MOHITO Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 o której zaczynamy pochwałę "nowych nabytków"?
miodzio Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 To ja też przyjade nowym nabytkiem i gruszka zawstydzi wszystkich
PABLO Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Najlepiej przypomnijcie mi jutro bo spot jest we wtorek
Gibons Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Panowie a będzie miał ktoś możliwość podpięcia pod kompa :>?
Radekst Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 to ja tez moze przyjade pochwalic sie nowym nabytkiem
MASATO Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Panowie a będzie miał ktoś możliwość podpięcia pod kompa :>? mój chiński vcds się zje... ale myślę że na pewno ktoś będzie miał jakiegoś vaga
miodzio Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 kabel mam tylko lapa trzeba bo w starym padła mi bateria a na nowy jest win8 64 A na parkingu raczej ciężko o gniazdko.
MASATO Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 jaki masz ten kabel ? są sterowniki pod windows 7 do niego ? to mogę zabrać net booka
miodzio Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 kiedyś już próbowaliśmy na spocie odpalić na net booku i lipa. Sterownik są pod win 7 32bit
MASATO Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 próbowaliście na 7 w xp mode ? podeślij sterowniki na maila: [email protected]
Gibons Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ja mogę zabrać laptopa mam win 7 ale 64bit ma ktoś takie sterowniki ? Kabel też mam ze sterownikami, ale nie działa chyba że ktoś mógłby mi pomóc to ogarnąć
DeXteR_NH Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Panowie! ostatnio byłem trochę "out of range":kwasny: tu wakacje z żoną, tu zapie***l w pracy... więc generalnie zonk... we wtorek postaram się pojawić na spocie, a i mam pytanie, czy nie znacie jakiegoś dobrego lakiernika... byłem w Tarnowie i jakiś c**j mi tak przytarł lewy tył, że mnie do tej pory boli... trzeba też lekko klepnąć lewy tylni błotnik w okolicach drzwi... + wymiana listwy na drzwiach ze znaczkiem S-Line... zresztą we wtorek zobaczycie...
boseron Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ja mam sterownik pod win7 64 bit, śmiga aż miło ale jutro pracuje na noc wiec mnie nie będzie
aras86 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Panowie potrzebuję kogoś kto zna i ma VCDS'a lub VAG'a do sprawdzenia błędów, stanu DPF'a oraz odblokowania DVD. Samochód to A6 C6 2.0 Tdi CAHA
Redjasper Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 miodzio gniazdka na parkingu są i działają
ruks Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Witam!Dzięki za zaproszenie, ale już na samym początku trochę prywaty - szukam namiarów na jakiś szrot z częściami do a4 b8 - pomoże ktoś? 608451262 Kawałek za Skawiną ale gość ma trochę gratów do CCCO ---------- Post dopisany at 10:05 ---------- Poprzedni post napisany at 09:56 ---------- Z Wislickiej na dol na Stella Sawickiego nowy asfalt właśnie kładą i walce pełną parą zasuwają Pier....lisz i co zdąrzy się przejechać czy rozwalcują Pozdrowienia z nad morza nie ma to jak odpocząć przy szumie fal i wrzasku QTASA łażącego wzdłuż brzegu "naleśniki z polskim serem gotowany bób" jeszcze raz i chyba mu jebne z czaka Przejedz sobie nieco dalej poza miejscowość i będziesz miał spokój ---------- Post dopisany at 10:12 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ---------- o której zaczynamy pochwałę "nowych nabytków"? Ja bym też wpadł w końcu po długiej przerwie ale dopiero o 21, oczywiście z nowym nabytkiem
Rekomendowane odpowiedzi