Grisza79 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Te lamnpy sprzedaje mój kolega , jak byście chcieli moge go poprosic o zdjęcie na żywo. Oglądałem te lampy i gusta sa podzielone, jednym sie podoba, innym nie;) Mnie osobiście tak Mi osobiście szczerze mówiąc nie zabardzo podchodzą, może gdybym zobaczył faktycznie na "żywo" to bym zmienił zdanie Na dzień dzisiajeszy to tylko takie jak ma miron78 tylko z takimi to już jest zabawa z przekładaniem bebechów itp. Eehhh... Zrobili by kopie lamp z A6 do A4 i problem by zniknął. A takie kupiłbym bez zastanawiania się
ba$ior Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 kto chętny? http://www.allegro.pl/item984768461_lampy_tylne_audi_a4_b7_diodowe_led_dymione_nowosc.html [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 21:04_________________________________________________korcą mnie... ale najpierw musiał bym oblukać na żywca... Te lamnpy sprzedaje mój kolega , jak byście chcieli moge go poprosic o zdjęcie na żywo. Oglądałem te lampy i gusta sa podzielone, jednym sie podoba, innym nie;) Mnie osobiście tak Prosimy o "real foto" - zdjęcia na żywo.
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 kto chętny? http://www.allegro.pl/item984768461_lampy_tylne_audi_a4_b7_diodowe_led_dymione_nowosc.html [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 21:04_________________________________________________korcą mnie... ale najpierw musiał bym oblukać na żywca... Te lamnpy sprzedaje mój kolega , jak byście chcieli moge go poprosic o zdjęcie na żywo. Oglądałem te lampy i gusta sa podzielone, jednym sie podoba, innym nie;) Mnie osobiście tak Prosimy o "real foto" - zdjęcia na żywo. Poproś i wrzuć jakieś fotki.
insane_Infinity Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 to jak z tymi REAL FOTAMI.....ja już tu zbieram Hajs a tak kota w worku nie kupuję .... :gwizdanie:
ba$ior Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 to jak z tymi REAL FOTAMI.....ja już tu zbieram Hajs a tak kota w worku nie kupuję .... :gwizdanie:
Patrox Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Przepraszam za złą jakośc zdjęc. Podjechał kolega do mnie dopiero wieczorem: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :>
H4mm3R Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 ja jestem ciekaw czy świeci światło stopu w tych lampach w klapie?
ba$ior Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Przepraszam za złą jakośc zdjęc. Podjechał kolega do mnie dopiero wieczorem: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> Nie jest zle ale super rewelacujnie tez nie jest Czy moge prosic o fotki lamp do sedans?
miron78 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 ja jestem ciekaw czy świeci światło stopu w tych lampach w klapie? z tego co słyszałem to tak jak dla mnie kicha.... sobiście wolę moją mega rzeźbę ale w stosunku do serii wyglądają bardzo fajnie i napewno są o wiele atrakcyjniejsze - świecą też całkiem, całkiem - kierunek ponoć też w nich jest na ledach ( o ile to te same co osobiście oglądałem )
Patrox Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Przepraszam za złą jakośc zdjęc. Podjechał kolega do mnie dopiero wieczorem: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> Nie jest zle ale super rewelacujnie tez nie jest Czy moge prosic o fotki lamp do sedans? Sam czekam na lampy do sedana i narazie nie ma i nie wiadomo kiedy mu producent wysle. Tak jak Miron napisał lampy sa ok, z pewnościa lepsze od ori ale daleko im do oryginału A6.
Grisza79 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Przepraszam za złą jakośc zdjęc. Podjechał kolega do mnie dopiero wieczorem: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> Nie są złe, ale jeszcze jednak to nie jest to.... Dalej jestem za rozwiązaniem by Miron
RS Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Mnie tez jakos nie przekonuja, bo sa krotsze od wersji mirona i wersji Dectane. Interesujaco wygladaja z kolei te dymione szkla. Ale ta przerwa w diodach jest raczej nie do przelkniecia... , taka maja tez te z Dectane. Zobaczymy jak sie beda prezetowaly te z Dectane z szerszym prostokatem....
Trezor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Wyglądają całkiem nieźle, ale mimo wszystko stawiam na "rzeźbę".
Muskel1 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Wyglada na to, ze cos sie ruszylo z tymi Dectane. Przynajmniej jest w sieci film instruktazowy jak je zamontowac.
ba$ior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Wyglada na to, ze cos sie ruszylo z tymi Dectane. Przynajmniej jest w sieci film instruktazowy jak je zamontowac.
RS Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Fajno ze cos sie dzieje- szkoda tylko ze nie pokazali wszystkich funkcji jak swieca...
H4mm3R Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 na filmiku widać, że jest jakiś moduł komunikujący z lampą w klapie z lampą w błotniku, bo inaczej nie świeciło by to tak jak w A6
Muskel1 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 na filmiku widać, że jest jakiś moduł komunikujący z lampą w klapie z lampą w błotniku, bo inaczej nie świeciło by to tak jak w A6 To nie modul tylko rezystor, zeby FISa oszukac.
H4mm3R Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 na filmiku widać, że jest jakiś moduł komunikujący z lampą w klapie z lampą w błotniku, bo inaczej nie świeciło by to tak jak w A6 To nie modul tylko rezystor, zeby FISa oszukac. Rezystor to swoją drogą, ale lampy muszą się jakoś komunikować bo niby jak świeciłby stop w lampach w klapie?!
Rekomendowane odpowiedzi