Wąski Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Kepassa widział dzisiaj na obwodnicy Krakowa czarne Subaru WRX na krakowskich blachach KR.... z kamerą Nie dowiary :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Październik 2008, 15:39_________________________________________________Panowie Grześki dziękuję za odwiedziny
jarko Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Kepassa widział dzisiaj na obwodnicy Krakowa czarne Subaru WRX na krakowskich blachach KR.... z kamerą Nie dowiary :gwizdanie: Może jakiś film kręcili
Hugo Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 W Wawce latały 2 subaraki już jakiś czas temu z kamerkami.Pamiętam jak kumpel mówił , że jak zobaczysz w lusterku , że leci za tobą Subarak i siedzi w nim 2 kolesi to na bank policja
Michas Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Panowie pytanie poza tematem.... wie ktoś może gdzie w Krakowie można kupić oryginalne buty lacoste ?? z wyjatkiem rynku gdzie nic nie ma... :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Panowie pytanie poza tematem.... wie ktoś może gdzie w Krakowie można kupić oryginalne buty lacoste ?? z wyjatkiem rynku gdzie nic nie ma... :gwizdanie: Na Grodzkiej 4 masz sklep Lacoste
Michas Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Na Grodzkiej 4 masz sklep Lacoste :wink4 dzięki....a poza tym sklepem ?? tam byłem i jak już pisałem, butów mają bardzo mały wybór.. szukałem na allegro ale jedyny gośc posiadający fajne buty jest z gdańska...a wolałbym zobaczyc buty na zywca zanim wywale 350zł...
jarko Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 W Wawce latały 2 subaraki latające subarki
PABLO Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Na Grodzkiej 4 masz sklep Lacoste :wink4 dzięki....a poza tym sklepem ?? tam byłem i jak już pisałem, butów mają bardzo mały wybór.. szukałem na allegro ale jedyny gośc posiadający fajne buty jest z gdańska...a wolałbym zobaczyc buty na zywca zanim wywale 350zł... Z tego co wiem w Krakowie jest tylko jeden firmowy sklep Pozostaje tylko net
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Dzięki za mini spota u Wąskiego nie przypuszczałem że tam tyle osób znajomych będzie [br]Dopisany: 06 Październik 2008, 16:48_________________________________________________Robert , nie ma tam nic pod tym trójkątem... wygląda na to że jest lipa z otwarciem klapy w sedanie :gwizdanie:
jarko Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Zapraszam do oglądania fotek http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie/galeria_zdjec_z_spotow_i_imprez_krakowskich-t28986.0.html;new Jakby ktoś chciał w ori wyglądzie to moge mu posłać na maila P.S. Janusz, mam nadzieję że nie będziesz zły o ramki
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 co te zdjęcia takie lipne? telefonem robione?
Tukan Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 co te zdjęcia takie lipne? telefonem robione? Nie telefonem,to sa fotki robione bez lampy po zmroku wiec nie ma co sie dziwic ze sa słabsze niz normalne
Wąski Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Panowie pytanie poza tematem.... wie ktoś może gdzie w Krakowie można kupić oryginalne buty lacoste ?? z wyjatkiem rynku gdzie nic nie ma... :gwizdanie: Galeria Krakowska gdzieś tam widziałem takie buciki :gwizdanie: W Wawce latały 2 subaraki już jakiś czas temu z kamerkami.Pamiętam jak kumpel mówił , że jak zobaczysz w lusterku , że leci za tobą Subarak i siedzi w nim 2 kolesi to na bank policja pozbyli się do Krakowa bo u nas troszkę więcej szybszych kierowców
stojann Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Wąski, czy moglbys mi odpisac ?
jarko Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Wąski, czy moglbys mi odpisac ? :polew:
Wąski Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Wąski, czy moglbys mi odpisac ? oczywiście kolego odpiszę jutro rano dzisiaj miałem zwariowany dzień 230 km to jeszcze nic się nie dzieje [br]Dopisany: 06 Październik 2008, 19:21_________________________________________________ Wąski, czy moglbys mi odpisac ? :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Robert , nowe wycieraczki założone i jak na złość deszczu brak :decayed:
Wąski Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Robert , nowe wycieraczki założone i jak na złość deszczu brak :decayed: zapłacę za nie i niech tak zostanie do lata :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 ja się już nie mogę doczekać sniegu , niech się Q spłaca
Rekomendowane odpowiedzi