ja tam na to nei patrzę
Rekomendowane odpowiedzi