ruks Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Ma ktoś założone w B6/7 spryski mgłowe?
przemg Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Dzieki wielkie! Milo bylo, teraz juz na bank za tydzien sie pojawie.
michail55 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Ma ktoś założone w B6/7 spryski mgłowe? ja tez dzieki za spota miodzio dzieki za zmierzenie!!
ruks Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zadowoleni? Zastanawiam się czy zakładać bo na tym filmiku w wątku o montażu nie wygląda to cudownie. W Fabii miałem to działało super, tak szeroko pryskało że cała szyba mokra od razu a tu widzę że nadal idą jakby cztery strumienie tylko bardziej rozproszone
Zeiss Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Dzięki wielki wszystkim i dzięki fantomas za tą opcje z lustereczkami, poszukam pobadam i dam znac dla potomnych. Ps. A co do spota to chyba nastepny w poniedzialek z tego co slyszalem, jak to tam dokladnie? Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk
_Gabriel_ Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 dzieki rowniez za spota! milo bylo
FANTOMAS Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Oczywiście Karol nie mogłeś sobie na koniec darować
Shadow Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 i dzięki za spota.. teraz już wiem, że trzeba uważać na policjantów z aktywnym uranem
boseron Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dzień dobry Elyta, milego dzionka Wysłane z mojego GT-I9300
8artosh Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dzięki Panowie za spotkanie. Podziękowania dla Gabriela za sprawdzenie błędów - oby nie wróciły
PABLO Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dzięki za spota frekwencja git (25 audic nie licząc mojej bawary ) A nowi myślę że już będą przyjeżdżac
Wąski Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zadowoleni? Zastanawiam się czy zakładać bo na tym filmiku w wątku o montażu nie wygląda to cudownie. W Fabii miałem to działało super, tak szeroko pryskało że cała szyba mokra od razu a tu widzę że nadal idą jakby cztery strumienie tylko bardziej rozproszone Tak najtańszy i najlepszy mod polecam ---------- Post dopisany at 09:30 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ---------- Technologie mobilne w służbie kierowcom. :thumbup1:
fantowski Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Technologie mobilne w służbie kierowcom. :thumbup1:
Cuber Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dzieki za spocika wczorajszego ps. Nowi nie postawili KFC-a chyba ze Pablo zjadłęś wszystko
KERCZI Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dzieki za spocisława - szukałem w necie i policjanci nie musza mi dawac zadnego papieru do podpisania jak odmawiam przyjecia...przychodzi dopiero wezwanie..... p.s. Fantomas to Ty nie mogles sobie darowac - 220km/h po Kocmyrzowskiej to lekka przesada.... p.s.2 Pany jakby ktos chciał sobie coś zamówić na świeta to krzyczeć dzisiaj do końca dnia: O firmie
FANTOMAS Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Fantomas to Ty nie mogles sobie darowac Co ty gadasz To ja sobie spokojnie jadę 50-siątką na 70-siątce patrze a tu jedzie jakieś ałdi 40-stką więc sobie myślę wyprzedzę go bo może się zgubił szuka drogi albo cóś. Rozpocząłem więc sygnalizowany kierunkowskazem manewr wyprzedzania. Na to kierowca ałdi odpowiedział agresywnym przyśpieszeniem co zasutkowało tym iż musiałem nieznacznie zwiększyć prędkość aby móc kontynuować rozpoczęty manewr wyprzedzania. Po jego szybkim zakończeniu zorientowałem się że kierowcą wyprzedzonego ałdi był KERCZI który kurw.. mać jak zwykle musiał się ścigać w drodze do domu ja pierd..
Rekomendowane odpowiedzi