Gość TrueOgre Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Witamy , Witamy Prezes to zawsze czuwa wiedziałem że jak się tak wcześnie przywitam to będziesz jedynym który odpowie :decayed:
Hugo Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Witamy , Witamy Prezes to zawsze czuwa wiedziałem że jak się tak wcześnie przywitam to będziesz jedynym który odpowie :decayed: Hhahahah co poradzić , że z nas takie ranne ptaszki
Cuber Opublikowano 10 Października 2008 Autor Opublikowano 10 Października 2008 eee tam ranne ptaszki odrazu witajcie
Flyer Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Nie chce ktos kupic ORI felg od RS6 18" ? Stan perfekcyjny zadnych rys ani otarć. Oczywiscie z oponkami 225/40.
Cuber Opublikowano 10 Października 2008 Autor Opublikowano 10 Października 2008 Nie chce ktos kupic ORI felg od RS6 18" ? Stan perfekcyjny zadnych rys ani otarć. Oczywiscie z oponkami 225/40. a czemu sprzedajesz ?
Cuber Opublikowano 10 Października 2008 Autor Opublikowano 10 Października 2008 Bo chce zmienic na 19"
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Bo chce zmienic na 19" aż się zakrztusiłem :polew: [br]Dopisany: 10 Październik 2008, 17:29_________________________________________________ Trzeniek jaka koszulka ? zresztą po ch... mi koszulka :gwizdanie: narta panowie no wczoraj widziałem reklamę w TV do każdej gry dokładają koszulkę piłkarską adidasa
nex Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 jarko pamietasz pytales czy nie wiem kogo jest A4 2.5 TDI na dolnym piastow? Teraz juz wiem , dzis bral ode mnie HIDY bo znalazl ogloszenie na forum, sympatyczny gosc, mowilem zeby wpadl na spota, mowil ze chetnie by wpadl ale nie ma czasu zapracowany, a poza tym mowil ze troche wstecz rok czy 2 byl jakos. Mniejsza o to, tylko sprostowalem Pozdro PS: jarko jak zdaze z bielska na spota to zobaczymy te silniczki bo mam, jak nie to w tyg
Michas Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 nie wiem czy widzieliście IV RP :polew:
jarko Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 jarko pamietasz pytales czy nie wiem kogo jest A4 2.5 TDI na dolnym piastow? Teraz juz wiem , dzis bral ode mnie HIDY bo znalazl ogloszenie na forum, sympatyczny gosc, mowilem zeby wpadl na spota, mowil ze chetnie by wpadl ale nie ma czasu zapracowany, a poza tym mowil ze troche wstecz rok czy 2 byl jakos. Mniejsza o to, tylko sprostowalem Pozdro PS: jarko jak zdaze z bielska na spota to zobaczymy te silniczki bo mam, jak nie to w tyg Oki, jakby coś to porezamy w tyg. Miłego wieczorka Wszystkim
Tukan Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 siema widze ze nikogo nie ma,ale mnie łeb boli uhh Tez bym sobie pospal ale na uczelnie czas jechac
stojann Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 jest tu jakis fachowiec od elektryki ? chcialem sobie radyjko cb podpiac zasilaniem od bezpiecznikow i wmontowac w ta poleczke po lewej stronie pod kierownica,tylko,ze niewiem pod ktory kabelek to podpiac ;/
PABLO Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 jest tu jakis fachowiec od elektryki ? chcialem sobie radyjko cb podpiac zasilaniem od bezpiecznikow i wmontowac w ta poleczke po lewej stronie pod kierownica,tylko,ze niewiem pod ktory kabelek to podpiac ;/ Zagadaj do Adamaevo
jarko Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Hello Everybody Co tu taka cisza :?::!: Pucujecie pewnie furki na jutrzejszego spota
PABLO Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Hello Everybody Co tu taka cisza :?::!: Pucujecie pewnie furki na jutrzejszego spota No juz dawno takiej ciszy nie było. Ja tam jutro wole jechać audike wypucować
jarko Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 To dobrze wypucuj furkę bo jutro będzie fajny spocik
PABLO Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 To dobrze wypucuj furkę bo jutro będzie fajny spocik Zobaczymy jaka będzie frekwencja :gwizdanie:
jarko Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 To dobrze wypucuj furkę bo jutro będzie fajny spocik Zobaczymy jaka będzie frekwencja :gwizdanie: wyjątkowa :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi