Cuber Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Opublikowano 13 Maja 2008 ... no nie może, szczególnie że napisał coś tylko bo czegos potrzebował ... od czegos trzeba zacząć :gwizdanie:
longinus Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Siema! W sprawie radyjka - podjedz do Sebastiana na ul. Balicką - na przeciwko giełdy/stacji benzynowej - elektronika samochodowa - radyjko masz na drugi dzień zrobione koszt jak pamiętam ok 50PLN... Moze nawet na poczekaniu jak trochę ponudzisz...
arson15 Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 dokładnie od czegoś trzeba zacząść problem już rozwiązany, jeśli komuś się przyda na przyszłosć jest gość na Reymonta robi od ręki numer na priwa moge podać. Podziękowania dla waskipl
rtocki Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 No i po jasełkach, a tak się fajnie jeździło po osiedlowych uliczkach, nie było Bolka żeby mi nie ustąpił przy mijaniu w jakimś mocno "przyparkowanym" miejscu . Chyba jak widzieli ten zmasakrowany przód to nie ryzykowali, że im zrobię podobny... a teraz Pany to nuda: P.S. Dziękuję wszystkim kolegom za wsparcie duchowe i pomoc (także w naturze) w zaistniałej sytuacji. Jest Kraków - jest życzliwość
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 no powiem Ci że teraz wygląda lepiej niż oryginał
Hercus Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 ps. Sokolnh , to chodzi tylko i wyłacznie o samą reakcje ze jednak ktoś przeczytał posta..... Panowie ktos nowy coś pisze wiec nie moze zostac to bez "echa.... " ... no nie może, szczególnie że napisał coś tylko bo czegos potrzebował ... no jesteście nie fair ....może chłopak chciał zagaić rozmowe..... a tak wogóle to "trza" było mu chociaż napisać żeby nowy wątek założył w innym dziale i tyle bo ten tekst ....nie wiem to nie pisze..... to w zasadzie troche mnie rozśmieszył ale szacuneczek mysle że każdy ma tu troche racji ale ... "juz po jasełkach"
Mad_MAX Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 JAk mi sie benzyna skonczyla w aucie , to nikt mi nie pomogl i dopiero panowie policjanci powiedzieli , ze musze jechac na stacje zatankowac :blink: :blink:
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Przestańcie robić z gówna piramidę :gwizdanie: Co Ciebie śmieszy w stwierdzeniu że nikt nie napisał bo nie wiedział jak pomóc,nie rozumiem?
Hercus Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 no np to że koledy jesteście tu na forum od jakiegoś czsu i tak jak napisałem wystarczył by tekst o załozeniu nowego wątku przecież nie napisałem że ubawiłem sie po pachy jak to czytałem szacuneczek dla wszystkich i sądzę że nikt tu nikomu niema czegoś za złe
Mad_MAX Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Dobra koniec OT , juz strone temu sprawa zostala wyjasniona
mega13 Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 JAk mi sie benzyna skonczyla w aucie , to nikt mi nie pomogl i dopiero panowie policjanci powiedzieli , ze musze jechac na stacje zatankowac :blink: :blink: Buhahahahahahahahahaha no myślałem że spod biurka nie wyjdę. :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Maj 2008, 14:05 _________________________________________________ qwa, On jest juz droższe od PB Kto ON?? :kox: Ja tam wole one... :gwizdanie: :gwizdanie: i wogóle żeby od razu płacić??[br]Dopisany: 13 Maj 2008, 14:05 _________________________________________________http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5178440 no coments
Hugo Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 o co tam chodzi mega? Na pewno o ten za***isty grill
jarko Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Hehe, ale żeście się rozpisali nad moim jednym zdaniem I Longinus się ucieszył jak je przeczytał Sorki za OT _________________________________________________ Ogląda ktoś meczyk :?:
Rekomendowane odpowiedzi