bartek-skom Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 witam panowie powiedzcie jakie bixy do avanta czarnego beda lepiej pasowac org chrom czy czarne?
fantowski Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 witam panowie powiedzcie jakie bixy do avanta czarnego beda lepiej pasowac org chrom czy czarne? jak masz wszystko ori to ori.. tak samo jesli masz jakis pakiet chrom to zostan przy nim
Krumak Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 witam panowie powiedzcie jakie bixy do avanta czarnego beda lepiej pasowac org chrom czy czarne? Ori czarne (w sumie to ciemne szare)
bartek-skom Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 witam panowie powiedzcie jakie bixy do avanta czarnego beda lepiej pasowac org chrom czy czarne? jak masz wszystko ori to ori.. tak samo jesli masz jakis pakiet chrom to zostan przy nim chromu nie ma a przod kompletuje wiec jeszcze mozna cos pomodzic dlatego pytam jak bedzie lepiej z jednej strony na czarnym org lampa sie lepiej wybije + gril polift + zderzak fl lub s4 zalezy co znajde http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-abc-quattro-darek995-es-gwint-itp-nowe-foto-266589/ tu kolega ma czarne i tez glupio nie wyglada w tym zestawieniu
fantowski Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 witam panowie powiedzcie jakie bixy do avanta czarnego beda lepiej pasowac org chrom czy czarne? jak masz wszystko ori to ori.. tak samo jesli masz jakis pakiet chrom to zostan przy nim chromu nie ma a przod kompletuje wiec jeszcze mozna cos pomodzic dlatego pytam jak bedzie lepiej z jednej strony na czarnym org lampa sie lepiej wybije + gril polift + zderzak fl lub s4 zalezy co znajde http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-abc-quattro-darek995-es-gwint-itp-nowe-foto-266589/ tu kolega ma czarne i tez glupio nie wyglada w tym zestawieniu a to komu ma się podobać? nam czy TObie? rób tak jak chcesz:wink:
bartek-skom Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 tak i tak moze byc wiec zbieram opinie:D
Wąski Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 PANOWIE w niedzielę jedźmy na kartach godzina 11 ktoś chętny RacingKart
ruks Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Klub "tylko dla Rosjan" i inne. Tajemnicze rosyjskie nieruchomości w centrum Warszawy---------- Post dopisany at 12:02 ---------- Poprzedni post napisany at 11:32 ---------- ciekawy jestem wyroku Biznesmeni i sprawa Polmozbytu. Finał po dziewięciu latach "Jutro mogą przyjść po ciebie"
Cuber Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Opublikowano 22 Listopada 2013 PANOWIE w niedzielę jedźmy na kartach godzina 11 ktoś chętny RacingKart Szkoda ze nie godzina np. 15-sta o 11-stej to jeszcze kac pewnie bedzie
Wąski Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 PANOWIE w niedzielę jedźmy na kartach godzina 11 ktoś chętny RacingKart Szkoda ze nie godzina np. 15-sta o 11-stej to jeszcze kac pewnie bedzie to Ci to pomoże ktoś Cię zgarnie
KERCZI Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 dokładnie, nie marudz, przyjade po Ciebie - mnie ostatnio Gruszka zabrał na kacu i odrazu wytrzezwialem i kozackie samopoczucie potem... ---------- Post dopisany at 20:08 ---------- Poprzedni post napisany at 20:08 ---------- Ja jednak bede, przełożyłem wakacje na 5 Grudnia
nimskrk Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 PANOWIE w niedzielę jedźmy na kartach godzina 11 ktoś chętny RacingKart Szkoda ze nie godzina np. 15-sta o 11-stej to jeszcze kac pewnie bedzie to Ci to pomoże ktoś Cię zgarnie Siemka Paniska może i ja się załapię na karty
boseron Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Pablo przed Swoją Kruszynką Pablo musiałem sorry
KERCZI Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 PABLO może byś wziął swoją Lube i przyjechał na karty w niedziele Wysłane z urPada
Lolo-Krk Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Siemka wszystkim:) Ma ktoś namiary na sprawdzone zestawy HID-SLIM z alledrogo lub innych źródeł? Pilnie potrzebne:)
PABLO Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 http://wir.pl/img/upload/20131119105012_b.gifPablo przed Swoją Kruszynką Pablo musiałem sorry Osz ty nie będzie w takim razie jutro czarnej S3
nex Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Siemka wszystkim:)Ma ktoś namiary na sprawdzone zestawy HID-SLIM z alledrogo lub innych źródeł? Pilnie potrzebne:) Zabierzów - firma Novo ul. Willowa
Rekomendowane odpowiedzi