Wąski Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Ale nam się PABLO rozpisał :gwizdanie: Byliśmy dziś u Ciebie z Kepassą na zakupach
Dibo Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Witam Krakusów Może coś doradzę jeśli chodzi o TV. Plazma czy LCD ? Plazma w porównaniu do LCD to ma dużo lepszą jakość obrazu (kontrast, nasycenie kolorów i takie tam). Natomiast za LCD przemawia dłuższa żywotność i mniejszy pobór prądu. Dlatego też wielu producentów się przestawiło na LCD (nie opłacało im się rozwijać dwóch konkurencyjnych technologii). Tymbardziej że obecnie jest trend ekologiczny, co przeczy prądożerności plazmy, no i wielu klientów patrzy na cenę a produkcja LCD jest troszkę tańsza. Na chwilę obecną plazmy mają jednak lepszą jakość wyświetlania. A co do producentów to jak już ktoś napisał do 5k szału nie będzie, powyżej już coś konkretnego znajdziesz (tak 8k - 12k). Producenci to tylko Pioneer albo Sony A i nie patrzcie na to że wycofują się z czegoś to nie ma sensu kupować. Na rynku powoli pojawia się konkurent i dla LCD i dla plazmy. Ekrany organiczne OLED, za jakiś czas zapewne wyprą pozostałe technologie.
Wąski Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Ciekawe jak się nasza Żabcia bawi :gwizdanie: i czy tęskni
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Bawi się rewelacyjnie, nie ma czasu na tęsknienie z powodu dobrej zabawy Trzeba tu dużo naspamować żeby miał co robić po powrocie
mega13 Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Tak a on wróci i z tej tęsknoty obdzieli kropkami za spam, a jak przoczyta to najaktywniejsi dostaną nagrodę specjalną :banned: :polew:
PABLO Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Tukan dzięki Ale nam się PABLO rozpisał :gwizdanie: Byliśmy dziś u Ciebie z Kepassą na zakupach Mnie dziś nie było w pracy ale fajnie ze byliście Jak coś to zapraszam jutro na specjalne rabaty dla klubowiczów
Tukan Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Tukan dzięki Ale nam się PABLO rozpisał :gwizdanie: Byliśmy dziś u Ciebie z Kepassą na zakupach Mnie dziś nie było w pracy ale fajnie ze byliście Jak coś to zapraszam jutro na specjalne rabaty dla klubowiczów Do ktorej jestes ?? Bo bede wracac kolo 20 z krk
PABLO Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Tukan dzięki Ale nam się PABLO rozpisał :gwizdanie: Byliśmy dziś u Ciebie z Kepassą na zakupach Mnie dziś nie było w pracy ale fajnie ze byliście Jak coś to zapraszam jutro na specjalne rabaty dla klubowiczów Do ktorej jestes ?? Bo bede wracac kolo 20 z krk Do 21:00 Tylko nie pomyl sklepów
Tukan Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Tukan dzięki Ale nam się PABLO rozpisał :gwizdanie: Byliśmy dziś u Ciebie z Kepassą na zakupach Mnie dziś nie było w pracy ale fajnie ze byliście Jak coś to zapraszam jutro na specjalne rabaty dla klubowiczów Do ktorej jestes ?? Bo bede wracac kolo 20 z krk Do 21:00 Wstapie :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Tukan dzięki Ale nam się PABLO rozpisał :gwizdanie: Byliśmy dziś u Ciebie z Kepassą na zakupach Mnie dziś nie było w pracy ale fajnie ze byliście Jak coś to zapraszam jutro na specjalne rabaty dla klubowiczów Do ktorej jestes ?? Bo bede wracac kolo 20 z krk Do 21:00 Wstapie :gwizdanie: MM2 na Car audio jestem
Tukan Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Tukan dzięki Ale nam się PABLO rozpisał :gwizdanie: Byliśmy dziś u Ciebie z Kepassą na zakupach Mnie dziś nie było w pracy ale fajnie ze byliście Jak coś to zapraszam jutro na specjalne rabaty dla klubowiczów Do ktorej jestes ?? Bo bede wracac kolo 20 z krk Do 21:00 Wstapie :gwizdanie: MM2 na Car audio jestem Wiem Wiem
PABLO Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Napisałem dla pewności bo niektórzy koledzy szukali mnie na jedynce MM
jarko Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Napisałem dla pewności bo niektórzy koledzy szukali mnie na jedynce MM Hehehehe, niezła historia :polew:
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 EJJ cytujcie tylko ostatnią wypowiedź a nie wszystko
irko Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 kto naprawi mi schowek? Wąski czy Ty czasem nie robiles juz tego? bo moze wpadlbym na kawe
Tytus Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Dla amatorów klasyki rock'a polecam dziadków z Pink Floyd, znalazłem ten kawałek w wersji "live" http://www.youtube.com/watch?v=bGr6k1vi6Bc tylko fani "nowoczesnej" muzyki - nie bijcie
PABLO Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 tylko fani "nowoczesnej" muzyki - nie bijcie Ja nie biję ale nie wiem jak reszta
Tytus Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Ja nie biję ale nie wiem jak reszta Eh Pablo, nigdy nie myślałem w tych kategoriach, ale.... w muzycznej konfrontacji z Tobą czuje się staro
Rekomendowane odpowiedzi