Shadow Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Powitać Panowie. Ktoś podeśle speca od prostowania felg w okolicy ? Dobrze i w sensownych pieniążkach najlepiej.
Cuber Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Opublikowano 6 Listopada 2018 1 godzinę temu, Shadow napisał: Powitać Panowie. Ktoś podeśle speca od prostowania felg w okolicy ? Dobrze i w sensownych pieniążkach najlepiej. http://harp.com.pl/kontakt/ byłem , korzystałem i jest OK prostowanie felgi expresem się udało zrobić godzinka i 20" jak nowa
mk0 Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Na Dauna jest dobry zakład, moim zdaniem przystępne ceny i termin wykonania w przeciągu tygodnia. Do Czaji do Wieliczki nie ma co jechać, nie chce mu się ogarniać trudniejszych tematów a trzeba czasem czekać kilka tygodni żeby w ogóle felgi przyjął.
skotyman Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) 1 hour ago, Shadow said: Powitać Panowie. Ktoś podeśle speca od prostowania felg w okolicy ? Dobrze i w sensownych pieniążkach najlepiej. Stać było kolegę na auto klasy premium to na naprawach też nie powinno się oszczędzać... Edytowane 6 Listopada 2018 przez skotyman
Shadow Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Dzięki Panowie! @skotyman nie skąpiłem chcąc tanią usługę, a wartą swojej ceny bez niepotrzebnej marży, także bardzo Cię proszę bez takich uszczypliwości, bo wiem gdzie mieszkasz - Somsiad!
werbel Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 4 godziny temu, D4NTE napisał: Siema kto dziś wpada do GK? Wpada
FANTOMAS Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 1 godzinę temu, Shadow napisał: Dzięki Panowie! @skotyman nie skąpiłem chcąc tanią usługę, a wartą swojej ceny bez niepotrzebnej marży, także bardzo Cię proszę bez takich uszczypliwości, bo wiem gdzie mieszkasz - Somsiad! myślałem że w takim ałcie to się nic nie gniotsia i nie łamiotsia
Cuber Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Opublikowano 7 Listopada 2018 Dante pw ps. Ja bym rezał Quattro
Marcin_K Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 Witam, Co używacie do czyszczenia skóry? Polecają Gliptone w zestawie do czyszczenia i konserwacji lub Coulorlock'a analogicznie. Ma ktoś coś przetestowane? Pozdrawiam.
Radekst Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 1 godzinę temu, Marcin_K napisał: Witam, Co używacie do czyszczenia skóry? Polecają Gliptone w zestawie do czyszczenia i konserwacji lub Coulorlock'a analogicznie. Ma ktoś coś przetestowane? Pozdrawiam. PW
D4NTE Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 11 godzin temu, Cuber napisał: Gliptone mam i używam ? również Polecam
skotyman Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 Ja nie mam porównania, bo używałem tylko colourlocka. Polecam
Młody_drog Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Halo Krakusy Macie moze w górach jakieś sprawdzone miejsca na sylwka?
Rekomendowane odpowiedzi