bodowp Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 fantowski to było koło 22-23 a nie jak Ci mówiłem koło 1 to Twój nowy nr.? bo mam jeszcze jakiś inny do Ciebie
fantowski Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 fantowski to było koło 22-23 a nie jak Ci mówiłem koło 1 to Twój nowy nr.? bo mam jeszcze jakiś inny do Ciebie mam dwa numery telefonu i obydwa są aktywne
KERCZI Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Ta tys widzial Wysłane z mojego urQuattro
boseron Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 siema a ja własnie wczorak oglądałem ostatnią cześć szybkich....... przykre , przypomniał mi sie wypadek Ziętarskiego, Wtedy zginął aktor który z nim jechał.....tak to jest jak fantazja ponosi w takich wózkach.....
D4NTE Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 siema a ja własnie wczorak oglądałem ostatnią cześć szybkich....... przykre , przypomniał mi sie wypadek Ziętarskiego, Wtedy zginął aktor który z nim jechał.....tak to jest jak fantazja ponosi w takich wózkach..... Zdążył jeszcze w 7 części zagrać premiera w 2014 r.
bodowp Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 poniedziałek przywitał nas o dziwo ładną pogodą Kurde nie zalatwie sobie wolnego na jutro:kwasny:
PABLO Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zdążył jeszcze w 7 części zagrać premiera w 2014 r. Czytałem że mogą zmienić scenariusz i go uśmiercić w filmie bo zdjęć nie skończyli jeszcze, przenieśli na styczeń do Abu Dhabi.
Lolo-Krk Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 ALL ---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ---------- Zdążył jeszcze w 7 części zagrać premiera w 2014 r. Czytałem że mogą zmienić scenariusz i go uśmiercić w filmie bo zdjęć nie skończyli jeszcze, przenieśli na styczeń do Abu Dhabi. Też to czytałem:( szkoda chłopa, dalsze części bez niego to już nie to samo:(
boseron Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Mysle ze nie bedzie dalszych czesci...
Lolo-Krk Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Mysle ze nie bedzie dalszych czesci... Myślę ze masz rację-skończą jakoś tą 7 część i zakończą epizodzik
PABLO Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zarobią dużo na tej części bo większość pójdzie do kina, w końcu jakiś hołd będzie a producenci będą zacierać ręce.. taka prawda niestety. Ludzie to są
ykk Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Mysle ze nie bedzie dalszych czesci... Myślę ze masz rację-skończą jakoś tą 7 część i zakończą epizodzik Na cale szczescie
Krumak Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Szkoda chłopa, ale z filmem to już niech dadzą sobie spokój... Wysłane z mojego SM-P600 przy użyciu Tapatalka
remikrk Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Witam.Jak dam rade to podjade jutro na bajerke dobrze poznać ludzi z pasją do tej marki.
gruszka Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 siema a ja własnie wczorak oglądałem ostatnią cześć szybkich....... przykre , przypomniał mi sie wypadek Ziętarskiego, Wtedy zginął aktor który z nim jechał.....tak to jest jak fantazja ponosi w takich wózkach..... Dziennikarz, nie aktor O jeju jeju Kerczi też tańczy w Murrayu
-RamzeS- Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Siema ale ktos sprząta tematy na forum Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
bodowp Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 http://www.chamsko.pl/demot/0_1_46866_Wrum_wrum_przez_trufelblauuu.gifhttp://img.pr0gramm.com/2013/12/shzbjrl.gif Ludzie to są Co się dziwisz...nagle wszyscy na forach i na FB wypisują, że szkoda gościa taki był dobry itp. gdyby nie tragedia to by cisza była i połowa ludu nawet by nie wiedziała kto to jakbyś zdjęcie wkleił. Jak widzę wpisy na FB jak każdy płacze a nawet I części filmu nie oglądali to też mam ochotę coś takiego im wkleić w komentarzu.
Rekomendowane odpowiedzi