_Gabriel_ Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 SAI - secoundary air injectionpoczytaj - to sie generalnie wywala z auta.ta rurka idzie do takiego a'la kompresora... i jego tez sie wywala
Vixen Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 to to co instalowali np w corsie starej ? takie pseldo doładowanie z odkurzacza co jest na dole ? jak stary silnik z odkurzacza? to jak dobrze kojarzę wtórnie doładowuje powietrze ?czyli przy zmianie dolotu itp można się tego pozbyć ? ew ta rurkę zaślepić? czy zostawić ja odpięta itp ? to w zasadzie w ten dolot powinno dmuchać jeżeli się nie mylę z tej rurki ?
Shadow Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Fajnie buczy [emoji14] Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Radekst Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Panowie, co się stało z Giełdą Małopolską u nas na forum? Czy mi się zdaje czy wyparowała?
Wąski Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Panowie, co się stało z Giełdą Małopolską u nas na forum? Czy mi się zdaje czy wyparowała? Kerczi przejął -wolny rynek -brak konkurencji Panowie może komuś zalega /duży/rower -całkowity złom aby była rama i koła a chciałby się go pozbyć proszę o info
Arturoo Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Panowie, co się stało z Giełdą Małopolską u nas na forum? Czy mi się zdaje czy wyparowała? Kerczi przejął -wolny rynek -brak konkurencji [emoji14]Panowie może komuś zalega /duży/rower -całkowity złom aby była rama i koła a chciałby się go pozbyć proszę o info Byś wcześniej napisał to byś już miał..w środę przed południem w grodzie kraka byłem ....jeżdżący sprawny...do ciorania się nada
OGr Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Panowie, co się stało z Giełdą Małopolską u nas na forum? Czy mi się zdaje czy wyparowała? Kerczi przejął -wolny rynek -brak konkurencji [emoji14]Panowie może komuś zalega /duży/rower -całkowity złom aby była rama i koła a chciałby się go pozbyć proszę o info Byś wcześniej napisał to byś już miał..w środę przed południem w grodzie kraka byłem ....jeżdżący sprawny...do ciorania się nada Jaka rama i ile chcesz bo też czegoś szukam takiego aby spokojnie czasem odpalić i przejechać z punktu A do B ;-) ?
Arturoo Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Robert to rower ,na którym moja Kasia kiedyś śmigała ...stoi z 4-5 lat i się kurzy Bardziej pod jej kg ...oddam za free
OGr Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Robert to rower ,na którym moja Kasia kiedyś śmigała ...stoi z 4-5 lat i się kurzy Bardziej pod jej kg ...oddam za free FB. ;-)
Wąski Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Robert to rower ,na którym moja Kasia kiedyś śmigała ...stoi z 4-5 lat i się kurzy Bardziej pod jej kg ...oddam za free za browara może być ? a sorki nie wiem do którego pisałeś
Yoghurt Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 orinetuje sie ktos gdzie w krakowie przetocze tarcze hamulcowe po promieniu tak, zeby zdjac 1,5mm?
Rekomendowane odpowiedzi