agdamski Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Przedstawiam wam srebne Jest to A4/B5 avant 2,5 TDI Quatro (tiptronic). Niunia to pelna opcja:skora,wszystkie szyby i lusterka el. ,xenony,podgrzewane fotele,czujniki parkowania,przyciemniany tyl,klima, el.otwierany dach,no ale przede wszystkim jest to tiptronic a z tym to juz jest niezla zabawa. Co do naglosnienia to ma radio sony,6 glosnikow Bosse i dwa dwudrozne Infinity no i oczywiscie subwoofer.
woncki Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam , no fajne , prosimy o fotki
agdamski Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2008 wlasnie staram sie je wsadzic
marinero Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 fajne autko!! ciekawe czy taka antene od telefonu ktos staral sie przerobic na antene od cb - moze by to wspolgralo jakos?? z tylu zaslepki w aucie masz jak od mojego koloru - marine (granat) - genialne wyjscie pod granatowy ideal!!
agdamski Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2008 zaslepiki ,prawdopodobnie nie sa orginalne z mojego autka,ale za to byly w nich Infinity,wiec w tym wypadku nie bede nazekal :>
2fast4you Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 brewki wont ! i to audio tez przydaloby sie jakos poprawic
ulti Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 no fakt brewki i audi to calkiem inne strefy :/ idealu sie nie poprawia
TTom3k Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Piekna fura jedyne co to mozesz dokupic jakies wypasne alusy
agdamski Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2008 Brewki wywale jak tylko blachy z przodu zrobie,a co do audio to tylko radio wymieniam,myslalem o PIONEER AVH P5900 albo JVC KD - AVX33 no ale wszystko zalezy o ile poplyne na blachach z przodu i boku,glosniki zostaja,bass tez-pewnie ze chcialbym wiekszy/mocniejszy,ale od 4 miesiecy jestem tatusiem i musze miec miejsce na fure mojego syna w bagazniku. A felgi juz mam upatrzone,ciemny szary chrom.
Frimuś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Brewki aut i jakie te felgi upatrzyles..... Audik bardzo fajny :gwizdanie:
Grzes A4 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 łądny a nie zamało płynu chłodniczego troszeczke?? bo chodzą słuchy ze lubi spierda**ć i robic zamieszanie na niekorzyść kieszeni własciciela ogólnie ślicznie ale wiesz ze brewki zdejmij bo cie chłopaki z klubu zjedzą jak na niemce to tip ale czy do nas dobry sam nie wiem tez chciałem do siebie tip ale padło ze lepiej wyjde na manualu. autko super dobrego i bezawaryjnego jezdzenia zycze tobie i twojemu 2.5 bo lubią byc nie dobre :bicz3: :kox: no i za quattro, tez planuje, pozdrawiam
kudalty66 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ładnne autko normalnie blizniak mojego, tyle ze ja mam ośke, bezawaryjnej jazdy życze, zapraszam do mnie poczytasz sobie, pozdawiam
1991Kamil Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Wszystko pięknie tylko te brewki można by zdjąć. Felgi bym zostawił, chyba, żeby zamienić na jakieś ładniejsze.
Rekomendowane odpowiedzi