Homiczek Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 ja tez trakcji nie mialem nie nie, 110 juz nie ma, wiecej Ty masz u siebie serie?na suchym musimy powtorzyc, i na prostym odcinku a nie na zakrecie eno coty. jak przez 3 dni miałem serie, to mnie szlag chciał trafić ;p a teraz i tak jest wersja 'light', bo sprzęgło czeka na mechanika
Lukasz_mk2 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) to ile masz teraz? Koledzy napiszcie ile macie KM, bo ja się zmartwiłem jadąc za wami, że mój remont "psu w budę", ale ja mam serię, wiec mnie pocieszyliście że macie coś dubniętePozdrawiam, Łukasz Edytowane 3 Lutego 2015 przez Lukasz_mk2
Radekst Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 to ile masz teraz? Koledzy napiszcie ile macie KM, bo ja się zmartwiłem jadąc za wami, że mój remont "psu w budę", ale ja mam serię, wiec mnie pocieszyliście że macie coś dubniętePozdrawiam, Łukasz haha nie bój nic, zrob program i tez bedzie jako tako chodzic ja wreszcie jestem zadowolony z tego jak jezdzi przynajmniej na razie mi wystarcza..
Lukasz_mk2 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Czyli ile jest tego w stadzie? Pozdrawiam, Łukasz Gabriel następnym razem sprawdzamy co grają w kinie Pozdrawiam, Łukasz
boseron Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Podziękował za spota , tez macie problemy ze spaniem Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 No,.... cholerne nocki człowieka zawsze rozkalibrują wysłane z lte
Shadow Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Czyli ile jest tego w stadzie?Pozdrawiam, ŁukaszGabriel następnym razem sprawdzamy co grają w kinie Pozdrawiam, Łukasz Nowak znów naciąga tą ładną Panią z kina na przedłużenie bilecika ? Edytowane 4 Lutego 2015 przez Shadow
OGr Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 to ile masz teraz? Koledzy napiszcie ile macie KM, bo ja się zmartwiłem jadąc za wami, że mój remont "psu w budę", ale ja mam serię, wiec mnie pocieszyliście że macie coś dubniętePozdrawiam, Łukasz haha nie bój nic, zrob program i tez bedzie jako tako chodzic ja wreszcie jestem zadowolony z tego jak jezdzi przynajmniej na razie mi wystarcza.. Do czasu ;-) Naciapane z kanalu...
boseron Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 białe sypie wysłane z lte do nosa czy na dziąsła ? rozumiem ze to przez niewyspanie musisz jako tako funkcjonować
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Sam nocki pracujesz to wiesz jak jest wysłane z lte Edytowane 4 Lutego 2015 przez Arturoo
Homiczek Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Czyli ile jest tego w stadzie? Pozdrawiam, Łukasz Gabriel następnym razem sprawdzamy co grają w kinie Pozdrawiam, Łukasz nie mierzone na dyno, ale powinno być teraz około 170/370 +-10
Lukasz_mk2 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Czyli ile jest tego w stadzie? Pozdrawiam, Łukasz Gabriel następnym razem sprawdzamy co grają w kinie Pozdrawiam, Łukasz nie mierzone na dyno, ale powinno być teraz około 170/370 +-10 ee to i tak mi nieźle jedzie
ruks Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Czyli ile jest tego w stadzie? Pozdrawiam, Łukasz Gabriel następnym razem sprawdzamy co grają w kinie Pozdrawiam, Łukasz nie mierzone na dyno, ale powinno być teraz około 170/370 +-10 ee to i tak mi nieźle jedzie Oho to musimy sprawdzić z moim A Ty Łukasz nie miałeś 2,5 wcześniej?
Rekomendowane odpowiedzi