KERCZI Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 PABLO do Bety nie oryginał? Wysłane z mojego urQuattro
michail55 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dokładnie tak jak pisze Kerci - na Małej Górze Panie robią lustereczka jakie chcesz i sprzedają też wkłady podgrzewane. Jeśli na stanie lustereczka nie mają to ci w 10 min. zrobią na wzór. Potwierdzam, podjechałem E39 i na miejscu wymienili mi wkład lusterka, 5 minut czekania podaj adres
PABLO Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Sekretarka z dyrektorem pieprzą się w biurze. Nagle warkocz sekretarki dostał się do niszczarki. - Warkocz! Warkocz! - krzyczy sekretarka. A dyrektor na to: - Wrrr... wrrr... wrrr... ---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:05 ---------- podaj adres http://a4-klub.pl/malopolskie-85/wklady-lusterek-naprawa-wymiana-reki-308986/#post3961137 ---------- Post dopisany at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ---------- PABLO do Bety nie oryginał?Wysłane z mojego urQuattro Do bety dokładnie taki jak ma być czy oryginał to już nie wnikałem, gdzieś z 55zł zapłaciłem, podgrzewanie wsio działa jak trzeba. Powyżej założyłem temat.
ruks Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dokładnie tak jak pisze Kerci - na Małej Górze Panie robią lustereczka jakie chcesz i sprzedają też wkłady podgrzewane. Jeśli na stanie lustereczka nie mają to ci w 10 min. zrobią na wzór. Kupiłem tam z rok temu szkła do Fiesty mk7 i nigdy więcej, widoczność katastrofalna
PABLO Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Kupiłem tam z rok temu szkła do Fiesty mk7 i nigdy więcej, widoczność katastrofalna No to dziwne u mnie taka sama widoczność jest.
Redjasper Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jadąc od Teligi i dalej Ćwiklińskiej na końcu w prawo - niech Cię kańciapa nie zmyli - tam Panie wiedzą co robią Lokalizacja na mapie Street view na kańciapkę ---------- Post dopisany at 13:26 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ---------- sferyczne nie sferyczne - niebieskie zwykłe... wszystko zależy co kupiłeś Dokładnie tak jak pisze Kerci - na Małej Górze Panie robią lustereczka jakie chcesz i sprzedają też wkłady podgrzewane. Jeśli na stanie lustereczka nie mają to ci w 10 min. zrobią na wzór. Kupiłem tam z rok temu szkła do Fiesty mk7 i nigdy więcej, widoczność katastrofalna
PABLO Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dokładnie to ta kanciapa, dodam ten widok do tematu
KERCZI Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Pablo chodzilo mi o to ze ja jakbym mial bete to bym zakładał tylkko oryginał
PABLO Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Pablo chodzilo mi o to ze ja jakbym mial bete to bym zakładał tylkko oryginał To jedyna rzecz którą nie kupiłem ori do tego auta, ważne że jest ok
_Gabriel_ Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 a jeszcze 5tke - gangsta woz Panie... czesci musza byc tylko ORI w takim wozie. Nawet postojowki powinienes w ASO kupowac! wedle zasady: niemiec plakal, jak sprzedawal - nawet ten niemiec z zakopanemgo
fantowski Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1470011_606686516033929_1118443028_n.jpgfanta no jest kot
pawel1380 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Pablo chodzilo mi o to ze ja jakbym mial bete to bym zakładał tylkko oryginał To jedyna rzecz którą nie kupiłem ori do tego auta, ważne że jest ok A wiesz Pablo co się w ogóle stało z tym Renault?
PABLO Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 A wiesz Pablo co się w ogóle stało z tym Renault? Masz napisane w komentarzach co się stało.
