PABLO Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Pablo, dzięki za cynka. Jak chcesz to Ci "sprzedam" dwa dodatkowe numery do informowania. Jeden się dzisiaj wybiera na spota Podaj na PW:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 ja dzwonie codziennie do nich W sprawie drogi osiedlowej u Pabla ? no tak dla naszego PABLA takie rzeczy się robi tak aby swojej A4 już nie uszkodził więcej Racja, trzeba dbać o Naszego PABLA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Karol uważaj http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Slaska-drogowka-zrobi-kierowcom-dokladne-zdjecia-z-duzej-odleglosci,wid,14420711,wiadomosc.html?ticaid=1e4cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Mnie to nie dotyczy...mam na lusterku powieszona plyte cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek600 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Pytanko za 100 punktów , potrzebuje naklejkę klubową najlepiej na wczoraj ale może być na dziś , jeśli by ktoś miał coś takiego na zbyciu i zabrał na spota byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Pytanko za 100 punktów , potrzebuje naklejkę klubową najlepiej na wczoraj ale może być na dziś , jeśli by ktoś miał coś takiego na zbyciu i zabrał na spota byłbym wdzięczny Tydzień temu jedną rozdałem za free ale miałem ostatnią :/ apropo felg , w tamtym roku robiłem u Czai alu 17 stki , malowanie X 4, prostowanie X 1 , koszt 350 zł i wyszły super, powiem Wam tak ...... gość jest uczciwy bo przy mnie sprawdził wszystkie felgi i tylko jedna wymagała drobnej korekty prostowania, reszta była ok , jakby chciał to by mi powiedział ze wszystkie cztery są do prostowania a tego nie zrobił i duży ma wybór jezeli chodzi o game kolorystyczną jade na spontana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Pany mam adres pewnej osoby i potrzebuje nazwisko.Moze ktos ogarnac taki temat??Boseron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam panów. Orientujecie sie moze czy ktos z Krk jedzie na zlot do Rothenburga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Pany mam adres pewnej osoby i potrzebuje nazwisko.Moze ktos ogarnac taki temat??Boseron a ja mam tablice rejestracyjne pewnej osoby i potrzebuje adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam panów.Orientujecie sie moze czy ktos z Krk jedzie na zlot do Rothenburga? Ja sie do Worthersee wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Chcialbym zabrac sie z grupa aut zeby nie jechac samemu bo to pierwszy taki powazniejszy wyjazd, a w dodatku ja nie spracham zbyt dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 http://vimeo.com/25372054 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Pany mam adres pewnej osoby i potrzebuje nazwisko.Moze ktos ogarnac taki temat??Boseron wszystko Ci załatwię a Bosenorowi nie wolno CEPIK ---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:01 ---------- Witam panów.Orientujecie sie moze czy ktos z Krk jedzie na zlot do Rothenburga? Ja sie do Worthersee wybieram A mamy czym jechać i z czym :eusathink: ---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ---------- może ma ktoś Quada do sprzedania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Pany mam adres pewnej osoby i potrzebuje nazwisko.Moze ktos ogarnac taki temat??Boseron wszystko Ci załatwię a Bosenorowi nie wolno CEPIK ---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:01 ---------- Witam panów.Orientujecie sie moze czy ktos z Krk jedzie na zlot do Rothenburga? Ja sie do Worthersee wybieram A mamy czym jechać i z czym :eusathink: ---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ---------- może ma ktoś Quada do sprzedania ? Ja napewno pogonie S, a Ty musisz podjac wybor co z garazu wybrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ja napewno pogonie S, a Ty musisz podjac wybor co z garazu wybrac JA z całym szacunkiem nie mam w garażu WRC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Wąski PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 W zasadzie nie wklejam linków ale ta B7 miażdży... Pablo, Cuber, Norbi - to ta o której mówiłem... http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?157703-B7-BKN-3-0-TDI-pakiet-czer%F1-RECARO-Listwy-S4-24-11-11r/page19 ---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ---------- BTW dzięki za spocika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 W zasadzie nie wklejam linków ale ta B7 miażdży... Pablo, Cuber, Norbi - to ta o której mówiłem... http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?157703-B7-BKN-3-0-TDI-pakiet-czer%F1-RECARO-Listwy-S4-24-11-11r/page19 Aaa Rdzewek:kox: Jeden z najlepszych projektów na forum Benki robią robotę Dzięki za spontana, frekwencja A ja wam o tym mówiłem, looknijcie na drugą część niżej http://www.tvn24.pl/-1,1741848,0,1,odmlodzic-samochod-o-150-tys-km-zaden-problem,wiadomosc.html http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?232638-Odm%B3odzi%E6-samoch%F3d-o-150-tys-km-quot-%AFaden-problem-quot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi