Shadow Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dzięki panowie za spota, gdybym robił parapetówkę to musowo was zaproszę Czesc Pokemony Malwina Cie już złapała, więc ja bym uważał czy nie czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Powoli nasze forum przybiera postać " Pan samochodzik zrób to sam " czym Wy jeździcie ze non stop sie coś psuje Dacia daster czy daewoo tico , oczywiście bez urazy [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_cccp Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Takie uroki tuningu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dokładnie. Trzeba robic jak BOSERON, jak Mu sie cos psuje to sprzedaje auto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dokładnie. Trzeba robic jak BOSERON, jak Mu sie cos psuje to sprzedaje auto......i po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 A nie na odwrót ? [emoji848] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 A nie na odwrót ? [emoji848] W sumie... BOSERON pochwalilbys sie w końcu nowa furmanka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Poczekaj aż naprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 dzieki Robert za spota jutro zrobie test, mam nadzieje ze juz bedzie ok.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dokładnie. Trzeba robic jak BOSERON, jak Mu sie cos psuje to sprzedaje auto...Jak sie nie psuje to kupuje takie co sie psuje .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 dzieki Robert za spota jutro zrobie test, mam nadzieje ze juz bedzie ok.. Luzik, w razie W wpadaj ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Pozdrowienia ze stolycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Pozdrowienia ze stolycy Yo. Jak woda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Pozdrowienia ze stolycy Swiatowy chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Pozdrowienia ze stolycy Yo. Jak woda ? Ciepla Nie no nie probowalem lac wody, stwierdzilem, ze umyje go jak wroce bo nie chcialem w razie czego jechac z nogami w wodzie Ale za to 30km przed wawa po dluzszej jezdzie 200-220km/h puscila kolejna opaska na dolocie... na szczescie w najlepszym mozliwym miejscu (na laczeniu icka z dolotem) wiec bez problemu ogarnalem na poboczu. Pozdrowienia ze stolycy Swiatowy chłopak Juz sie nie moge doczekac wrzesnia i prawdziwych wakacji Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Tam pod belką ? To zderzak chyba zrzucałeś. Ty sobie lepiej sprawdzaj temperaturę płyunu chłodniczego bo ja przy 240 miałem 107C i zdębiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Pozdrowienia ze stolycy Yo. Jak woda ? Ciepla Nie no nie probowalem lac wody, stwierdzilem, ze umyje go jak wroce bo nie chcialem w razie czego jechac z nogami w wodzie Ale za to 30km przed wawa po dluzszej jezdzie 200-220km/h puscila kolejna opaska na dolocie... na szczescie w najlepszym mozliwym miejscu (na laczeniu icka z dolotem) wiec bez problemu ogarnalem na pobocz jeśli dłużej jeździsz takim prędkościami to szykuj się również że następnym razem puści..... uszczelka pod głowicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 jeśli dłużej jeździsz takim prędkościami to szykuj się również że następnym razem puści..... uszczelka pod głowicą Otóż to ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Tam pod belką ? To zderzak chyba zrzucałeś. Ty sobie lepiej sprawdzaj temperaturę płyunu chłodniczego bo ja przy 240 miałem 107C i zdębiałem. Na ktorym kanale byla ta temperatura?Nie musialem sciagac zderzaka, wyciaglem tylko kratke ze zderzaka i juz mialem wszystko na wierzchu jeśli dłużej jeździsz takim prędkościami to szykuj się również że następnym razem puści..... uszczelka pod głowicą Otóż to ;-) Trudno Nie no nic mu nie bedzie, twardy zawodnik Ale w pierwszej chwili myslale ze turbo poszlo na spacer bo nie moglem znalezc nieszczelnosci. Ale sprawdzilem podcisnienia, wirnik w turbo, sztange, no i kurde bylo wszystko ok, wiec zostal tylko dolot do sprawdzenia jeszcze raz i przy mocniejszym szarpnieciu wyskoczyl. Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi