boseron Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 ja tam nikomu nie wierze, sobie też nie przezprny zawsze ubezpieczony i czujny, Gabryś wiesz ilu jest na forum złodzieji samochodowych ba..... nawet sie nie spodziewacie kto obserwuje te nasze furmanki..... dlatego wątki typu Moja A4 ja bym sobie odpuścił a przynajmniej nie pokazywac żadnych tablic na żadnym zdjęciu,
_Gabriel_ Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 ja tam nikomu nie wierze, sobie też nie przezprny zawsze ubezpieczony i czujny, Gabryś wiesz ilu jest na forum złodzieji samochodowych ba..... nawet sie nie spodziewacie kto obserwuje te nasze furmanki..... dlatego wątki typu Moja A4 ja bym sobie odpuścił a przynajmniej nie pokazywac żadnych tablic na żadnym zdjęciu, z tym sie zgadzam... dlatego ja ten watek opuscilem Myslalem tylko, ze na spotach sa "sami swoi", ale jak Karol napisal o tym grillu, to sie mocno zdziwilem:kwasny:
Cuber Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 , Gabryś wiesz ilu jest na forum złodzieji samochodowych ba..... nawet sie nie spodziewacie kto obserwuje te nasze furmanki..... dlatego wątki typu Moja A4 ja bym sobie odpuścił a przynajmniej nie pokazywac żadnych tablic na żadnym zdjęciu, Łukaszu i tutaj sie nie zgodzę z Tobą jesli tak by było to kradzieże były by dużo bardziej nasilone to raz , dwa co za problem przyjechać na spota jak to jest ogólnie rozpowszechnione i po spocie jechać za jednym czy drugim ? Tablice zaśłaniać hmmm mozna ale w celu ochrony bardziej danych osobowych i moze auta ale przed złodziejami nie sądze aby to coś pomogło. Ktoś nowy dziś na spocie będzie ? KFC Co do bokoików w BT to jeszcze parę chwil i będzie wiadomo co kto gdzie za ile i dlaczego
Wąski Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 No na letnim podobno ktoś podpierdolil grilla z auta.... ale to była jednorazówka z Tesco
fantowski Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 , Gabryś wiesz ilu jest na forum złodzieji samochodowych ba..... nawet sie nie spodziewacie kto obserwuje te nasze furmanki..... dlatego wątki typu Moja A4 ja bym sobie odpuścił a przynajmniej nie pokazywac żadnych tablic na żadnym zdjęciu, Łukaszu i tutaj sie nie zgodzę z Tobą jesli tak by było to kradzieże były by dużo bardziej nasilone to raz , dwa co za problem przyjechać na spota jak to jest ogólnie rozpowszechnione i po spocie jechać za jednym czy drugim ? Tablice zaśłaniać hmmm mozna ale w celu ochrony bardziej danych osobowych i moze auta ale przed złodziejami nie sądze aby to coś pomogło. Ktoś nowy dziś na spocie będzie ? KFC Co do bokoików w BT to jeszcze parę chwil i będzie wiadomo co kto gdzie za ile i dlaczego Cuber a są pokoje 5 osobowe? bo mam skład na taki pokój..
_Gabriel_ Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Panowie widze, ze sie pojawil temat pilki nozej... gracie w jakims turnieju, czy sobie trenujecie? Mozna gdzies przyjsc zagrac? Ja wracam dopiero w niedziele, wiec przyszly tydzien bylbym chetny pobiegac - jesli oczywiscie moge:decayed:
Cuber Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 sa nawet 6scio osobowe Gabriel my gramy w bizneslidze
satikrk Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 3raz w ciągu miesiąca = 18pkt Zawsze to samo - prędkość Boseron zrób coś z kolegami Pod Olkuszem Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Niestety ale bez CB nie wybieraj sie na Olkusz lubia tam stac jak i na wlocie do Olkusza i w samym Olkuszu do tego masz aktywny foto na 309.
_Gabriel_ Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Gabriel my gramy w bizneslidze A poza? nie trenujecie nigdzie?
fantowski Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 sa nawet 6scio osobowe poszło PW Niestety ale bez CB nie wybieraj sie na Olkusz lubia tam stac jak i na wlocie do Olkusza i w samym Olkuszu do tego masz aktywny foto na 309. tak tak, 309 i 307 to stała miejscówka
PABLO Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 dziś na spota wpadnie a1 quattro I będzie rwać asfalt. Zobaczymy jaka dziś będzie frekwencja
Wąski Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 dziś na spota wpadnie a1 quattro I będzie rwać asfalt. Zobaczymy jaka dziś będzie frekwencja Gruszka mówił że specjalnie dla Ciebie
PABLO Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Miało być R8 V10 GT + ---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:42 ---------- Transit dzięki wczoraj za odwiedziny i pomoc Fantowskiemu
fantowski Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Miało być R8 V10 GT + ---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:42 ---------- Transit dzięki wczoraj za odwiedziny i pomoc Fantowskiemu Transit dziękujemy bardzo
PABLO Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Dzisiaj będzie też mój ziomek srebrną A3 2002r, Cuber tam wie który z Nowohuckiej
lennox Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Nex, wtrące się tutaj na moment odnośnie temperatury diody smd,Nie jestem elektronikiem z zawodu i osobą która będzie rzucać tu technicznym żargonem Napisze tez ze wymienilem w domu kilkadziesiąt żarówek na oświetlenie led. Wymienialem tez zasilacze na prąd stały, te które miały zmienny przy 12v Jeden obwód zostawiłem testowo z zasilaczem impulsowym na prąd zmienny i po 5 minutach temperatura led i płytki była tak duża, że wszystko sie roztopilo, cyna z płytki na których były montowane smd lała sie jak woda :/ a biała płytka zarowki była ze smugami od dymu. Jestem pewien, że jak by była obudowa plastikowa a nie szklana, smd przelecialy by przez nią na wylot iPad Tapatalk HD Nie zaczynaj kolego takich tematów, bo tu spec jest jeden! I on wszystko wie i zawsze może BTW
Rekomendowane odpowiedzi