KERCZI Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Witam Kurna człowiek przejedzie na urlopie 1000 km wróci do domu bez szwanku, a tu pod blokiem sąsiad wycofa hakiem w przedni zderzak!! Ehhh :/ Co sie martwisz, bedzie S-lineNie wszyscy myślą tymi kategoriami co ty Odezwał sie ten co sie modli każdego dnia żeby pod firma ktoś mu w auto wjechał... Witam Kurna człowiek przejedzie na urlopie 1000 km wróci do domu bez szwanku, a tu pod blokiem sąsiad wycofa hakiem w przedni zderzak!! Ehhh :/ Co sie martwisz, bedzie S-lineNie wszyscy myślą tymi kategoriami co ty Poza tym życzę wszystkim żebyśmy tylko takie problemy mieli w zyciu...
-RamzeS- Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Witam Kurna człowiek przejedzie na urlopie 1000 km wróci do domu bez szwanku, a tu pod blokiem sąsiad wycofa hakiem w przedni zderzak!! Ehhh :/ Co sie martwisz, bedzie S-lineNie wszyscy myślą tymi kategoriami co tyOdezwał sie ten co sie modli każdego dnia żeby pod firma ktoś mu w auto wjechał... Witam Kurna człowiek przejedzie na urlopie 1000 km wróci do domu bez szwanku, a tu pod blokiem sąsiad wycofa hakiem w przedni zderzak!! Ehhh :/ Co sie martwisz, bedzie S-lineNie wszyscy myślą tymi kategoriami co ty Poza tym życzę wszystkim żebyśmy tylko takie problemy mieli w zyciu... Nie ktoś tylko ty!!!!!
Lukasz_mk2 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zdrowie panowie Pozdrawiam, Łukasz
Arturoo Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Witam Kurna człowiek przejedzie na urlopie 1000 km wróci do domu bez szwanku, a tu pod blokiem sąsiad wycofa hakiem w przedni zderzak!! Ehhh :/ Co sie martwisz, bedzie S-lineNie wszyscy myślą tymi kategoriami co ty Odezwał sie ten co sie modli każdego dnia żeby pod firma ktoś mu w auto wjechał... Witam Kurna człowiek przejedzie na urlopie 1000 km wróci do domu bez szwanku, a tu pod blokiem sąsiad wycofa hakiem w przedni zderzak!! Ehhh :/ Co sie martwisz, bedzie S-lineNie wszyscy myślą tymi kategoriami co ty Poza tym życzę wszystkim żebyśmy tylko takie problemy mieli w zyciu... a więc właśnie ....oby gorszych nie było
gruszka Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Witam Kurna człowiek przejedzie na urlopie 1000 km wróci do domu bez szwanku, a tu pod blokiem sąsiad wycofa hakiem w przedni zderzak!! Ehhh :/ Co sie martwisz, bedzie S-lineNie wszyscy myślą tymi kategoriami co tyOdezwał sie ten co sie modli każdego dnia żeby pod firma ktoś mu w auto wjechał... Witam Kurna człowiek przejedzie na urlopie 1000 km wróci do domu bez szwanku, a tu pod blokiem sąsiad wycofa hakiem w przedni zderzak!! Ehhh :/ Co sie martwisz, bedzie S-lineNie wszyscy myślą tymi kategoriami co tyPoza tym życzę wszystkim żebyśmy tylko takie problemy mieli w zyciu...Nie ktoś tylko ty!!!!! Widze napięcia w K2 tech
-RamzeS- Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Witam Kurna człowiek przejedzie na urlopie 1000 km wróci do domu bez szwanku, a tu pod blokiem sąsiad wycofa hakiem w przedni zderzak!! Ehhh :/ Co sie martwisz, bedzie S-lineNie wszyscy myślą tymi kategoriami co tyOdezwał sie ten co sie modli każdego dnia żeby pod firma ktoś mu w auto wjechał... Witam Kurna człowiek przejedzie na urlopie 1000 km wróci do domu bez szwanku, a tu pod blokiem sąsiad wycofa hakiem w przedni zderzak!! Ehhh :/ Co sie martwisz, bedzie S-lineNie wszyscy myślą tymi kategoriami co tyPoza tym życzę wszystkim żebyśmy tylko takie problemy mieli w zyciu...Nie ktoś tylko ty!!!!! Widze napięcia w K2 tech To czas zmienić okulary
KERCZI Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Witam Kurna człowiek przejedzie na urlopie 1000 km wróci do domu bez szwanku, a tu pod blokiem sąsiad wycofa hakiem w przedni zderzak!! Ehhh :/ Co sie martwisz, bedzie S-lineNie wszyscy myślą tymi kategoriami co tyOdezwał sie ten co sie modli każdego dnia żeby pod firma ktoś mu w auto wjechał... Witam Kurna człowiek przejedzie na urlopie 1000 km wróci do domu bez szwanku, a tu pod blokiem sąsiad wycofa hakiem w przedni zderzak!! Ehhh :/ Co sie martwisz, bedzie S-lineNie wszyscy myślą tymi kategoriami co tyPoza tym życzę wszystkim żebyśmy tylko takie problemy mieli w zyciu...Nie ktoś tylko ty!!!!! Widze napięcia w K2 tech Tys widziol kiedys napięcie...
