Trzastek Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Zdążyłem przed usunięciem oblookać tego ulepa. Ciekawe czy dzwon miał przedem czy "wodnik szuwarek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 panowie pomocy !!!!! szukam przejściówki z bns 5,0 na iso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 AUDI A4 8E0 2002- S LINE SPOJLER W ZDERZAK PRZEDNI (2997840915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Utargować do 300zł i brać pany:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Fantomas widziany w Multikinie...zapewne na Drogowce....a stojący na miejscu dla niepełnosprawnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 A to cfffaniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 ja bym tam od razu lepil na szybe karnego k....a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 ja bym tam od razu lepil na szybe karnego k....a Ja bym ulepił dziś bałwana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 :hi:szanowne grono Panowie a w KRK gdzie najlepiej kupić 4300? bo mam 6000 ale chce zmienić Balicka 160 ---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ---------- AUDI A4 8E0 2002- S LINE SPOJLER W ZDERZAK PRZEDNI (2997840915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Utargować do 300zł i brać pany:wink: Fanti bierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Fantomas widziany w Multikinie...zapewne na Drogowce....a stojący na miejscu dla niepełnosprawnych... a dziwisz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 ja bym tam od razu lepil na szybe karnego k....a http://z1.demoty.pl/3a7894c550d7a0c30453312971202911 Ja bym ulepił dziś bałwana :polew: MIAZGA ! Fantomas widziany w Multikinie...zapewne na Drogowce....a stojący na miejscu dla niepełnosprawnych... a dziwisz się? :polew: chyba nie ladnie tak kolege obgadywac Wąski, na tej balickiej 160 to kiedys tam byly diody, a teraz zrobili serwis BMW jak ostanio tam przejezdzalem. Ja tam wlasnie zakladalem ksenon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Co tu taka cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 bry to kto chetny? Dwie-i-pol-minuty-na-darmowe-zakupy-w-Media-Markt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Pablo juz napewno zapisany jest bry all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 siemson! ja się może zapiszę a co:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 dokładnie, to jest zwykły torx, tylko musisz kupić z dziurą u dołu, nie pełny zwykly torx jest 6 ramienny, ten jest 5 (plus ta dziura) ---------- Post dopisany at 10:30 ---------- Poprzedni post napisany at 10:28 ---------- dokładnie, to jest zwykły torx, tylko musisz kupić z dziurą u dołu, nie pełny nie to nie jest zwykły torx i nie kupisz go w byle jakim sklepie jest środek grubszy osobiście szukałem takiego po wszystkich sklepach i nie ma żaden chińczyk.profesjonalne zestawy mają. no wlasnie tez nie moge tego dostac. co wiecej nie chce kupowac calego zestawu gdy potrzebuje jeden rozmiar do odkrecenia i przykrecenia 2 srub ---------- Post dopisany at 10:31 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ---------- Panowie, ktos wie jak sie nazywa klucz do takiej sruby? piecioramienna gwiazdka z bolcemhttp://img502.imageshack.us/img502/9498/20130207115123.jpg Zaglądnę do swoich szpejów i może się znajdzie. Wydaje mi się że miałbym takie cuś. i jak Lennox, masz moze taki kluczyk? chetnie bym pozyczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Yogurt, ja mam cos takiego od rozmiaru T8 do T40, ale najwczesniej bede w weekend w polsce. ---------- Post dopisany at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:36 ---------- a sorry... ty masz tutaj 5 ramion a ja mam 6... nic z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Yogurt, ja mam cos takiego od rozmiaru T8 do T40, ale najwczesniej bede w weekend w polsce.---------- Post dopisany at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:36 ---------- a sorry... ty masz tutaj 5 ramion a ja mam 6... nic z tego no wlasnie wykombinowali dla zmyly piec ramion i ten bolec, tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 To jest typowy torx do przepływomierzy, zestaw pinów wystarczy kupić. jedz do intercarsu to kupisz na 100%, nie wiem jaka cena ale mają na pewno. Jednak nie rozumiem cie za bardzo, bo trwa to juz z tydzien jak sie pytasz o ten klucz, nie wiem co chcesz zrobic, ale jak tylko wymienic przepływke, ew. ją przeczyścic, to ja juz dawno bym, do jakiegos mechanika zaglądnął i zrobił to za 20zł a nie kombinował a tu masz jak bys chciał poświecic jeszcze kilka dni. Torx 5 cio kantowy PRZEPŁYWOMIERZ Yato 0461 (2948626446) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. http://allegro.pl/torx-5-kantowy-przeplywomierz-vw-toyta-audi-1585-i2971318236.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 jedye wyjscie jakie ja widze nie chcac kupowac kompletu kluczy to mala szlifierka, cieniutka tarcza do ciecia i naciac ja w poprzek. Wtedy mozesz odkrecic plakim tylko to juz rezanie na maxa podjedz z tym do jakiegos najblizszego warsztatu i pozycz dasz piataka na browara, mysle ze zadnego problemu nie bedzie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi