Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... no nie może, szczególnie że napisał coś tylko bo czegos potrzebował ...

od czegos trzeba zacząć :gwizdanie:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema!

W sprawie radyjka - podjedz do Sebastiana na ul. Balicką - na przeciwko giełdy/stacji benzynowej - elektronika samochodowa - radyjko masz na drugi dzień zrobione koszt jak pamiętam ok 50PLN... Moze nawet na poczekaniu jak trochę ponudzisz...

Opublikowano

dokładnie od czegoś trzeba zacząść

problem już rozwiązany, jeśli komuś się przyda na przyszłosć jest gość na Reymonta robi od ręki numer na priwa moge podać.

Podziękowania dla waskipl

Opublikowano

Proszę polecam się :)

Opublikowano

No i po jasełkach, a tak się fajnie jeździło po osiedlowych uliczkach, nie było Bolka żeby mi nie ustąpił przy mijaniu w jakimś mocno "przyparkowanym" miejscu :decayed: . Chyba jak widzieli ten zmasakrowany przód to nie ryzykowali, że im zrobię podobny... a teraz Pany to nuda:

kuku8pl0.jpg

P.S. Dziękuję wszystkim kolegom za wsparcie duchowe i pomoc (także w naturze) w zaistniałej sytuacji.

Jest Kraków - jest życzliwość

Gość Trzeniu
Opublikowano

no powiem Ci że teraz wygląda lepiej niż oryginał :naughty:

Opublikowano

ps. Sokolnh , to chodzi tylko i wyłacznie o samą reakcje ze jednak ktoś przeczytał posta..... Panowie ktos nowy coś pisze wiec nie moze zostac to bez "echa.... "

... no nie może, szczególnie że napisał coś tylko bo czegos potrzebował ...

no jesteście nie fair ....może chłopak chciał zagaić rozmowe..... :) a tak wogóle to "trza" było mu chociaż napisać żeby nowy wątek założył w innym dziale i tyle bo ten tekst ....nie wiem to nie pisze..... to w zasadzie troche mnie rozśmieszył ale szacuneczek mysle że każdy ma tu troche racji ale ... "juz po jasełkach" :notworthy:
Opublikowano

JAk mi sie benzyna skonczyla w aucie , to nikt mi nie pomogl i dopiero panowie policjanci powiedzieli , ze musze jechac na stacje zatankowac :blink: :blink: :blink: :blink:

Gość Trzeniu
Opublikowano

Przestańcie robić z gówna piramidę :gwizdanie:

Co Ciebie śmieszy w stwierdzeniu że nikt nie napisał bo nie wiedział jak pomóc,nie rozumiem?

Opublikowano

no np to że koledy jesteście tu na forum od jakiegoś czsu i tak jak napisałem wystarczył by tekst o załozeniu nowego wątku

przecież nie napisałem że ubawiłem sie po pachy jak to czytałem szacuneczek dla wszystkich

i sądzę że nikt tu nikomu niema czegoś za złe

Opublikowano

qwa, On jest juz droższe od PB :confused4:

Opublikowano

JAk mi sie benzyna skonczyla w aucie , to nikt mi nie pomogl i dopiero panowie policjanci powiedzieli , ze musze jechac na stacje zatankowac :blink: :blink: :blink: :blink:

Buhahahahahahahahahaha no myślałem że spod biurka nie wyjdę. :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Maj 2008, 14:05 _________________________________________________

qwa, On jest juz droższe od PB :confused4:

Kto ON?? :kox: :kox: :kox:

Ja tam wole one... :gwizdanie: :gwizdanie: i wogóle żeby od razu płacić??[br]Dopisany: 13 Maj 2008, 14:05 _________________________________________________http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5178440 no coments :wallbash:

Opublikowano

o co tam chodzi mega? :mysli:

Na pewno o ten za***isty grill

Opublikowano

prawie jak u Tockiego :naughty:

Opublikowano

Hehe, ale żeście się rozpisali nad moim jednym zdaniem :naughty:

I Longinus się ucieszył jak je przeczytał :tongue4:

Sorki za OT :embarrassed:

Ogląda ktoś meczyk :?:

Opublikowano

nie oglada :naughty: