ruks Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 pomijajac roznice w skrzyni to te dwa samochody przede wszystkim roznia sie napedem - 4x4 w pasku to nie to samo co 4x4 w audi i moim zdaniem tu lezy najwieksza roznica w tych samochodach i pytanie co Cie interesuje.A na tysiąc procent w pasku jest haldex? Bo nie wiem czy opłaca im się robić dwie płyty podłogowe do tych modeli, bynajmniej a4 B6 i pasek b5 to te same podwozia, napędy i zawieszenia.
Wurger Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Panowie, moze ktos wziac vaga? Wezmę.
gruszka Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Lenox a co z kurą?Nie ma fajnych w 4 butach. Poza tym wyposażenie chu..we. Poza tym pasek jest duzo fajniej wyposażony a automat to podstawa. Jaki kolor jednego i drugiego? Ałdi srebrny. Pasek grafit. No to kolejny punkt dla Paska I bedziesz mogl z Karolem zalozyc klub fanów Passeratti Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
denz Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam temat jest o spocie w Galeri Kazimierz, wiec tu pisze chyba ze źle trafiłem ? Mam pytanie jestem tu nowy mieszkam w Niepołomicach, jedzie ktoś z Wieliczki lub okolic Niepołomic na spot dzis do Krakowa jeśli tak proszę o info na numer 884-673-018 pozdrawiam
Cuber Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2016 A na tysiąc procent w pasku jest haldex? Bo nie wiem czy opłaca im się robić dwie płyty podłogowe do tych modeli, bynajmniej a4 B6 i pasek b5 to te same podwozia, napędy i zawieszenia. To był jedyny passat ( mowa o B5) który miał torsena reszta to haldex
_Gabriel_ Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Panowie, moze ktos wziac vaga? Wezmę. dziekuje pomijajac roznice w skrzyni to te dwa samochody przede wszystkim roznia sie napedem - 4x4 w pasku to nie to samo co 4x4 w audi i moim zdaniem tu lezy najwieksza roznica w tych samochodach i pytanie co Cie interesuje.A na tysiąc procent w pasku jest haldex? Bo nie wiem czy opłaca im się robić dwie płyty podłogowe do tych modeli, bynajmniej a4 B6 i pasek b5 to te same podwozia, napędy i zawieszenia. haldex ma bardziej zwiazek z ulozeniem silnika, niz z plyta podlogowa
denz Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Siemanko gdzie dokładnie się spotykacie w Galerii dziś ? >??
Wurger Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Siemanko gdzie dokładnie się spotykacie w Galerii dziś ? >??Najwyższy poziom parkingu. Znajdziesz
denz Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Siemanko gdzie dokładnie się spotykacie w Galerii dziś ? >??Najwyższy poziom parkingu. Znajdziesz Dzięki , znajdzie sie miejsce dla srebrnej audi a4 b5
ruks Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Panowie, moze ktos wziac vaga?Wezmę. dziekuje pomijajac roznice w skrzyni to te dwa samochody przede wszystkim roznia sie napedem - 4x4 w pasku to nie to samo co 4x4 w audi i moim zdaniem tu lezy najwieksza roznica w tych samochodach i pytanie co Cie interesuje.A na tysiąc procent w pasku jest haldex? Bo nie wiem czy opłaca im się robić dwie płyty podłogowe do tych modeli, bynajmniej a4 B6 i pasek b5 to te same podwozia, napędy i zawieszenia. haldex ma bardziej zwiazek z ulozeniem silnika, niz z plyta podlogowaTaki skrót myślowy :-P
Yoghurt Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 ruks, dnia 05 Kwie 2016 - 18:48, napisał:Yoghurt, dnia 05 Kwie 2016 - 12:03, napisał:pomijajac roznice w skrzyni to te dwa samochody przede wszystkim roznia sie napedem - 4x4 w pasku to nie to samo co 4x4 w audi i moim zdaniem tu lezy najwieksza roznica w tych samochodach i pytanie co Cie interesuje.A na tysiąc procent w pasku jest haldex? Bo nie wiem czy opłaca im się robić dwie płyty podłogowe do tych modeli, bynajmniej a4 B6 i pasek b5 to te same podwozia, napędy i zawieszenia.haldex ma bardziej zwiazek z ulozeniem silnika, niz z plyta podlogowa dokladnie. A4 to wzdluznie ulozony silnik a co za tym idzie wiecej miejsca na skrzynie no i torsen. Pasek to poprzecznie ulozony silnik mala skrzynia i haldex
Cuber Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2016 dzięki za spota dziewczyny ps. traktor jednak dał radę na kiełbaskach
Radekst Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 dzieki za spota i za ciepla kielbase
Wurger Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 dzieki za spota i za ciepla kielbase Dzięki za spota. Telefon już po kąpieli, szybko poszło. Tylko nie wiem czy nie przesadziłem z ilością wody w środku Gabriel, długo czekałeś na e-mail z instrukcją rezerwacji usługi kurierskiej? Bo mi mija już pół godziny i nic...
Radekst Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 postaraj sie nadmiar wody z niego wytrzepac a pozniej poloz go w cieplym miejscu, zeby sobie wysechł.
Wurger Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 postaraj sie nadmiar wody z niego wytrzepac a pozniej poloz go w cieplym miejscu, zeby sobie wysechł. Tak też zrobiłem
KERCZI Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) CUBER fajnie Ci wyszło to auto!! Dzięki za spota, FANTOMAS wyłącz halogeny następnym razem bo nie bedzie mi Cię żal ) Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez KERCZI
Rekomendowane odpowiedzi