Wąski Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 :hi:Panowiepozdrowienia z nad J.Turawskiego... jedna nocka za mną i sandaczyk na 53cm... teraz leje i nie chcę się nam siedzieć nad wodą zatem trzeba coś po%ować wpadnie mi teraz fajna lewa kaska zatem coś do autka dorezam... myślę nad kierą i listwami na drzwi w ogóle patrze na te moje felgi i to koło z rantem wygląda jak 17 cali... zatem może z wiosną jakaś zmiana wypij nasze zdrowie
fantowski Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 mówiłem kiedyś aby brać od razu 19-stki ;-)http://audi.pacula.eu/wp-content/gallery/audi-a4-b5-regulacja-gwintu/audi_a4_b5_krecimy_gwintem_2_05.jpg na krakowskie ulice 19tki? miałem ostatnio takie myślenice w główce, ale przez dziury na krk waham się.. ciekawe jak zagają ...... nie zagrają bo jest za dużo wody na murawie jak zwykle:kox: :hi:Panowiepozdrowienia z nad J.Turawskiego... jedna nocka za mną i sandaczyk na 53cm... teraz leje i nie chcę się nam siedzieć nad wodą zatem trzeba coś po%ować wpadnie mi teraz fajna lewa kaska zatem coś do autka dorezam... myślę nad kierą i listwami na drzwi w ogóle patrze na te moje felgi i to koło z rantem wygląda jak 17 cali... zatem może z wiosną jakaś zmiana Fantowski ogórku, ty najpierw zrób co trzeba w silniku i wal mu jakiś program, żeby to zaczęło w końcu jeździć radimm z silnikiem u mnie to przecież wiesz jak jest.. jest opcja na fajną kierę także zobaczę co i jak, a silnik in progress.. :hi:Panowiepozdrowienia z nad J.Turawskiego... jedna nocka za mną i sandaczyk na 53cm... teraz leje i nie chcę się nam siedzieć nad wodą zatem trzeba coś po%ować wpadnie mi teraz fajna lewa kaska zatem coś do autka dorezam... myślę nad kierą i listwami na drzwi w ogóle patrze na te moje felgi i to koło z rantem wygląda jak 17 cali... zatem może z wiosną jakaś zmiana wypij nasze zdrowie WASZE ZDROWIE KAMRACI !
radimm Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 fajna ta Pani rzecznik PZPN, charatnąłbym z nią w GAŁĘ
fantowski Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 fajna ta Pani rzecznik PZPN, charatnąłbym z nią w GAŁĘ chyba w pałę !
FANTOMAS Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Fantomas....jak myslisz co to moze byc??Check i tryb awaryjny... Karoleski króca bomba rozumiem że to w tej 3.0 ? wygląda na usterkę kontrolera (nastawnika) geometrii turbiny ElsaWeb - Removing and installing turbocharger control unit 1J724 to masz po c*pie ? bo wchodzi ci w notlaufa z racji tego że nastawnik nie bangla i pompka nie dmucha tak jak ma dmuchać ten moduł J724 ma podobne zadanie jak sławny N75 tyle że ten pierwszy jest już "widziany" przez kompa z racji nie analogowej pracy i przez to jest dużo sprawniejszy w reakcji na zmiany obciążenia a co za tym idzie i turbina jest lepiej sterowana N75 steruje geometrią podciśnieniem poprzez bączek a jego praca jest korygowana przez komp poprzez czujnik ciśnienia doładowania. U ciebie ten nastawnik z bomby ustawia tak łopatki pompki aby ciśnienie było jak najszybciej zbliżone zadanemu przez komp N75 robi to krokowo czyli trochę doda trochę ujmie aż ciśnienie na czujniku doładowania wskoczy w zakres . czytałeś to ? :: Zobacz temat - Control Circuit for Controller for Turbocharger 1 (J724)
Zemis Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Panowie pytanie gdzie można "w zaufaniu" zostawić autko do ustawienia zbieżności w Audi A4 B6? Wiem że tam trzeba dobrze to zrobić więc szczególnie ponoć tył. Możecie mnie nakierować na jakiś warsztat?
FANTOMAS Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Jak ktoś nie ma ELSY a chciałby coś spaprać w swojej to ElsaWeb - VAG Audi Škoda Seat Volkswagen Online Repair Manuals
D4NTE Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Powitać towarzycho z wieczorka. Meczyk pewnie odwolają a ludzie marzną Wysyłane z mojego Pentagram TAB70 za pomocą Tapatalk 2
PABLO Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Bramkę jeszcze widać to można grać
radimm Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 za takie coś powinny łby na posadach lecieć, a oni sobie za jakiś czas premię jeszcze przyznają
OGr Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Przecież tam jest zamykany dach to nie czaję czemu go nie zamknęli jak zaczęło padać ?
PABLO Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Kibice biegali przed chwilą po boisku
boseron Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 tłumaczenie ze nie mozna zamknąć teraz bo za dużo wody sie nazbierało u góry i technicznie nie możliwe pozatym nie ma drenażu pod murawą ( najdoskonalszy stadion świata podobno) PZPN stare dziody a piechniczek stary śmierdzący dziad siedzi i szampana popija zamiast sie schowac bo kole w oczy, niewiarygodne i tylko w POLSCE
KERCZI Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Fantomas ogladałem. Mam nadzieje ze to nie turbo. Ile kosztuje nastawnik pi*oczko?? Program już tam siedzi od dawna. POLSKA Fantowski jak tam nasz temat? bo nie wiem co mam robic?! Malowac czy nie? mam pewien pomysl jak nie potrzebujesz felg tych ktore sa....
fantowski Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 tymczasem w Warszawie: Fantomas ogladałem. Mam nadzieje ze to nie turbo.Ile kosztuje nastawnik pi*oczko?? Program już tam siedzi od dawna. POLSKA Fantowski jak tam nasz temat? bo nie wiem co mam robic?! Malowac czy nie? mam pewien pomysl jak nie potrzebujesz felg tych ktore sa.... Karol na razie cisza..
Rekomendowane odpowiedzi