Piechol Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 jakby miał spadochron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Pewnie lezy w dloni - to pewne. Wysłane z prodiża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marewel Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 :hi:po długim czasie zmiana tel i jest to s3 mini chciałem Was zapytać jaka jest najlepsza nawigacja na androidzie ? Dużo śmigam po europie i mogę polecić sygic aura. Jeśli natomiast chodzi o PL to Auto mapa bezkonkurencyjna Chcesz powiedzieć ze auto mapa w EU sie nie sprawdza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 "Zakup i odbiór w sklepie RTV EURO AGD: Zapraszamy do wybranego sklepu w dniu 2013-04-26 po godzinie 14:00 w celu zakupu zarezerwowanych produktów. Rezerwacja obowiązuje przez 3 kolejne dni." nareszcie :kox::kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 "Zakup i odbiór w sklepie RTV EURO AGD:Zapraszamy do wybranego sklepu w dniu 2013-04-26 po godzinie 14:00 w celu zakupu zarezerwowanych produktów. Rezerwacja obowiązuje przez 3 kolejne dni." nareszcie :kox::kox: co ?:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 "Zakup i odbiór w sklepie RTV EURO AGD:Zapraszamy do wybranego sklepu w dniu 2013-04-26 po godzinie 14:00 w celu zakupu zarezerwowanych produktów. Rezerwacja obowiązuje przez 3 kolejne dni." nareszcie :kox::kox: co ?:naughty: Samsung Galaxy Xcover 2 GT-S7710 - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD ---------- Post dopisany 26-04-2013 at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany 25-04-2013 at 21:02 ---------- paczka dzisiaj odebrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Hmm rozglądne się za tym modelem bo jego jeszcze nie mam w ofercie:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Od wczoraj z niego korzystam i jak naraziie bdb . Filmiki pod woda fajne nagrywa od dzisiaj jest doostepny tez s4 w euro rtv musze powiedziec ze spoko tel. Pobawilem sie nim wxzoraj jak czekalem na mojego Wysłane z mojego GT-S7710 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Od wczoraj z niego korzystam i jak naraziie bdb . Filmiki pod woda fajne nagrywa od dzisiaj jest doostepny tez s4 w euro rtv musze powiedziec ze spoko tel. Pobawilem sie nim wxzoraj jak czekalem na mojego Wysłane z mojego GT-S7710 Po ile S4? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Chyba 2700 sprawdz na www.euro.com.pl Wysłane z mojego GT-S7710 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 http://m.euro.com.pl/telefony-komorkowe/samsung-galaxy-s4.bhtml Wysłane z prodiża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 pierwsze testy za mną :decayed: http://youtu.be/m-Bnh5mQfOo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 pierwsze testy za mną :decayed:http://youtu.be/m-Bnh5mQfOo Oznaczyłeś jako prywatny film i nie da się obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 juz powinno byc ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ej ale co on Ci tak dziwnie nagrywa że obraz jest okrojony:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 I co to za syf w tle? Wysłane z prodiża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 miałem przestawiony tryb, teraz juz jest ok jaki syf ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Nie posprzątane Wysłane z prodiża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Panowie pomocy ... zakupiłem Samsunga Note 2 i za hu..ja nie potrafie zainstalować nawigacji sygic ... jest ktoś w stanie pomóc lub zrobić mi to odpłatnie w okolicach gliwic katowic ???? Do HTC Evo 3D sobie wgrałem a do note 2 nie potrafie. Po zainstalowaniu podczas wlaczania się wylącza się i wraca do ekranu menu telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Zainstaluj sobie AM bo jest dużo lepsza na PL, wyślę Ci zaraz pw z opisem co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi