boseron Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Panowie pojeździ sie na 18 zobaczy sie i zostawi sie te na zime a lato za rok sie kupi 19, spokojnie.... mnie sie ten wzor akurat bardzo podoba bardziej od tych gruszki, bo mają dluzsze ramie, wiecej przeswitu i wydaja sie optycznie na wieksze. nie oczekiwalem oklasków relax.... ma sie mi podobac nie stac mnie na drozsze wiec biore te w zasiegu
miodzio Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Cuber zadzwonił do mnie Paweł normalnie zamarłem ale okazało się że nie jest tak źle jak myślałem
PABLO Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Kuźwa przez nową robotę zapomniałem jak wygląda forum Beta już na sprzedaż http://otomoto.pl/bmw-525-e39-C36260819.html Edytowane 9 Marca 2015 przez PABLO
boseron Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Pablo dobrze Ci w żółtej koszuli Miodek gadalem z Marcinem w Twoim temacie.... nie robi takich rzeczy :/ Edytowane 9 Marca 2015 przez boseron
Transitpower Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Kuźwa przez nową robotę zapomniałem jak wygląda forum Beta już na sprzedaż http://otomoto.pl/bmw-525-e39-C36260819.html 18,500 to troche za dużo... Wystarczy że dopłacisz 15,000 to go wezmę... ABG
miodzio Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Pablo dobrze Ci w żółtej koszuli Miodek gadalem z Marcinem w Twoim temacie.... nie robi takich rzeczy :/ Jak by się przyznał policjantowi to jak strzał w piętę
-RamzeS- Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Kuźwa przez nową robotę zapomniałem jak wygląda forum Beta już na sprzedaż http://otomoto.pl/bmw-525-e39-C36260819.html Ja juz zapomniałem jak ty wyglądasz dobrze ze mamy fb
bodowp Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Siema, Póki co sobie poradziłem... prowadnice do wymiany bo za duży luz mają dla tego krzywo klocek ścina... zostawiam przy wymianie klocków wpadnie kompletny zestawik naprawczy i będę sobie dłubał. Radek będziesz na spocie bo mam coś dla Ciebie
Yoghurt Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Bo 19-stka w miarę juz wygląda Cuber, a tak z ciekawości, ile sezonów Ty przelatales na 19 mając b8?
boseron Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Kuba widziałem dzis Twoją furmanke pod moim blokiem , ogldałem te Twoje 18tki z zimowym kapciem.....całkiem całkiem to wygląda jakie tam masz ET ?
Cuber Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 Bo 19-stka w miarę juz wygląda Cuber, a tak z ciekawości, ile sezonów Ty przelatales na 19 mając b8? dwa z tego co pamietam Fantomas dzięki za pomoc co do rolety brakuje mi jednego mocowania klipa takiego który powoduje ze roleta będzie dalej sięgała i była w poziomie juz zamówiłem w ASO
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 światełko w tunelu mi się pokazało na wyjazd do BT
boseron Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 światełko w tunelu mi się pokazało na wyjazd do BT to wchodz tam i sie nie cofaj Cuberos podobno czesciej Cie mozna spotkać w ASO teraz niz w firmie co Ty chcesz odrzutowca z tego zrobic
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 światełko w tunelu mi się pokazało na wyjazd do BT to wchodz tam i sie nie cofaj Cuberos podobno czesciej Cie mozna spotkać w ASO teraz niz w firmie co Ty chcesz odrzutowca z tego zrobic już raz przez ekipę krakowską miałem k.o. ....muszę uważać
Radekst Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Radek będziesz na spocie bo mam coś dla Ciebie Bede
Yoghurt Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Kuba widziałem dzis Twoją furmanke pod moim blokiem , ogldałem te Twoje 18tki z zimowym kapciem.....całkiem całkiem to wygląda jakie tam masz ET ? taa, bylem w przychodni dzieciecej - widzialem, ze sie przygladasz... myslalem, ze sie wladzy nie spodobalo jak zaparkowalem , to sa oryginalne felgi od A4, 8J ET47. imho lepiej by to wygladalo gdyby je wysunac tak z 10-12mm na zewnatrz, letnie mam 8,5J ET43 wiec sa dokladnie 10mm bardziej wysuniete. szukalem dystansow ale nie znalazlem nic sensownego z kulistymi srubami. na nastepna zime pewnie juz cos wpadnie. btw - mam 4 opony letnie z tych felg. jesli mnie pamiec nie myli to 35 (lub 37) tydzien 2013 roku po przebiegu niecalych 20K km, Dunlopy sport maxx 245/40. jesli jestes zainteresowany to pomierze bieznik. Napisano wczoraj, 23:33 Yoghurt, dnia 09 Marz 2015 - 22:50, napisał: Cuber, dnia 09 Marz 2015 - 15:43, napisał: Bo 19-stka w miarę juz wygląda Cuber, a tak z ciekawości, ile sezonów Ty przelatales na 19 mając b8? dwa z tego co pamietam moim zdaniem mowienie, ze 18 w B8 wygladaja jak 16 w B7 to jednak troche przesada. jest na forum sporo samochodow na 18 i wygladaja calkiem spoko. Sam zreszta dosyc dlugo jezdziles na 18 i to auto wygladalo ladnie. Szczegolnie jak zawias jest sline albo jeszcze cos odrobine nizszego. dodatkowo mozna lekko wysunac te felgi dystansami (albo kupic cos z A5) i jest ok. wiadomo, ze 19 to 19 ale ja bym nie przekreslal 18. Edytowane 10 Marca 2015 przez Yoghurt
Transitpower Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 światełko w tunelu mi się pokazało na wyjazd do BT to wchodz tam i sie nie cofaj Cuberos podobno czesciej Cie mozna spotkać w ASO teraz niz w firmie co Ty chcesz odrzutowca z tego zrobic już raz przez ekipę krakowską miałem k.o. ....muszę uważać Chodzi Ci o kilogram łiskacza w jacuzzi? ABG
Arturoo Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 światełko w tunelu mi się pokazało na wyjazd do BT to wchodz tam i sie nie cofaj Cuberos podobno czesciej Cie mozna spotkać w ASO teraz niz w firmie co Ty chcesz odrzutowca z tego zrobic [emoji14] już raz przez ekipę krakowską miałem k.o. ....muszę uważać Chodzi Ci o kilogram łiskacza w jacuzzi? ABG Też ...Poszedłem się pomoczyć w baseniku i do sauny wypocić trochę alko.....,a.......... wróciłem nadupany
Rekomendowane odpowiedzi