Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Kurna Opera sie updejtowala do jakies dziwnej niby lepszej wersji ... lipa jakas...

Odinstaluj i zainstaluj starą: Opera Mobile Classic

Osobiście korzystam z Dolphin Browser, Opera nie przypadła mi do gustu. Sprawdź sobie :wink:
Ja jadę na domyślnej przeglądarce w sgs3. I nie mogę nic jej zarzucić.

Czy te przegladarki doczekały się juz sprawnej funkcji automatycznego zawijania tekstu przy powiększeniach? Jesli nie, to dla mnie dyskwalifikacja.

• Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Kurna Opera sie updejtowala do jakies dziwnej niby lepszej wersji ... lipa jakas...

Osobiście korzystam z Dolphin Browser, Opera nie przypadła mi do gustu. Sprawdź sobie :wink:

Czy te przegladarki doczekały się juz sprawnej funkcji automatycznego zawijania tekstu przy powiększeniach? Jesli nie, to dla mnie dyskwalifikacja.

Nie wiem o co Ci dokładnie chodzi z tym automatycznym zawijaniem przy powiększeniu ale nawet jeśli tego nie mam to mi to jakoś mocno nie przeszkadza :wink:

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

co jakiś czas mam taka sytuacje że nie moge zadzwonic

tak jakby telefon był poza zasiegiem

wyłączam na chwilę, włączam i działa WTF ?

Nie wiem o co Ci dokładnie chodzi z tym automatycznym zawijaniem przy powiększeniu ale nawet jeśli tego nie mam to mi to jakoś mocno nie przeszkadza :wink:

Jeśli dobrze kojarzę chodzi o to że obraz dostosowuje się do powiększenia. Czyli nie musisz przewijac na boki by czytać stronę np www. Ona z automatu dostosowuje się do wyświetlacza.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

---------- Post dopisany at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany at 12:15 ----------

co jakiś czas mam taka sytuacje że nie moge zadzwonic

tak jakby telefon był poza zasiegiem

wyłączam na chwilę, włączam i działa WTF ?

A normalnie masz problem z zasięgiem?

W androidzie i innych mobilnych systemach temat czasem znany.

Jeśli nie problem z siecią to wina ROMu. Przeflashuj ROM.

Dlatego, że to jest tak, jak sie jeździ polonezem to tez nie przeszkadza. Ale jak sie przejedzie mercedesem, to wtedy dopiero polonez zaczyna przeszkadzać. :decayed:

Jeśli dobrze kojarzę chodzi o to że obraz dostosowuje się do powiększenia. Czyli nie musisz przewijac na boki by czytać stronę np www. Ona z automatu dostosowuje się do wyświetlacza.

O to mniej więcej chodzi. Tak jakoś sie stało, ze Operę zainstalowałem jako pierwszą, choć na PC nigdy nie mogłem sie do niej przekonać i każda kolejna przeglądarka bez tej fukcji była dla mnie jak upośledzona. Dlatego pytam czy coś sie pozmieniało, bo nie chce mi się znowu instalować kilku i sprawdzać.

Ja mam zainstalowanych kilka przeglądarek. Opera, Firefox, Chrome. Systemowej nie używam bo nie...

---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:44 ----------

jakiej aktualizacji ?

Sprawdź też w ustawieniach jaką masz wersję systemu.

Telefon masz brandowany czy nie?

wersja 4.1.2.

brand ? pojecia nie mam :facepalm:

Chodzi czy masz jakieś śmieci w telefonie od swojego operatora. Często np przy włączeniu pojawia się np logo Play, plus lub czegoś innego.

To tak najprościej choć to nie 100% metoda.

Jest Play

Jak sie tego g....a pozbyc ?

Brand telefonu według mnie ma same minusy.

Po pierwsze wrzucają mnóstwo gówna typu dzwonki, tapety i jakieś nikomu nie potrzebne apki.

Po drugie natomiast często bywa tak że branding spowalnia proces aktualizacji oprogramowania systemu.

Najpierw system w tym wypadku od Google ląduje u producenta telefonu a później dodatkowo jeszcze u twojego operatora. A sam operator nie zawsze jest zainteresowany aktualizacją telefonu który już przecież został sprzedany.

Niestety z tego co się orientuję to musisz pobrać czysty ROM i wgrać (zaflashowac) go do telefonu czyli wgrać system od nowa. I przy okazji zmienić tzw. PC na xeo czyli oznaczenie wlasciwe dla Polski.

Jest chyba jeszcze jedna metoda odnośnie wyrzucania śmieci operatora ale to praktykuje się często do wyrzucania niepotrzebnych aplikacji systemowych.

Jest taka aplikacja która dla nazywa Titanium Backup.

Za jej pomocą można część syfu wypie...ć.

Znam tylko dwóch :grin:

Panowie ogarnąłem temat z najnowszą AM (22.05.2013) jeśli chodzi o europę, na apce 1.4.1 wyrzucamy folder Polska i wklejamy Europe, odpala wówczas całą Europę wraz z Polską i licencja na 65443 dni :kox:

Do tej pory licencja była na 7 lub 14 dni i koniec, tak samo nie chodzi na apce 1.4.2

PABLO a działa ta europa z apka 1.5.0 (0255)?

Nie wiem, nie mam takiej apki 1.5.0:blink:

Galaxy S4 Active na kolejnych zdjęciach - premiera już niebawem? - Android.com.pl - Największe Polskie Centrum Google Android.

Panowie co zrobic gdy w tapatalku 2.0 wykorzysta sie limit 30 wgranych fotek na forum... probowalem odinstalowac zainstalowac na nowo i nic .... a nie moge dokupic tej opcji bo pisze ze wersja nie jest z mozliwoscia dokupu tej uslugi.

Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

A ja nie mam pojecia dlaczego podczas przegladania za pomoca Tapatalk tform czesc zdjec otwiera sie w dobrej jakosci a czesc to pikseloza. Wkurza to mnie przeokropnie i odpada czasami sledzenie watku przy pomocy smartfona bo musze to na PC looknac. Mam samsunga S3

A ja nie mam pojecia dlaczego podczas przegladania za pomoca Tapatalk tform czesc zdjec otwiera sie w dobrej jakosci a czesc to pikseloza. Wkurza to mnie przeokropnie i odpada czasami sledzenie watku przy pomocy smartfona bo musze to na PC looknac. Mam samsunga S3

Wiele osób tak ma i to jest zależne od tego czy ktoś wrzuca na forum miniaturę czy zdjęcie prawdziwych rozmiarów itp