Arturoo Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Panowie wlasnie tez czytam, ze nie trzeba podpisywac odmowy - ale to jest nielogiczne(z reszta nie tylko to)sprawa trafi do sadu i jaki niby ma byc dowod przeciwko Tobie? ale juz znalazlem odpowiedz - bedzie cos a'la uran tutaj masz przepis, ktory rzekomo zlamales USTAWA z dnia 20 czerwca 1997 r. Prawo o ruchu drogowym art. 45 2. Kierującemu pojazdem zabrania się: 1) korzystania podczas jazdy z telefonu wymagającego trzymania słuchawki lub mikrofonu w ręku; Słowa trzymać i korzystać nie są prawnie zdefiniowane. Sięgamy więc do ich definicji słownikowych. Z ich zaś wynika, że pomiędzy trzymać a korzystać rozdźwięk jest spory. Jak przekładam w samochodzie jadąc telefon, z jednej półki deski rozdzielczej do innej, to korzystam z telefonu? Z jakiej funkcji telefonu skorzystałem? - pierwszy strzał Zabronione jest korzystanie z telefonu, który wymaga aby słuchawkę bądź mikrofon trzymać w ręku podczas tego korzystania. Co to jest telefon? Telefon jest to urządzenie końcowe, służące do zakończenia łącza telefonicznego; słuchawka - przetwarzająca sygnały elektryczne na dźwięki (mikrofon i słuchawka tworzą zwykle zespół o wspólnej obudowie, zwanej mikrotelefonem, a potocznie także słuchawką) mikrofon - odwrotność słuchawki. przetwarza dźwięk na sygnał elektryczny. Co oznacza korzystać? Za słownikiem oznacza to: 1. używać czegoś, posługiwać się czymś; wykorzystywać, 2. siągać z czegoś zysk, korzyść; zyskiwać, wyzyskiwać Więc co jest zabronione ustawą jeśli telefon to zakończenie łącza telefonicznego, słuchawka i mikrofon to urządzenia przetwarzające w obie strony dźwięk na impuls elektryczny a używanie oznacza osiągać z czegoś zysk, wyzyskiwać, posługiwać się? Idąc w ślad za logicznym rozumowaniem, nie można używać funkcji tzw. komórki, która służy do przekazywania głosu na odległość jeżeli wiązałoby się to z trzymanie w/w "komórki" w dłoni. Wszelkie inne funkcje "komórki" mogą być wykorzystywane w czasie jazdy. Można grać, smsować, przeglądać internet, etc. a teraz dowod wniosek dowodowy o bilingi z tej godziny która wskazuje zarzut stwierdzając jednoczesnie, że w żaden inny sposób nie korzystałem z tego telefonu w danym czasie a jesli policja mi to zarzuca to niech powie a jaki sposób z niego korzystałem skoro nie rozmawiales i na jakiej podstawie tak twierdzi. .... ....yyy....ja bym chętnie zapalił to co Ty
KERCZI Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 jedyny chlop pomyslal i zdusil auto....klasyk w Reniach - szczegolnie w Dieslu...
_Gabriel_ Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Panowie .... ....yyy....ja bym chętnie zapalił to co Ty jeszcze mi powiedz, ze to nie jest logiczne
Arturoo Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 No no .....jak najbardziej......niech jeszcze KERCZI na rozprawie....jak na niej będzie....przytoczy Twojego posta......to mu ręce w białym wdzianku na plecach zwiążą Edit:....coś na tej zasadzie ...
_Gabriel_ Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 brzmi to niesamowicie...zdaje sobie sprawe, ale jesli ktos mial sprawe w sadzie i wie jak to wyglada, to nie jest dla niego zaskoczeniem, ze mowi sie glupoty:wink: a teraz tak powaznie, to nie jest moje autorstwo - na forum prawnym jest opisany przypadek, bardzo podobny do Karola. Gosc sprawdzal cos na telefonie i policja chciala mu wlepic mandat a, ze trafilo na mecenasa.... to co przekleilem to linia obrony goscia, ktora zakonczyla sprawe po pierszej rozprawie mozna sie smiac, ale moim zdaniem szkoda punktow i pieniazkow - zawsze moze byc juz na jakas zaliczke
Rekomendowane odpowiedzi