Yoghurt Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 To jest typowy torx do przepływomierzy, zestaw pinów wystarczy kupić. jedz do intercarsu to kupisz na 100%, nie wiem jaka cena ale mają na pewno.Jednak nie rozumiem cie za bardzo, bo trwa to juz z tydzien jak sie pytasz o ten klucz, nie wiem co chcesz zrobic, ale jak tylko wymienic przepływke, ew. ją przeczyścic, to ja juz dawno bym, do jakiegos mechanika zaglądnął i zrobił to za 20zł a nie kombinował a tu masz jak bys chciał poświecic jeszcze kilka dni. Torx 5 cio kantowy PRZEPŁYWOMIERZ Yato 0461 (2948626446) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. http://allegro.pl/torx-5-kantowy-przeplywomierz-vw-toyta-audi-1585-i2971318236.html chce sobie wlasnie przeczyscic przeplywomierz (sam) i ewentualnie zamienic sie z kims na przeplywki na pare godzin zeby zobaczyc jako samochod bedzie jezdzil na innym. Dlatego wlasnie nie chce jechac do mechanika tylko potrzebuje taki klucz. Ale fakt, w IC jeszcze nie bylem. Znalazlem taki zestaw kluczy w sklepie niedaleko mnie ale kosztowal 139 pln - troche drogo jak na odrecenie dwoch srub - dlatego tak mecze dupe. Dzieki za oferty z allegro, podjade do IC i jak tam nie bedzie za rozsadna kase to wezme z allegro. ps wrzucilem to zdjecie w poludnie w czwartek a dzisiaj jest poniedzialek wiec ten tydzien to troche przesadziles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 czepiasz się szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Panowie, co o tym myslicie ? Kolega olek_wroc ostatni post walnal prawie 2 lata temu.... turbo-brd-olek_wroc-261359/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Pablo juz napewno zapisany jest Mam już 3 wejściówki, kto chce:decayed: ---------- Post dopisany at 11:54 ---------- Poprzedni post napisany at 11:28 ---------- Cuber jechałeś dziś nowohucką? Ja o 10:00 jak jechałem to korek był od selgrosa przez cały most pewnie do powstańców więc nawróciłem i alejami koło M1 śmignąłem bo pewnie w południe bym zajechał do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 może ktoś chętny Oferta - Renault Megane - Dzień dobry Państwu.Sprzedaję Renault Megane Coupe kupione w polskim salonie w 2000 r. Silnik 2,0 ide 140 KM.Samochód jest bezwypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 To jest typowy torx do przepływomierzy, zestaw pinów wystarczy kupić. jedz do intercarsu to kupisz na 100%, nie wiem jaka cena ale mają na pewno.Jednak nie rozumiem cie za bardzo, bo trwa to juz z tydzien jak sie pytasz o ten klucz, nie wiem co chcesz zrobic, ale jak tylko wymienic przepływke, ew. ją przeczyścic, to ja juz dawno bym, do jakiegos mechanika zaglądnął i zrobił to za 20zł a nie kombinował a tu masz jak bys chciał poświecic jeszcze kilka dni. Torx 5 cio kantowy PRZEPŁYWOMIERZ Yato 0461 (2948626446) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. TORX 5 Kantowy Przeplywomierz VW TOYTA AUDI 1585 (2971318236) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. A jakbyś chciał poświęcić już tylko 1 dzień to hurtownia narzędzi na Wodnej albo Gromady Grudziądz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 może ktoś chętny Oferta - Renault Megane - Dzień dobry Państwu.Sprzedaję Renault Megane Coupe kupione w polskim salonie w 2000 r. Silnik 2,0 ide 140 KM.Samochód jest bezwypad Ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Oferta - Volkswagen Passat - SAMOCHÓD SPROWADZONY Z NIEMIEC DO OPŁAT. KSENON, CLIMATRONIC, KOMBI, PRZEBIEG 45.000 PEŁNA DOKUMENTACJA, JEDEN ORYGINALNY KLUCZYK Tu macie okazję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Trochę z innej marki ale mnie zmiazdzyło RENAULT CLIO 3 - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 może ktoś chętny Oferta - Renault Megane - Dzień dobry Państwu.Sprzedaję Renault Megane Coupe kupione w polskim salonie w 2000 r. Silnik 2,0 ide 140 KM.Samochód jest bezwypad Ładna KUPUJ ---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 13:50 ---------- :hi:szanowne grono Panowie a w KRK gdzie najlepiej kupić 4300? bo mam 6000 ale chce zmienić znalazłem u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Oferta - Volkswagen Passat - SAMOCHÓD SPROWADZONY Z NIEMIEC DO OPŁAT. KSENON, CLIMATRONIC, KOMBI, PRZEBIEG 45.000 PEŁNA DOKUMENTACJA, JEDEN ORYGINALNY KLUCZYKTu macie okazję ktoś się z własnym ch.... na łby pozamieniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Oferta - Volkswagen Passat - SAMOCHÓD SPROWADZONY Z NIEMIEC DO OPŁAT. KSENON, CLIMATRONIC, KOMBI, PRZEBIEG 45.000 PEŁNA DOKUMENTACJA, JEDEN ORYGINALNY KLUCZYKTu macie okazję ktoś się z własnym ch.... na łby pozamieniał typowy dawca VIN'u i papierow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Top Gear Korea. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 pewnie ten helikopter to była chamska podróba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Panowie, co o tym myslicie ? Kolega olek_wroc ostatni post walnal prawie 2 lata temu.... turbo-brd-olek_wroc-261359/ Olek nieco wiedzej pisze na forum passata, i ma nie tylko turbiny, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucazzz Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 powitac:hi: co powiecie o tym egzemplarzu, ktos zna, ktos widział??? Oferta - Audi A4 - Auto zadbane, na bieżąco serwisowane. Nie wymaga wkładu finansowego. Silnik 150 KM z turbiną w idealnym stanie. Pracuje równo i ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 ja miałem 1.8 T, wymiata, robisz program i rządzisz na mieście , z tym że 13-15L nie twoje, gazu czy pb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucazzz Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 to ze wezmie 13 l gazu to uj... abk w B4 tez mi tyle brało, ale chodzi mi o ten konkretny egzemplarz, od wizualnej strony bo jestescie troche bardziej doswiadczeni w wyłapywaniu smaczków bądz bubli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi