Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rogal to Rperformance tez ci dobrze zrobi.

Na popdzedniej stronie masz filmik Carlosa auto to wlasnie Rperformance czyli dawne MRmotors

Turdzi , ja swoje byle b8 robiłem u Mastersa. Witek na tamtą chwile jeszcze nie miał sprzętu ,żeby sczytać sterownik i tylko dlatego nie robiłem u niego. Z nowa A6 na pewno do niego uderzę .

Dzisiaj nagrałem takie coś A6 avant seria : 100-200

Opublikowano
  • Autor

No nie barek mam raczej zawsze pełny ale nie az tak :decayed:

Szkoda tylko ze znowuw takim świetle Polaków pokazują :(

---------- Post dopisany at 18:33 ---------- Poprzedni post napisany at 18:21 ----------

Carlos to jest zapewne 3.0TDI Biturbo ? Bo jezdzilem dwa tyg. Temu C7 245km i tak nie szło ;)

Opublikowano

Turdzi bo to tak jak u nas zawsze, w Irlandii a tym bardziej w mojej okolicy codziennie jeżdżą karetki, policja do zabójstw, napadnięć itp itd jak irole się tłuką to jest dobrze, a jak tylko polak gdzieś coś zrobi to od razu pierwsza strona gazet bo POLAK

Opublikowano

Carlos to jest zapewne 3.0TDI Biturbo ? Bo jezdzilem dwa tyg. Temu C7 245km i tak nie szło ;)

Tak, dokładnie to jest Biturbo 313 KM , ale powiem szczerze ,że jestem pod wrażeniem jego osiągów :wink:

Opublikowano
  • Autor

No super sie to odpycha a po programie to juz wogole bedzie kosmos.

Opublikowano

Z pół roku pojeżdżę na serii , później się zawirusuje.... Dobra nie będę tobie zaśmiecał wątku, w weekend założę swój to się pochwalę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Chwal chwal !

O ile dobrze pamietam to w pl biturbo jest droższy od 245 km o 20k co przy ogólnej cenie stanowi jakies grosze i wogle nie wiem kto w takiej sytuacji kupuje ten słabszy tym bardziej że mnie ta 245 nie powaliła na kolana żeby nie powiedziec rozczarowała osiągami.

Opublikowano

Fakt. 245km w takim samochodzie to trochę mało. Tylko ciekawe jak z żywotnością małej turbiny w biturbo? Idzie to pięknie:wink:

Opublikowano

Tak, dokładnie to jest Biturbo 313 KM , ale powiem szczerze ,że jestem pod wrażeniem jego osiągów :wink:

moje kolejne (po A5) marzenie :slina::slina::slina:

Opublikowano
  • Autor

W wielu aspektach to tak ze idealene auto dla mnie ale na dzien dzisiejszy wybral bym S4.

Opublikowano

jak dla mnie to biturbo nadal nie jedzie jak na taką moc - oczywiście nie porównuje tego do swojego odkurzacza :wink:

Opublikowano
  • Autor

Eee no nie przesadzal bym to samochód wazacy prawie 2 tony jak dla mnie jak na rodzinne kombi rewelka

---------- Post dopisany 14-04-2013 at 08:10 ---------- Poprzedni post napisany 12-04-2013 at 16:46 ----------

20130413164924.jpg

picsart1365918421509.jpg

Małe porównanie wydechow :naughty:

Seria Sline vs turdzi black edition by MGmotorsport

Opublikowano

Wygląda super. Elegancko i sportowo.

Opublikowano

Tudzi , wydech :thumbup1: , ale tak patrze na to zdjęcie i nasuwa mi się pytanie , czy nie przytarłeś jeszcze rantów felg, bo opona to tam raczej felgi nie chroni.

Opublikowano

Dołączam się do zachwytów:jerk:. Ten z lewej ma 80mm?

Opublikowano
  • Autor

Tak a moj 105 z Audi Q7

---------- Post dopisany at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ----------

Carlos 255/35/19 przy 9 calowym kole tez jes poobcierana. Problem jest nie w feldze czy oponie a wysokich norweskich granitowtch krawężnikach.Niestety 3 felgi juz mam zalatwione.

---------- Post dopisany at 10:33 ---------- Poprzedni post napisany at 10:24 ----------

shop_1103.jpg

Przed tymi kraweznikami nie ma ratunku i żadna ochrona felgi nie pomoże.

Dla jasnosci auto po lewej 255/35/19 OEM 9 cali i moje 225/40/19 tez 9 cali.

Opublikowano
  • Autor

Tak to takie koncowki Q7 Sline tylko wymagają sporego przerobienia a to nie taka hop siup sprawa.

Opublikowano

No, domyślam się. Żeby to prosto siedziało w spojlerze zderzaka, trzeba niezłego magika od spawania.:whistling:

Ale efekt jest kox, jak w B7 DTM:slina: