talib1990 4 Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 Jest kozak . Serio. Rozpoznawanie twarzy działa tak dobrze w ciemnościach , że gdy telefon na uchwycie jest wygaszony, dostaje SMS , patrzę na niego odblokowuje się wrzucam screen z ładowania 10-100% gdzie przez 15 minut rozmawiałem przez telefon . Link to post Share on other sites
Marciol 8 Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 Ja osobiście działam na G6, ale myślę o przesiadce, koniecznie na coś z szerokim kątem, przyzwyczaiłem się Marzy mi się Mate 20 lecz póki co są ważniejsze wydatki. Jakaś dobra appka pogodowa? z fajnym widgetem? ktoś coś ? Link to post Share on other sites
Pawisco 9 Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 6 godzin temu, Marciol napisał: Ja osobiście działam na G6, ale myślę o przesiadce, koniecznie na coś z szerokim kątem, przyzwyczaiłem się Marzy mi się Mate 20 lecz póki co są ważniejsze wydatki. Jakaś dobra appka pogodowa? z fajnym widgetem? ktoś coś ? pogoda&radar Link to post Share on other sites
DonDżonson 31 Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 9 godzin temu, talib1990 napisał: Rozpoznawanie twarzy działa tak dobrze w ciemnościach ale przecież to nic wyjątkowego, właśnie w ciemnościach to działa dużo lepiej, bo działa na podstawie skanowania podczerwienią, a w ciemności nie aż tylu źródeł które to zakłócają Link to post Share on other sites
Marciol 8 Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 18 godzin temu, Pawisco napisał: pogoda&radar Początkowe wrażenia super Mam nadzieje że takie pozostaną Oby się sama automatycznie aktualizowała na widgecie to będzie miód, chociaż brakuje guzika na widgecie do manualnej aktualizacji. Link to post Share on other sites
rybus85 1 Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Od zeszłego tygodnia przesiadłem się z S8+ na S10+. Pierwsze wrażenia ok. Ekran robi robotę,mimo że w S8+ też był ok. Nagrywanie video to poezja. Dźwięk stereo również. Ale nadal robiąc zdjęcia w gorszych warunkach dostaje po d*pie od P30PRO Link to post Share on other sites
dawid_mag 1 Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Czy ktoś podpowie o co tu chodzi? 15 TB pojemności to ten telefon nie ma na pewno ? Link to post Share on other sites
Recommended Posts