PABLO Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Panowie poradźcie jakiś sklep w Krk odnośnie drzwi wejściowych bo będę dziś jeździć po Krk i oglądać w różnych firmach jakie mają oferty i tak około 4 tygodni trzeba czekać jak się zamówi. Do 2500zł mogę dać bo chińskie za 1000zł to dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas88 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Panowie poradźcie jakiś sklep w Krk odnośnie drzwi wejściowych bo będę dziś jeździć po Krk i oglądać w różnych firmach jakie mają oferty i tak około 4 tygodni trzeba czekać jak się zamówi.Do 2500zł mogę dać bo chińskie za 1000zł to dziękuje. Hörmann - SALON FIRMOWY URZĘDOWSKI - kraków, okna i drzwi drewniane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Panowie wstępny umówiony termin na hamownie w Niepołomicach to 02.03 godzina 10:00cena za ośke - 120zł, jeśli będzie 5 samochodów to 100zł Q chyba coś koło 170zł kto byłby chętny? na razie są 3 ośki: fantowski Wąski pablo_ua4 We 2 jak byscie byli ze mna to za Q byś 100-120 zapłacił . KERCZI zaplacił 100. Wtedy ceny ośka 100, q 150. Podnieśli się o 20zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Dzięki znalazłem już kilka salonów to się posprawdza Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 fantowski zrobiłeś program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 fantowski zrobiłeś program? jeszcze nie ale mam niezły plan to jak mówisz że Cie tam dobrze znają to załatw coś taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 nie że znają, ale kilka razy tam byłem, zresztą Daniel z ttc robił mi program, a oni z nim współpracują. Musiał bym tam być osobiście, wtedy może by się coś załatwiło. Gadajcie dobrze to może zrobi znizkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 może ktoś chętny Peugeot 205 GTI 115KM 88r i Roland Garros OKAZJA (3024685544) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Cuber i reszta, która wybiera się na spota... KFC dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Witam wszystkich,wpadł bym dziś na spota się przywitać ale nie wiem czy się wybieracie? chyba że WALICIE W TYNKI:) ze swoimi kobietami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Panowie gdyby ktoś był zainteresowany to mam zamiar sprzedać swoją lustrzankę: NIKON D5000 + NIKKOR VR 18-105 - IDEALNY (3032304311) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 siema siema ja będę na 100% moja już czeka w garażu umyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Też myśle czt swoją czarnulkę umyć ale zanim dojade z hutu do galeri to mi ją uwalą hehe:) a tak z ciekawości głupie pytanko gdzie dokładnie jest ten parking,w sensie który to poziom bo w galeri kazimierz byłem może ze 2 razy i to z 3 lata temu hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Też myśle czt swoją czarnulkę umyć ale zanim dojade z hutu do galeri to mi ją uwalą hehe:) a tak z ciekawości głupie pytanko gdzie dokładnie jest ten parking,w sensie który to poziom bo w galeri kazimierz byłem może ze 2 razy i to z 3 lata temu hehe ostatni na samej górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 aha to super ciężko nie trafić ---------- Post dopisany at 17:30 ---------- Poprzedni post napisany at 17:21 ---------- A ma ktoś namiary do Pablo? bo chciałem od niego rameczki czarne? a nie wiem czy będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 wystarczy przeczytac pierwszy post watku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Hehe masz rację sorka:) potraktujmy mój post z pytankiem jakby go nie było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 a ja sie może pojawie niebieska strzałą torpeda normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 ja bede dzisiaj troche krócej bo dziewucha nerwy łapie ze zlociki najwazniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 ja bede dzisiaj troche krócej bo dziewucha nerwy łapie ze zlociki najwazniejsze ja mam to samo normalnie dramat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi