siara Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 A tu chyba ktoś ze spota wracał, bo 3 A4 pod rząd leciały
michail55 Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 wszyscy usneli wczesniej ze zmeczenia oczywiscie
PABLO Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 wszyscy usneli wczesniej ze zmeczenia oczywiscie Tornado wszystkich porwało
fantowski Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 po urlopie Witam szanownego Pana tak właśnie myślałem, że urlopujesz się bo nie można było dodzwonić się do Ciebie ale dobrze, że już jesteś
D4NTE Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Powitać I zaczynamy kolejny tydzień mi się nie zbyt pozytywnie zaczął cholerka zepsuła mi się klamka od schowka tzn rusza się ale nie otwiera go. Miał ktoś podobną sytuację? Można ją jakoś naprawić czy trzeba nową kupić?
KERCZI Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Pablo da się wyłączyć te pieprzone podpisy, ją już nie mam
Cuber Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Opublikowano 16 Lipca 2012 A kto powiedział że nie będziemy hamować??będzie trzeba jechać do Niepołomic - rzut beretem, pisałem już o tym kilka stron wcześniej. Takie dostałem od Daniela info. . hmmm czyli najpierw hamowanie ( Niepołomice ), później wgranie programu , później znowu jazda na hamowanie i sprawdzenie co i jak itd ? Dziwne , patrząc na to ze piszac program a nie wgrywajac gotowca auto jest hamowane przynajmniej kilka razy podczas wgrywania programu nie wspominajac o wczesniejszym hamowaniu i sprawdzeniu w jakim jest stanie, to dziwny sposób ma TTC na wgranie programu do twojego auta....na ale cóz Cena czyni Cuda ---------- Post dopisany at 12:18 ---------- Poprzedni post napisany at 12:17 ---------- Dzięki Panowie za grilla
radimm Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 A kto powiedział że nie będziemy hamować??będzie trzeba jechać do Niepołomic - rzut beretem, pisałem już o tym kilka stron wcześniej. Takie dostałem od Daniela info. . hmmm czyli najpierw hamowanie ( Niepołomice ), później wgranie programu , później znowu jazda na hamowanie i sprawdzenie co i jak itd ? Dziwne , patrząc na to ze piszac program a nie wgrywajac gotowca auto jest hamowane przynajmniej kilka razy podczas wgrywania programu nie wspominajac o wczesniejszym hamowaniu i sprawdzeniu w jakim jest stanie, to dziwny sposób ma TTC na wgranie programu do twojego auta....na ale cóz Cena czyni Cuda hamowanie przed zrobieniem programu jest bardziej marketingiem niż sprawdzeniem faktycznego stanu, bo np. turbo pompuje więcej niż powinno i na wykresie masz moc w porządku, może nawet bonusową, a tak naprawde nie jest dobrze... miarą sprawdzenia stanu samochodu jest komplet logów, które zawsze powinny być wykonywane przed jakimkolwiek grzebaniem w mapach auta. Hamownia nie jest potrzebna tunerowi do napisania dobrego softu! Zobacz moje wykresy, zarówno z programu jak po korekcie, Daniel go nigdzie nie hamował, a pogram jak i korekta jest "książkowa" . Po logach ktoś kto jest ogarniety w temacie bedzie widzial w jakim stanie jest motorownia i na co i ile można sobie przy modyfikowaniu map.
Cuber Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Opublikowano 16 Lipca 2012 :facepalm: tyle w temacie hamowania i programu z mojej strony
radimm Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 :facepalm: tyle w temacie hamowania i programu z mojej strony aha
D4NTE Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 widzę że nikt nie miał takiego szczęścia co mnie spotkało z pęknięciem klamki schowka:facepalm:, zamówiłem na allegro KLAMKA SCHOWKA AUDI A4 B6 B7 01-08 NOWA ORYGINALNA (2466897265) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
fantowski Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 widzę że nikt nie miał takiego szczęścia co mnie spotkało z pęknięciem klamki schowka:facepalm:, zamówiłem na allegro KLAMKA SCHOWKA AUDI A4 B6 B7 01-08 NOWA ORYGINALNA (2466897265) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to żeś chłopie przepłacił...
Cuber Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Opublikowano 16 Lipca 2012 heheheh szczęscie z schowkiem w B6 to było przy zawiasie bo pękały
Rekomendowane odpowiedzi