Arturoo Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 np...pzu komplet (oc,ac nnw)....przy wycenie auta na 16k..wychodzi...ok 2,2k zmień ubezpieczyciela bo ten Cię niemiłosiernie tnie. Przy zniżkach 60% (OC,AC wariant MAXI, NW) przy wycenie auta 16k wychodzi 1244zł. W 2009 roku z tego co pamiętam jak miałem audi A4 96r AC wychodziło mnie w Warcie bodajże 500zł rocznie, ale wtedy wartość auta była większa niż obecnie rocznika 96. Teraz nie zapłaci więcej jak 300zł/rok przy full zniżkach Dobze godo Wiosna Był na spocie u Was chłopak co sie tym zajmuje... Taka wycenę mam w pzu....full zniżek na oc ,ac,ewentualne naprawy na ori gratach ,assistance (2,5 ) na całą europę Problem był z wrzuceniem do wartości auta rns'a...bo w serii go nigdy nie było ,a chciałem .....bo gdyby była sytuacja jaką miał KERCZI ....nie chciałem się martwić i też spokojnie dzwonić do siemiana wysłane z one v
KERCZI Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Tak czy inaczej dużo za dużo. Ja place za 3.0 tez full komplet wartość auta 40kzl i to stała wartość przez cały okres. Tez pzu za wszystko 2999zl Wysłane z mojego urQuattro
boseron Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Dzien dobry, ja mini casco 3.0 2004 rok 700 zl, OC 660
Arturoo Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Ale mój niedługo dostanie żółte blachy ...i to pewnie dlatego wysłane z one v
bodowp Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Ja mam komplet zniżek bo ojciec współwłaściciel, a sam już chyba też powinienem mieć, ale dochodzi kochana zwyżka za wiek(do chyba 25-26 roku życia) i ciekawe jak plasowało by się AC do tego OC mnie wychodzi jakieś 700zł z tego co ostatnio pytałem bo mam do grudnia i robię pomału rozeznanie. Jak coś znajdę fajnego na studencką kieszeń to się skuszę na AC, a jak nie to będę się musiał jeszcze pomęczyć z rok zanim mgr. nie skończę.
KERCZI Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Czyja A6 Avant z naklejką Aqua Auto stała na Olszańskiej koło 22? Albo moja albo Mikosia :-) Wysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 14:37 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ---------- Załóż klamkę od Anglika Wysłane z mojego urQuattro Ja tak zrobie bez kitu. Cos tam trzeba wiecej robic jeszcze? Wysłane z kosmosu ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 21:21 ---------- Jak dobrze pamiętam ktoś szukał: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/tylne-kompletne-hamulce-288-12-mm-tyl-b6-7-a-291385/ Chyba Michail... Siemian tez ma do sprzedania cena nizsza tylko ja troche brak kasy na ta chwile Wysłane z kosmosu ---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ---------- Załóż klamkę od Anglika Wysłane z mojego urQuattro Jak tam się nowy wóz sprawuje? Wiosna Musze się przejechać inna sztuka, bo albo jest coś nie tak, albo one tak mają... Auto idzie strasznie od dołu... A od 5 tyś obrotów się już meczy strasznie... Wysłane z mojego urQuattro yyyyy...chyba każdy tdi "od" 5k sie męczy wysłane z one v :-) tylko ze to benzin Wysłane z mojego urQuattro
fantowski Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 to koszt teraz może 200-300zł rocznie??, z tym że nie wiem jakie firmy leciwe auta ubezpieczają, ale na pewno idzie znaleźć. MC ~500PLN, AC na pewno dużo więcej. I oczywiście może być problem z ubezpieczeniem auta powyżej 10 lat jak auto ma więcej niż 10 lat a wcześniej nie było AC i chcesz ubezpieczyć z AC to są takie koszta, że proszę... najlepiej mini casco od kradzieży i po kłopocie:wink:
gruszka Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Czyja A6 Avant z naklejką Aqua Auto stała na Olszańskiej koło 22? Albo moja albo Mikosia :-) Wysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 14:37 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ---------- Załóż klamkę od Anglika Wysłane z mojego urQuattro Ja tak zrobie bez kitu. Cos tam trzeba wiecej robic jeszcze? Wysłane z kosmosu ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 21:21 ---------- Jak dobrze pamiętam ktoś szukał: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/tylne-kompletne-hamulce-288-12-mm-tyl-b6-7-a-291385/ Chyba Michail... Siemian tez ma do sprzedania cena nizsza tylko ja troche brak kasy na ta chwile Wysłane z kosmosu ---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ---------- Załóż klamkę od Anglika Wysłane z mojego urQuattro Jak tam się nowy wóz sprawuje? Wiosna Musze się przejechać inna sztuka, bo albo jest coś nie tak, albo one tak mają... Auto idzie strasznie od dołu... A od 5 tyś obrotów się już meczy strasznie... Wysłane z mojego urQuattro yyyyy...chyba każdy tdi "od" 5k sie męczy wysłane z one v :-) tylko ze to benzin Wysłane z mojego urQuattro Jeśli avant to ani Twoje ani Mikiego tylko moje Wiosna
KERCZI Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 A to nie doczytałem ze to avant Wysłane z mojego urQuattro
PABLO Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 http://a4-klub.pl/members/narty_jezusa-4674/ Ciekawy nick
Wąski Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 A to nie doczytałem ze to avant Wysłane z mojego urQuattro albo moje
PABLO Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 k**wy ksc poprzebijali w nocy opony w 8 autach pod blokiem i w tym tylna opona w mojej A4ce jeszcze klatki KSC pomalowali..
Radekst Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 ja p... ---------- Post dopisany at 18:05 ---------- Poprzedni post napisany at 18:04 ---------- dobrze ze 'tylko' opony poprzebijali a nie popisali cos na autach
PABLO Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Będę potrzebować zimowki 2szt. 205/55/R16 jakieś w miarę nie z wyższej półki dla brata na taxi. Poleciało z Aqua Parku za pomocą suszarki
D4NTE Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 k**wy ksc poprzebijali w nocy opony w 8 autach pod blokiem i w tym tylna opona w mojej A4ce jeszcze klatki KSC pomalowali.. Masakra
KERCZI Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Pablo ale do Quattro musza byc takie same... ---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 21:37 ---------- AUDI A4 QUATTRO 3.0 TDI 240KM AUTOMAT LED BIKSENON (3679691125) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
nex Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 siema, jestem najeany jak balon, i co??
bodowp Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 k**wy ksc poprzebijali w nocy opony w 8 autach pod blokiem i w tym tylna opona w mojej A4ce jeszcze klatki KSC pomalowali.. Coś ostatnio pechowo u nas
fantowski Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 siema, jestem najeany jak balon, i co?? i pstro ja też.. dobranoc
Rekomendowane odpowiedzi