-RamzeS- Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Witam Kurna człowiek przejedzie na urlopie 1000 km wróci do domu bez szwanku, a tu pod blokiem sąsiad wycofa hakiem w przedni zderzak!! Ehhh :/ Co sie martwisz, bedzie S-lineNie wszyscy myślą tymi kategoriami co tyOdezwał sie ten co sie modli każdego dnia żeby pod firma ktoś mu w auto wjechał... Witam Kurna człowiek przejedzie na urlopie 1000 km wróci do domu bez szwanku, a tu pod blokiem sąsiad wycofa hakiem w przedni zderzak!! Ehhh :/ Co sie martwisz, bedzie S-lineNie wszyscy myślą tymi kategoriami co tyPoza tym życzę wszystkim żebyśmy tylko takie problemy mieli w zyciu...Nie ktoś tylko ty!!!!!Widze napięcia w K2 tech Tys widziol kiedys napięcie... .... Na baranich jajach
gruszka Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) WitamKurna człowiek przejedzie na urlopie 1000 km wróci do domu bez szwanku, a tu pod blokiem sąsiad wycofa hakiem w przedni zderzak!! Ehhh :/ Co sie martwisz, bedzie S-lineNie wszyscy myślą tymi kategoriami co tyOdezwał sie ten co sie modli każdego dnia żeby pod firma ktoś mu w auto wjechał... WitamKurna człowiek przejedzie na urlopie 1000 km wróci do domu bez szwanku, a tu pod blokiem sąsiad wycofa hakiem w przedni zderzak!! Ehhh :/ Co sie martwisz, bedzie S-lineNie wszyscy myślą tymi kategoriami co tyPoza tym życzę wszystkim żebyśmy tylko takie problemy mieli w zyciu...Nie ktoś tylko ty!!!!!Widze napięcia w K2 tech Tys widziol kiedys napięcie... .... Na baranich jajach Jak sie wypiąłes to widzialem tylko bladą d*pę, na jaja nie zwróciłem uwagi Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez gruszka
bodowp Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 pozdro z Mielna... zdrówko ;-) Dmuchnięte z pąpki od materaca.
Vixen Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Hi w ten niedzielny pracujacy poranek :-/ Wczoraj pelen zapalu chcialem zmienic tarcze z tylu i poleglem , nie wkrece tloczka a po zdjeciu klockow ukazala sie wyciagnieta guma oslaniajaca tloczek :-/ chociaz udalo sie olej zmienic bez problemow ^^ Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2
ruks Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Hi w ten niedzielny pracujacy poranek :-/ Wczoraj pelen zapalu chcialem zmienic tarcze z tylu i poleglem , nie wkrece tloczka a po zdjeciu klockow ukazala sie wyciagnieta guma oslaniajaca tloczek :-/ chociaz udalo sie olej zmienic bez problemow ^^ Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2 Mam zestaw do wkrecania tłoczków ale będę w krk dopiero jutro
Vixen Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Hi w ten niedzielny pracujacy poranek :-/ Wczoraj pelen zapalu chcialem zmienic tarcze z tylu i poleglem , nie wkrece tloczka a po zdjeciu klockow ukazala sie wyciagnieta guma oslaniajaca tloczek :-/ chociaz udalo sie olej zmienic bez problemow ^^ Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2 Mam zestaw do wkrecania tłoczków ale będę w krk dopiero jutroZostawie zabawe mechanikowi zeby to rozebral wyczyscil itp bo ja az takich warunkow nie mam :-/ ciezko pod blokiem ^^ a tam cos sie pozapiekalo w srodku konkretnie , bo moglem ruszyc cylinderek z 2mm i na tym koniec , a guma ktora oslania cylinderek zdjeta jest w polowie jakims cudem :-/Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez Vixen
Radekst Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Bry Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
OGr Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Hi w ten niedzielny pracujacy poranek :-/ Wczoraj pelen zapalu chcialem zmienic tarcze z tylu i poleglem , nie wkrece tloczka a po zdjeciu klockow ukazala sie wyciagnieta guma oslaniajaca tloczek :-/ chociaz udalo sie olej zmienic bez problemow ^^ Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2 Mam zestaw do wkrecania tłoczków ale będę w krk dopiero jutroZostawie zabawe mechanikowi zeby to rozebral wyczyscil itp bo ja az takich warunkow nie mam :-/ ciezko pod blokiem ^^ a tam cos sie pozapiekalo w srodku konkretnie , bo moglem ruszyc cylinderek z 2mm i na tym koniec , a guma ktora oslania cylinderek zdjeta jest w polowie jakims cudem :-/Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2 Trzeba było pisać to byśmy ogarnęli ;-)
Rekomendowane odpowiedzi