D4NTE Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olgierd93 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Może wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) może tak 21:00 wtorek ? ponoć jaj nie urywa , oceny mieszane ale w imię zasad zobaczyć trzeba ktoś chętny ? Edytowane 20 Stycznia 2020 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redjasper Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 w sumie mógłbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Byliście na filmie?? Warto go zobaczyć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 (edytowane) no byliśmy film petarda non stop akcja i reakcja generalnie to zabili go a on uciekła........a tak serio to schodzi to forum na ......... się z wami umawiać ...... Jest do sprzedania od 01.02 S3 sedan , biała 07.2017 salon polska 5 lat gwarancji Audi zrobiona na 375PS przebieg 85tyś. km full opcja (nie chce mi się pisać co ma bo ma praktycznie wszystko co było do odhaczenia) pierwszy właściciel 100% bez wypadkowa cena 135tyś jak ktoś coś to podam namiary na właściciela Edytowane 30 Stycznia 2020 przez FANTOMAS S3 temat nie aktualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Pany , przypominam o zlocie w BT i wpłatach co by później nie było rozczarowania że ktoś wyleci na liste rezerwową, tego jeszcze nie grali by 396 osób było chetnych .... zobaczymy w z pierwszym tygodniu Lutego ile wyleci z listy ale coś mi się wdaje że nie dużo ..... Zapowiada się mega zlot ale zresztą jak co roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redjasper Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 W dniu 22.01.2020 o 16:56, FANTOMAS napisał: no byliśmy film petarda non stop akcja i reakcja generalnie to zabili go a on uciekła........a tak serio to schodzi to forum na ......... się z wami umawiać ...... Jest do sprzedania od 01.02 S3 sedan , biała 07.2017 salon polska 5 lat gwarancji Audi zrobiona na 375PS przebieg 85tyś. km full opcja (nie chce mi się pisać co ma bo ma praktycznie wszystko co było do odhaczenia) pierwszy właściciel 100% bez wypadkowa cena 135tyś jak ktoś coś to podam namiary na właściciela byłem i czekałem... przyjechałeś? Chłopaki poszli jeść, a ja do domu - BO CIĘ NIE BYŁO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdk Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Witam Pomoc poszukiwana Czy ma ktoś może jakiś bardziej wypasiony interfejs niż mój słynny niebieski kabelek i pomógłby mi ustawić bixy w b6? Przerobiłem już wszystkie procedury z neta i doszedłem do wniosku że może kabel i program mnie nie puszcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 W dniu 11.12.2019 o 17:37, Transitpower napisał: Również dziękuję za spota Mariuszek, a Ty co w tym roku do BT się nie wybierasz? Kto będzie muzyki pilnował...? BTW Siemanko Krakusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Nie ma ktos pożyczyć procesora na sokecie AM4? Potrzebuje zaktualizowac bios płyty, wtajemniczeni na pewno wiedza o co kaman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 21 godzin temu, jarko napisał: BTW Siemanko Krakusy Strzałka "Olo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 W dniu 24.01.2020 o 22:19, jarko napisał: Mariuszek, a Ty co w tym roku do BT się nie wybierasz? Kto będzie muzyki pilnował...? Jareczku... To że się nie zapisałem nie oznacza, że nie pojadę... Wszystko się okaże przed samym zlotem. A o muzykę zatroszczy się ktoś inny. Mnie to słabo wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 16 godzin temu, Transitpower napisał: Jareczku... To że się nie zapisałem nie oznacza, że nie pojadę... Wszystko się okaże przed samym zlotem. A o muzykę zatroszczy się ktoś inny. Mnie to słabo wychodzi Transit liczę na Ciebie ze będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Ktoś coś dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qldan Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Siema. Czy ktoś z Was mógłby pomóc mi z moim autem- A4 B5 1.9TDI 110KM AFN 1998. Na początek potrzebuje żeby ktoś pomógł ze zrobieniem logów (nie mam vaga i nigdy nie robiłem) - bez nich to szukanie na ślepo. Problem mam z notlaufem. Turbo na 90% przeładowuje. Co zostało w tym temacie zrobione. -sztanga na wolnych po podłączeniu węża podnosi się (myślę że ok 0,5-1cm) -wywalony egr- podciśnienia odpięte i zaślepiony -wymienione węże od podciśnienia (ogarnę jeszcze wężyk przy ecu) -wyczyszczony n75 i sklejony (działa, na wolnych zasysa) -wymienione gumowe łączniki od turbo na górze silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 W dniu 27.01.2020 o 19:17, Transitpower napisał: Jareczku... To że się nie zapisałem nie oznacza, że nie pojadę... Wszystko się okaże przed samym zlotem. A o muzykę zatroszczy się ktoś inny. Mnie to słabo wychodzi Jesteś NIEZASTĄPIONY w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 W dniu 25.01.2020 o 19:45, Cuber napisał: Strzałka "Olo" Strzałka "Franz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi